Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitgraven kelder" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitgraven kelder:

Uitgraven kelder

Bestaande betonnen kelder van ong. 30m² 1m dieper uitgraven.

Uitgraven kelder

Onder ons rijhuis moet een kruipkelder van 21m² worden uitgegraven vanuit de voortuin. Het gaat om het ondermetsen van de bestaande fundering. Bouwaanvraag is in orde. Stabiliteitsingenieur houdt toezicht. Plannen kunnen bezorgd worden als dat nodig is.

Uitgraven opgevulde kelder

De bestaande kelder is ongeveer 1m opgevuld met aarde en steenpuin. Ik zoek iemand die deze kan uitgraven en aarde + steenpuin kan afvoeren. De kelder is ongeveer 4mx5m en dus ongeveer 1m gevuld (was meer, maar rest heb ik zelf al afgegraven), dus ik schat ongeveer 20m3. De plafondplaat (beton) is al verwijderd, dus het is eigenlijk een open put. Afstand tot voorkant huis (buiten) = ongeveer 6m, maar je kan ook langs achter rond, wat iets makkelijker is met kruiwagens.

Uitgraven en gieten kelder

Ik ben opzoek naar iemand voor een gegoten kelder te plaatsen in Koersel Stal +/- 16m op 7 m en 2. 60 diep. (bijbouw achter bestaande woning)

Uitgraven en gieten kelder

uitgraven en gieten van een kelder en dit voor de afmetingen van 13 m x 10 m x 2,40 m. 1) de kelder dient uitgegraven te worden 2) het verwijderen van de overtollige grond 3) het gieten van de kelder 4) bodemplaat/dek

Dieper uitgraven kelder

Bestaande kruipkelder uitgraven tot volwaardige kelder. Oppervlakte ongeveer 80 m². Er moet een studie bureau komen.

Kruipkelder uitgraven tot kelder

Ik wil een kruipkelder van ca 5 x 7 m verbouwen tot kelder. De kelder is nu ca 80 cm diep en moet ca 210 cm worden.

Graafwerken en gepolierde beton voor garage gieten met ruwbouwwerken

Uitgraven en storten van betonplaat +/- 75 m² gepolierd voor garage dus ik denk 15 cm dik met bewapening toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : +/- 75 m² betonplaat voor garage gebruik, vlak gepolierd. Er zou ook de bedoeling zijn dat er een kelder onder komt en daarbovenop een garage gebouwd word , met gevelsteen, enkel de ruwbouw werken het dak niet doen zelf.