Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwing bel etage woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing bel etage woning:

Verbouwing bel-etage woning

Wij willen onze bel-etage woning van 1983 verbouwen om leefruimte naar beneden te brengen, met ook nieuw aangelegde keuken. We kunnen zowel op gelijkvloers als 1ste verdieping 7 meter uitbouwen, beneden zou achtergevel dan deels moeten verwijderd worden voor nieuw aan te leggen leefruimte + keuken. Op eerste verdieping uitbreiding om slaapkamer + 1-2 aparte kamers en huidie keuken om vormen naar badkamer.

Verbouwing achterbouw

We hebben een jaar geleden een bel-étage gekocht en zouden deze willen uitbreiden. Op het 1ste verdiep zouden we een dakterras willen aanbouwen van 24m². Op gelijkvloers zouden we onder het dakterras de garage willen uitbouwen. De bouw zou winddicht moeten zijn, muren bezet, plafond schilderklaar en vloer tegelklaar.

Aanbouw terras op eerste verdieping.

Graag zouden wij een terras willen aanbouwen aan onze bel-etage ongeveer 3,5 op 5 meter (dit aansluitend aan onze woning. Verbouwing van achterzijde met schuifraam). Tevens zouden dan ook de zijmuren bezet moeten worden.

Verbouwing achterbouw rijwoning ruwbouw

Betreft afbraak bestaande achterbouw en nieuw opbouwen van aanbouw in ruwbouw. Word- file beschikbaar van een doorsnede met aanduiding van het nieuw te bouwen volume. Bedoeling is eind december te starten (na stedebk vergunning) Voor meer info (plannen architect, foto's, meetstaat, lastenbouw) bel me op.

Verbouwing / herinrichting 1e verdieping

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor een aantal verbouwingen aan onze eerste verdieping. In grote lijnen houdt dit in: - Uitbreken van 1 venster en vervangen door 2 aparte vensters. De ligger moet vervangen worden door langer exemplaar. - Deurgat maken in een van de steunmuren - Uitbreken vals plafond onder zadeldak, nieuwe isolatie steken en bezetten met gyproc tot in de nok. - Plaatsen van 4 veluxen - … Voeren jullie dergelijke werken uit en wanneer zou dit ten vroegste kunnen? Als dit relatief snel kan, bel ik jullie graag om iets concreter te bespreken.

Verbouwing zolder: trap, verwarming, dak, kamer(s)

Huidige staat: bel-etage uit 1974, geen vaste trap naar zolder, betonnen vloer, niet-geisoleerd leien dak, geen verwarming, kleine raampjes. Plan: geisoleerd dak, vaste trap, kamer(s) op zolder, met verwarming, velux ramen.

Verbouwing op een bel-etage op het eerst ...

Verbouwing op een bel-etage op het eerst verdiep. Het uitbreiding van een keuken (afbraak en opbouw en verniuwen van een plat dak liefst met epdm, er moet ook een poutrel geplaatst worden) Uitbreiding van de badkamer (afbrak en opbouwen) Zouden graag offerte ontvangen, mag de woning komen bezoeken om een correcte offerte te kunnen opmaken. Mag gemetst worden maar ook eventueel in houtskelet. Zouden graag bij mogelijkheid de verbouwing willen doen voor de zomer verlof.

Volledige verbouwing en modernisering ...

Volledige verbouwing en modernisering van rijwoning. Bel-etage 0, 1 en 2de verdiep, breedte een 5,5m, en diepte een 13m. Ik heb enkele ideeën maar wil graag de input van een vakman om alles meer concrete vorm te geven.