Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Veranda plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Veranda plaatsen:

Veranda plaatsen

Wij willen aan de zijkant van ons huis een veranda laten plaatsen van 190 x 470. Hiervoor moet een deuropening worden gemaakt waar nu een raam zit, de radiator onder het raam moet dan verplaats worden. We zouden ook graag verwarming willen in de veranda. Qua startperiode hebben we geen voorkeur. Na geïnformeerd te hebben bij de gemeente hoeven we dit alleen te melden (geen vergunning nodig).

Ramen vervangen en keuken uitbreiden

Ik heb een huis dat opnieuw gerenoveerd moet worden. Verkleinen van ramen en nieuw plaatsen. Keuken verlengen met een nieuwe veranda.

Veranda plaatsen

Ik zou graag een veranda plaatsen. Materiaal nog te bespreken met de vakman zelf. 8 m².

Deuropening maken in betonnen plaat en gemetste muur

Ik heb een garage van ongeveer 32 vierkante meter met betonnen platen en daar is een muur voor gemetseld , aan de voorkant zou ik graag een deur laten in plaatsen omdat wij een veranda tegen de garage gaan laten plaatsen. Men moet dus een deuropening maken in de betonnen plaat en de gemetste muur. Gaat om een opening met standaardafmetingen voor een deur. Muur is ongeveer 14 cm dik.

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.

Veranda verwijderen en uitbouw plaatsen met veel glaswerk in rijwoning

Een rijhuis (bouwjaar 1961) met 6 meter gevelbreedte met een verouderde veranda van 18 a 20 m². We zouden graag de huidige veranda verwijderen en een uitbouw zetten in de plaats. Dit zou met veel raamwerk moeten zijn, de achterzijde van de uitbouw die uitkijkt naar de tuin met glasramen, ook de koepel veranderen door een moderne lichtstraat.

Openbreken veranda vloer en herstellen pvc buizen en terug betegelen

Sinds enkele weken hebben we water dat binnensijpelt langs de muur in de kelder. Vandaag heeft men een lek detectie gedaan en gezien dat er op 2 plaatsen scheuren/openingen zijn in PVC buizen van de afvoer. De tegels van de veranda moeten worden uitgebroken , het vervangen/herstellen van deze PVC buizen en het terug dichtmaken van alle putten en terug tegels aanleggen.

Muren uitbreken en poutrels plaatsen

Achterkant van huis bestaat uit een keuken en veranda dit is een oppervlakte van 4 op 4.50 ongeveer 18 a 20 m². Dit zou ik graag in een salon omzetten die zicht geeft op de tuin. Er zouden 2 muren moeten worden uitgebroken en poutrels plaatsen. Plannen al ter beschikking.