Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwing van benedenverdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing van benedenverdieping:

Verbouwing van benedenverdieping

Verbouwing benedenverdieping. Is al volledig gestript. Bijbouw enkel nog schuifraam van PVC en plat dak ( roofing) te plaatsen plus isolatie en afwerking. Plat dak 12 m op 5m.

Verbouwing van benedenverdieping

Volledig renoveren van beneden verdieping.Badkamer opschuiven naar achteren en dan uitbreiden naar keuken toe. Living en eetplaats één geheel te maken door muren aan de zijkanten weg te halen. Bevloering aanpassen , stukadoorwerken, elektricteit aanpassen ook sanitair.

Verbouwing open bebouwing

Verbouwing : Dak vernieuwen en isoleren. Boven verdieping opnieuw indelen. Steun muren verwijderen. Benedenverdieping opnieuw indelen

Achtergevel openbreken en vervangen door een ligger

Wij zijn momenteel een verbouwing aan het plannen. In een eerste fase moet een groot deel van de achtergevel opengebroken worden en vervangen door een ligger. De benedenverdieping moet ook uitgegraven worden.

Verbouwing in woning

We willen ons huis volledig verbouwen en hebben hiervoor oa een loodgieter nodig. Graag willen we weten wat ons dat ongeveer gaat kosten. Wensen een benedenverdieping te verbouwen met badkamer, keuken, slaapkamer.

Verbouwing aan woning

Verbouwingen willen laten uitvoeren nl. Nieuw dak + isolatie - nieuwe keuken + badkamer - living vergroten met draagbalk te plaatsen en vloeren benedenverdieping. Om deze verbouwingen te financieren zijn we opzoek naar een goede vakman alsook eerst en vooral gratis offertes zodat we de verbouwingslening kunnen aanvragen bij bank.

Volledige verbouwing van de benedenverdieping

Verbouwing van beneden verdieping. Uitbouw voor slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping. Lichte afwerking op bovenverdieping. Oppervlakte is ongeveer rond 50 m². Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken naar de mogelijkheden en werken die moeten worden verricht.

Poutrels plaatsen

Aanvraag offerte voor verbouwing Beste, Graag hadden wij een offerte aangevraagd voor het verbouwen van de benedenverdieping. Wij zouden graag een deel van de achtergevel afbreken en vervangen door een groot raam. Binnenin willen we een grote open ruimte waardoor er draagmuren moeten uitgebroken worden, en steunbalken worden geplaatst. Ook zouden we een bestaande steunbalk willen vervangen door een kleinere versie. U kan alle info in de bijlagen terug vinden. De eerste bijlage zijn de plannen van de architect, op pagina 5 staat het plan van wat het moet worden. De tweede zijn de stabiliteitsstudies gemaakt door de ingenieur.