Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwen woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwen woning:

Woning met één verdieping verbouwen

Ik wil mijn huis met één verdieping laten verbouwen. Vloerwerken, plafond, muren te metselen... het gaat dus om een complete verbouwing.

Verbouwen woning

Muur verwijdering tussen living en keuken en dan poutrel steken. 2 schoorsteenmantels afbreken en afwerking. Opening maken voor schuifraam. opening van 2m20. Schuifraam is reeds besteld.

Verbouwing bel-etage woning

Wij willen onze bel-etage woning van 1983 verbouwen om leefruimte naar beneden te brengen, met ook nieuw aangelegde keuken. We kunnen zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping 7 meter uitbouwen, beneden zou achtergevel dan deels moeten verwijderd worden voor nieuw aan te leggen leefruimte + keuken. Op eerste verdieping uitbreiding om slaapkamer + 1-2 aparte kamers en huidie keuken om vormen naar badkamer.

Draagmuur afbreken en plaatsen van poutrel

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Om een groter ruimtegevoel te creëren, wil ik graag de muur tussen de keuken en de living uitbreken en in de plaats een poutrel laten plaatsen. En enkele andere renovatiewerken uitvoeren.

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.

Totaalrenovatie bovenverdieping uitvoeren

Wij willen de bovenverdieping verbouwen. Huidig 1 bdk, 4 slpk. Het moeten 3 slpk en bdks + apart toilet worden. Hebben al plannen; Parket, 2 nieuwe badk, maatwerk wat kasten betreft, vloeren enz. Woning is 15 jaar oud, we wonen er zelf 6 jaar in.

Poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning verbouwen. Ik wil op termijn een totaal renovatie laten uitvoeren maar aangezien ik daar voorlopig de middelen niet voor heb zoek ik voorlopig enkel iemand voor volgende zaken: Steunmuur en schouw uitbreken en poutrel plaatsen. In de steunmuur bevind zich wel een elektrische schakelaar die ik graag op een andere plaats wil laten steken.

Muur verwijderen en poutrels plaatsen

Wij willen onze woning laten verbouwen en willen graag de structuur van ons huis verbouwen dit houd in dat wij wij een stuk van de buitenmuur willen wegnemen en hier een bij gebouw willen tegen aan plaatsen. Deze petrel zal iets van een +-8 meter zijn en deze zal 2 verdiepingen moeten kunnen dragen die er bovenop komen. De andere petrel is een 4 tal meter lang en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen en de andere zal een 3. 5 meter zijn en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen. Dan zouden we alle kamers van beneden willen laten bepleisteren inclusief de plafonds . Dit gaat over een oppervlakte van 238 m²