Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitgraven en gieten kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitgraven en gieten kelder:

Uitgraven en gieten kelder

Ik ben opzoek naar iemand voor een gegoten kelder te plaatsen in Koersel Stal +/- 16m op 7 m en 2. 60 diep. (bijbouw achter bestaande woning)

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek

betonvloer gieten

Betonvloer plaatsen. De aanbouw die vroeger dienst deed als keuken wordt nu een wc-ruimte/ inkom. De tegels in deze ruimte zijn geplaatst op (zavel)zand. Graag zou ik zoveel mogelijk oude tegels behouden dus dat betekent uitgraven . Dikte zou 15 cm zijn. Het uitgraven wordt gedaan. Deze ruimte is ongeveer 280 cm op 312 cm groot.

Graafwerken en gepolierde beton voor garage gieten met ruwbouwwerken

Uitgraven en storten van betonplaat +/- 75 m² gepolierd voor garage dus ik denk 15 cm dik met bewapening toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : +/- 75 m² betonplaat voor garage gebruik, vlak gepolierd. Er zou ook de bedoeling zijn dat er een kelder onder komt en daarbovenop een garage gebouwd word , met gevelsteen, enkel de ruwbouw werken het dak niet doen zelf.

Beton gieten voor een tuinhuis te plaatsen

Tuinhhuis van 13. 50m², afmetingen huisje 4. 44 m op 2. 96m, Graag beton hiervoor. Alles inbegrepen (bewapening, inkisting), uitgezonderd uitgraven (dat doe ikzelf).

Fundering gieten voor uitbouw

Wij willen een fundering laten gieten (strookfundering) voor later een uitbouw aan ons huis te zetten. De fundering is 0. 3 m breed x 0. 7m hoog. De lengte is ongeveer 12 m. Dus ongeveer 2. 5 m³ beton te storten. Uitgraven (puinsteen) dient uiteraard ook nog te gebeuren.

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat gieten voor een tuinhuis Oppervlakte : 8 m op 5 m, 20 cm dik met beton net. Het uitgraven van de oppervlakte doe ik zelf. Met een betonwagen geraak je niet tot waar je moet zijn.

Uitgraven vloergedeelte, gieten gewapend beton en plaatsen chape

Oppervlakte : 32,64 m² grond 30 cm diep uitgraven binnen in de woning. 32,64 m² funderingslaag in gewapend beton 20 cm dikte dubbele wapening gieten. (Fundering beton sterkte klasse isolerende chape 10 cm dikte aanleggen vlak om vloertegels op te lijmen.