Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Uitschuifbare zoldertrap installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Uitschuifbare zoldertrap installeren:

Uitschuifbare zoldertrap installeren

Graag had ik een uitschuifbare zoldertrap willen laten plaatsen, zolderopening 65*88 cm en plafondhoogte 2m30.

Zolder te renoveren

Ik wens: 1) maken van zolderluik in plafond (geen beton)+ installatie van uitschuifbare zoldertrap 2) eventueel vernieuwen van bestaande isolatie zoldervloer + leggen van zoldervloer(ca 60m2) en 3) isoleren hellend dak (ca 100m2)

Isolatie dak en zoldertrap steken en vloer leggen op zolder

Ik zoek een aannemer die volgende werken kan uitvoeren. Een zolder isoleren, platen leggen en beetje bij isoleren zodat je op de zolder kan lopen. Ook voor schuin dak te isoleren. En een zoldertrap, in een luik te plaatsen, plaasten. Een uitschuifbare trap. Interesse in een offerte voor deze werken.

Zoldertrap en velux

In het kader van de herinrichting van onze zolderruimte als slaap-en speelkamer zoeken wij een vakman/specialist die ons advies kan verlenen en mogelijke oplossingen kan voorstellen (binnen een redelijke prijs) voor het verwijderen en vervangen van een bestaande uitschuifbare zoldertrap door een nieuw veilig(op maat gemaakt) exemplaar in een relatief beperkte ruimte. Bovendien wensen wij op de zolderruimte zelf beveiliging te voorzien rondom het trapgat, waarbij niettemin een vlotte doorgang mogelijk blijft. Verder willen wij een bestaand dakvenstertje (laten) vervangen door een veluxraam.

woning HOB dd 2002, huidige status: dak ...

woning HOB dd 2002, huidige status: dak met onderdak, vloerisolatie en 1 muurvenster, uitschuifbare zoldertrap. Uit te voeren werken: dak: isolatie steken + 2 velux ramen plaatsen + afwerken met gyproc platen / gyproc zij wanden plaatsen / vaste trap maken ipv schuiftrap

We zoeken iemand die een nieuw gat kan ...

We zoeken iemand die een nieuw gat kan maken naar de zolder (beton + chape) en die in het gat van de bestaande uitschuifbare zoldertrap kan dichtmaken

Het verwijderen van uitschuifbare ...

Het verwijderen van uitschuifbare zoldertrap en plaatsen van vaste trap, met het maken van nieuwe opening voor nieuwe trap en sluiten van oude trapopening