Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "uitbreken en plaatsen van nieuw plafond" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor uitbreken en plaatsen van nieuw plafond:

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

We zouden graag ons huis renoveren. Het huis is meer dan 200 jaar oud maar in de jaren 70' grondig gerenoveerd. Hierbij een korte schets van de situatie; Het plafond steunt voornamelijk op de buitenmuren en 2 grote houten balken die dwars over de living liggen De 2 balken worden om de >3m extra ondersteund door één stenen muur én een poutrelle waar hij aanhangt. Het huis heeft een gelijkvloers en een hoge zolder. Op de zolder staat er slechts één muur (deze is wel massief gebouwd). We zouden graag een deel van de stenen muur (+/-3m) op het gelijkvloers openleggen in samenwerking met een aannemer In bijlage kunt u een grondplan zien en enkele foto’s van ons huis.

Uitbreken en plaatsen van nieuw plafond

Wegens waterlek dient ons plafond van ons overdekt terras vernieuwd te worden. Plafond met houten plancher. 1 plaats : 3 m 3 m en een tweede plaats : 5 m op 6 m.

Schoorsteenelementen binnen en buiten afbreken

Schoorsteen afbreken. De mantel op het dak moet volledig weg en terug dicht gelegd worden met dakpannen. In de slaapkamer moet de mantel ook verwijderd worden en de gaten in het plafond en op de vloer dicht gemaakt worden. In de woonkamer de bestaande kachelcassette verwijderen. Uitbreken van twee ramen op de bovenverdieping en het plaatsen van nieuwe dorpels voor deze ramen. Plaatsen van 2 dorpels voor draaikipramen.

Renovatiewerken in een HOB uitvoeren

Renovatie uitvoeren in een huis HOB. 3 muren uitbreken, in 1 muur moet een deur komen, tegelvloer uitbreken, vals plafond plus licht punten, laminaat leggen , 2 radiatoren plaatsen.

Afbreken steunmuur en plaatsen poutrel

Ik zou graag de steunmuur (375 cm breed x 250 cm hoog) tussen onze living en keuken laten uitbreken en vervangen door een poutrel onder ons plafond van +- 10 cm dik.

Trapgat maken naar zolderruimte

Maken van een trapgat van het 1ste verdiep naar de zolder. Plafond bestaat uit potten en betonnen balken. Eventueel dichtgieten van bestaand trapgat. Uitbreken van een muurtje (niet draagmuur voor zover ik weet), ongeveer 4 m³. Afvoeren van afval. Plaatsen van een nieuwe houten trap indien mogelijk.

Renovatie woning

Gebouw 1: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Installatie waterleiding en afvoer voor nieuwe keuken. - Vervanging van vloeren 115m2. - Uitbreken van een muur in badkamer en plaatsen nieuwe badkamer. - Uitbreken plafond en installatie 2 mansardekamers. Gebouw 2: - Uitbreken van een muur met plaatsen van poutrel. - Leggen van nieuwe vloer 60m2. - Metsen nieuwe muur in snelbouw. - Kappen van deurgat (waar een venster zit) en installatie nieuwe deur.

Renoveren volledige woning

Onderverdieping: stroom leggen, wanden bijwerken, vloer uitbreken, nieuwe vloer plaatsen tegels of steentapijt, schouw in living uitbreken, gyproc plafonds plaatsen, radiatorleidingen plaatsen, radiators plaatsen, 4 deuren plaatsen, als budget toelaat keuken plaatsen. Onderverdeling: technische ruimte 16m² , bijkeuken 16m², keuken 20m², living 30m², gang 8m² Bovenverdieping: ruimte 1 16m² : gyproc plafond, muren gyproc plekken, parket vloer, stekker en lichtpunt aansluiten. Badkamer 10m²: gyproc plafond, deur plaatsen, tegel plaatsen, bad plaatsen, toilet plaatsen, badkamermeubel plaatsen (nieuwe afvoer waterleidingen en stroom al voorzien) Slaapkamer 20m² : gyproc plafond, parket vloer, deur plaatsen. Gang 5m²: Gyproc plafond, bijwerken muren, parket plaatsen.