Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwing van appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing van appartement:

Verbouwing van appartement

Verbouwing van een appartement van 100m² : muren egaliseren (=/- 188 m2) en verven , nieuwe vloer bovenop bestaande vloer, nieuwe verwarming, electriciteit conform maken, 2 badkamertjes vernieuwen, verfrissen keuken Werken liefst starten zodra akte verleden is.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28 m² De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2 m². Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72 m² en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m². Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Verbouwen herenwoning

Een straat met voornamelijk meergezinswoningen, met op het gelijkvloers vaak een commerciële functie. Perceeloppervlakte 94,28m2 De niet-vergunningsplichtige afbraakwerken zijn reeds uitgevoerd door de bouwheer. Programma: Na de verbouwing worden er 3 woonentiteiten voorzien. Op het gelijkvloers een twee slaapkamer appartement van 66,2m2. Op de eerste verdieping tevens een twee slaapkamer appartement van 71,72m2 en op de tweede verdieping een één slaapkamer appartement van 51,14m2. Op de derde verdieping is een berging en een dakterras voorzien voor het onderliggend appartement.

Verbouwing appartement

Ik wil enkele werkzaamheden laten uitvoeren. Eerst en vooral moet er een muur gemaakt worden tussen de living en eetkamer, de afmetingen zijn 3.20 m op 2.40m. Ook moet er een nieuwe deur in de eetkamer worden ingevoegd. Hiernaast moet er een deur voor de meterkast worden gemaakt. Ook moet de wc en het bidet in de badkamer worden weggehaald. Tot slotte moet er ook een aansluiting komen voor de wasmachine in de badkamer.

Verbouwing appartement

Verbouwing appartement: trapgat, poutrel van 3m, isolatie koude kant, muurtjes opbouwen vr 2 slaapkamers,3 badkamers, leidingen elektriciteit en water, afvoer steken,opp appartement 80m2

Verbouwing appartement 2de verdieping

Afbreken muur tussen keuken en living, berging maken in gyproc, loodgieterij (eventueel voor andere aannemer), vernieuwen elektriciteit (ook eventueel voor andere aannemer), planken vloer.

Renovatie woning

Ik wens een verbouwing en renovatie van een bestaande woning te Turnhout ingericht als 3 studio's. Van 2 studio's dient 1 appartement gemaakt te worden en opgeknapt zoals nieuwe ramen keuken badkamer etc. De overige studio dient ook gerenoveerd te worden zoals ramen opfrissen keukentje etc... Graag ter plaatse komen kijken.

Verbouwing Appartement 45 m2

1-slaapkamer appartement op 2 de verdieping voorkant gebouw. Electriciteit afgekeurd - waterleiding vernieuwen Chape en vloerwerk voor hall, badkamertje, wc en keuken Vernieuwen Keukenkasten Vernieuwen toilet en badkamer - inloopdouche en lavabo Brandwerende en 5puntsluiting deur