Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitbreiden en vernieuwen badkamer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiden en vernieuwen badkamer:

Uitbreiden en vernieuwen badkamer

Kleine badkamer van ongeveer 3,5 m² uitbreiden met 2,5m². Hiervoor dient een stuk muur naar de gang weg genomen te worden. Daarnaast wens ik de huidige badkamer meubels te vernieuwen. Dit gaat op een nieuw toilet, lavabo en een inloopdouche.

Uitbreiden woning

Woning uitbreiden met ong. 50 m2. Graag ook advies over welke opties. Ook regenwaterput installeren voor toiletten en wasmichine. Woning is van 1938 dus houten balken van de eerste verdieping ook verstevigen. Muren van buitenkant vernieuwen.

Keuken van een kantoorruimte vernieuwen en uitbreiden

Ik wil een bestaande keuken in kantoor vergroten door een muur van 2 x 1,70 meter uit te breken. A Hiernaast moet men de afwerking van het gat verzorgen. Men moet ook de huidige keuken en tegels uitbreken om de muur opnieuw te bezetten. Hiernaast ook schilderen, opnieuw monteren en ook een dampkap voorzien.

Bezetten tuinmuur en badkamer en terras vernieuwen

Ik wil mijn buitenmuur in de tuin laten bezetten, het gaat over een oppervlakte van 12 m², 4 m lengte op 3 meter hoogte. Ook het terras wil ik laten vernieuwen en uitbreiden. Oude tegels moeten eruit, een chape leggen en de riolering aanpassen. Nieuw materiaal terras te bespreken met vakman, gaat om een terras van ongeveer 6 x 4 meter. Ook een kleine badkamer te bezetten, deze is maximaal 3x3 meter.

Poutrel plaatsen en schouw afbreken

Wij zouden graag onze keuken vernieuwen en uitbreiden. Voor deze uitbreiding dient men een steunmuur te slopen van 3. 5 meter. Deze steunt op de buitenmuur waaronder we een raam willen. Dan rest er nog een schouw die ofwel dient te ondersteunen ofwel te verwijderen.

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.

Woning uitbreiden en kamers vernieuwen

Graag een aannemer voor volgende werken - verbouwingen: Ik wil mijn woning laten uitbreiden met een extra kamer alsook mijn dak volledig vernieuwen. Dit moet verstevigd worden met het oog op een dakterras. Badkamer en keuken zouden ook vernieuwd moeten worden.

HOB renoveren

- Vernieuwen van elektriciteit, sanitair. - Installeren van centrale verwarming 5 radiators - Uitbreiden badkamer adhv valse wand 6 m² - Plaatsen van chape & vloer 72. 55 m² - Pleisteren muren 180 m² - Plafond valt nog te bekijken - Badkamer installeren bad & douche