Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Veranda vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Veranda vervangen:

Veranda vervangen

Oude houten veranda van ong. 7m² met een schuin dak, aanpalend aan woning vervangen. Er hoeven geen deuren of ramen in.

Herstellingswerken na waterschade

Wij hebben een lekkage in een afvoerbuis onder de keuken . We willen de vloer vervangen in de keuken. Ook in de gang en berging ongeveer een 40 m2 afvoerbuis vervangen. De muur tussen de veranda willen we uitbreken en integreren in de keuken. Ook de wc willen we vervangen indien mogelijk. Dit is een behoorlijk dringend werk omdat de buis stuk is en het water nu onder de vloer loopt

Nieuw dak op de veranda

Het plastieken (gegolfd dak) van de veranda moet vervangen worden. 6x4m

Achterbouw voorzien

Bestaande veranda en keuken vervangen door achterbouw. Huis uitbreiden door buitenberging te integreren.

Gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren

We willen een gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren. Er kan wat vocht in de muren zijn getrokken omdat het dak verouderd is, dus ik twijfel tussen renoveren en gewoon alles platsmijten. Totale oppervlakte van de bijbouw is 97 m². Werken die moeten gebeuren: - Electriciteit vernieuwen. - Chape vernieuwen. - Groene muur in living naar veranda uitbreken. Dit is een steunmuur. - Veranda vernieuwen met aansluitend de achterbouw. - Dak van achterbouw vervangen. Nu is dat deels golfplaten, maar ik weet nog niet wat ik in de plaats wil. - Muren in achterbouw bewerken. - Stroom en watervoorziening in achterbouw vernieuwen. - Van wasplaats badkamer maken. - Gas- en electriciteitsmeter naar kelder verplaatsen. - Raam in living vlakbij opening naar veranda groter maken tot aan de grond. - Vloerverwarming leggen op gelijkvloers en airco op verdieping. - Buitenmuur isoleren.

Renovatie houten veranda

Een raam van mijn veranda is geforceerd bij een inbraak in mijn woning. Ik heb reeds contact gehad met een specialist in herstellingen na inbraak. Deze firma (NOMOT) heeft mij gezegd dat herstelling niet mogelijk is. Volgens hen zou het verandaraam (draai/kantel) waarschijnlijk wel afzonderlijk uit de hardhouten constructie kunnen gehaald en vervangen worden. Glas met omkadering moet vervangen worden.

Vervangen rubbers en lood veranda

Wij hebben insijpeling in de veranda. Platen werden reeds vervangen na storm. Rubbers werden niet vervangen.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Ik wil 3 polycarbonaatplaten van mijn veranda laten vervangen. Lengte paneel 3m20 lang en 3m50 breed.