Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Uitbreiding aan de woning? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Uitbreiding aan de woning.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Uitbreiding aan de woning:

Uitbreiding van de woning met opbouw op het dakterras

Gemetselde aanbouw bedoeld als slaapkamer. 15 m². Op dakterras.

Aanbouw aan de woning

Uitbreiding aan de woning : 40 m². Plannen kunnen doorgestuurd worden bij aanvraag.

Totaalrenovatie van een gelijkvloerswoning

Ik wil een totaalrenovatie en uitbreiding doen van een gelijkvloerse woning. Nieuwe steen + isolatie plaatsen rond de ganse woning. Nieuwe achterbouw. Volledige nieuwe elektriciteit. Nieuwe verwarming. Nieuw sanitair. Nieuwe badkamer. Aardgas...

Aanbouw in hout

Houten aanbouw met veel glas - Oopervlakte 2.5mx7m - uitbreiding van de woning (keuken) aan voorzijde woning

Uitbreiding in ruwbouw

Plaatsing van een aanbouw (ruwbouw) met volgende afmetingen. 3M diep / 3M hoog / 6M breed (in deze 6M dient een schuifraam geplaatst te worden van 2M op 3,5M). Geen structurele wijzigingen dienen aan de woning te gebeuren.. doorgang naar de te realiseren aanbouw is reeds aanwezig.

Kleine uitbreiding woning

Uitbreiding woning/living. Diepte 2. 5m lengte 4. 2m h=2. 6m in hout of steen. Opening maken in buitenmuur, plat dak,1 raam.

Uitbreiding woning gelijkvloers

Ik wil mijn woning (bel-etage) op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (6m) op een diepte van 5 à 6m. Het gaat hier dus over een oppervlakte van 30-36m². Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Betreft de ruwbouw van de aanbouw: leidingen, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen. Plat dak met roofing en afvoer. Ramen en deuren. Verdere afwerking wordt door ons verzorgd

Staalskeletbouw woningbouw

Graag had ik een offerte gevraagd voor een uitbreiding van onze woonst. De bedoeling is een pré-kadastratie aan te gaan en de bestaande woning te splitsen en uit te breiden. Na een bezoek op de dienst ruimtelijke ordening bij onze gemeente hebben wij vernomen dat wij 2 bouwlagen mogen bij zetten. Dit gaat om 8 meter breed op 12 meter lang + extern terras. Kunnen jullie mij een offerte bezorgen voor een volledig afgewerkt verdiep (appartement) van 8m x 12m Het gaat hem ook over een rijwoning zoals u op google street view kan waarnemen dus enkel ruiten van voor en van achter. We zouden graag werken met een buiten trap langs achter. Ik voeg een foto van het bestaande bij in bijlage en een render voor u een gedacht te geven maar waar kan van afgeweken worden.