Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbouw zetten aan woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbouw zetten aan woning:

Uitbouw op de eerste verdieping zetten en dak uitbreiden

We willen graag een uitbouw maken op de eerste verdieping zodat we 2 volwaardige verdiepingen op mekaar hebben. Op de eerste verdieping wordt een extra badkamer en een kleine bureauruimte voorzien. Het geraamte van het dak moet aangepast worden en de structuur moet anders ondersteund worden. We voorzien een kolom in de garage eronder die kan dienen als draagoppervlak. Daarnaast is er in de zolder ook een uitbouw nodig omdat we deze ruimte gaan gebruiken als slaapkamer en de uitbouw is nodig om een vaste trap te kunnen steken naar deze ruimte. Hiermee bedoel ik ook de afwerking van de zolderruimte en dakuitbouw. Oppervlakte : uitbouw 28 m².

Uitbouw zetten aan woning

Wij willen graag onze living/keuken uitbreiden met 40 m², hierin moet ook een kleine badkamer komen. Uitbouw tot winddicht.

Veranda verwijderen en uitbouw plaatsen met veel glaswerk in rijwoning

Een rijhuis (bouwjaar 1961) met 6 meter gevelbreedte met een verouderde veranda van 18 a 20 m². We zouden graag de huidige veranda verwijderen en een uitbouw zetten in de plaats. Dit zou met veel raamwerk moeten zijn, de achterzijde van de uitbouw die uitkijkt naar de tuin met glasramen, ook de koepel veranderen door een moderne lichtstraat.

Uitbouw zetten

Uitbreken achtergevel en plaatsen van potrel, slopen van betonnen binnenmuur voor het maken van een deurgat, dichtmetsen van drie deuropeningen, metsen van twee wanden in snelbouwsteen, verwijderen van een klein deel betonnen chape.

Fundering gieten voor uitbouw

Wij willen een fundering laten gieten (strookfundering) voor later een uitbouw aan ons huis te zetten. De fundering is 0. 3 m breed x 0. 7m hoog. De lengte is ongeveer 12 m. Dus ongeveer 2. 5 m³ beton te storten. Uitgraven (puinsteen) dient uiteraard ook nog te gebeuren.

Plaatsen van uitbouw

Wij zouden graag 2,5m tot 3m uitbouwen. De gevel is 6m breed. Op het 1ste verdiep heb je een kleine keuken en living. We zouden de keuken willen uitbouwen en een terras willen zetten. De gelijkvloers heb je de gang naar de tuin en een kleine kamer. Deze zouden we dus ook willen uitbouwen. Adresgegevens bij afspraak

Uitbreiding van de aanbouw of opnieuw zetten in houtskelet

We willen de bestaande uitbouw verbreden en verhogen. De bedoeling is de bestaande uitbouw uit te breiden met het bestaande halletje met golfplaten dak (blauwe vierkant op de plattegrond in bijlage) en te verhogen tot het niveau van het plafond in de living (ca 3m). Tegelijk zouden het dak en de muren van de uitbouw geïsoleerd moeten worden met ecologische materialen. Indien gemakkelijker kan de bestaande uitbouw worden afgebroken en opnieuw worden gezet in houtskeletbouw. N. B. : Het verwijderen van de binnenmuren op het plan wordt zelf uitgevoerd.

heropbouw aanbouw huis gebogen uitbouw ...

heropbouw aanbouw huis gebogen uitbouw van 4meter breed en 2meter diep. heeft een plat dak, is verzakt, willen dit gewoon afbreken en opnieuw zetten. dak moet er niet opgezet worden, binnenafwerking ook niet. afbraak, nieuwe fundering,muren opbouwen zoals de bestaande.