Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Verbouwing houtskelet structuur? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Verbouwing houtskelet structuur.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwing houtskelet structuur:

Verbouwing achterbouw houtskelet

Een klant van mij wil graag een uitbreiding van zijn woning doen in skeletbouw. Het gaat over de 1ste verdieping achteraan het huis, in het verlengde van het zadeldak aan de voorkant. Het plat dak is constructief reeds voorzien op een uitbreiding. Om een eerste schatting van de kosten te maken, had ik graag een idee van prijs per m² gekregen, aanbouw vanuit zadeldak, dus 3 zijden. Graag prijs casco en ook prijs afgewerkt met isolatie. Het gaat over een ruimte van 4,5 x 5m met 2 ramen en plat dak.

Verbouwing houtskelet

Er dient een verdieping bovenop de huidige verdieping geplaatst te worden en aan de achterbouw dient een badkamer bij gebouwd te worden. Binnenin dient de afwerking te gebeuren.

Aannemer voor verbouwing

Wij wensen ons huis te verbouwen, architect heeft plannen getekend en plannen werden verzonden naar de gemeente ter goedkeuring. 1. Uitbreiding slaapkamers, bovenverdieping (houtskelet) 2. Uitbreiding badkamer/inkomhal, benedenverdieping graag ter plaatse komen om prijs op te maken. Vanaf 17h kan er contact opgenomen worden

Aanbouw in houtskelet

Ik plan een verbouwing aan mijn huis. Het gaat om een aanbouw van ongeveer 40m2. Plannen kunnen bij aanvraag dorogestuurd worden ter inzage.

Verbouwing houtskelet structuur

Wij hebben een half openbebouwing en zouden graag een bestaand deel vervangen door een houtskeletstructuur met een uitbreiding erbij. Het gaat hier ongeveer om 55m². De afbraakwerken doen wij zelf, het zou hier enkel gaan om de ruwbouw.

Verbouwing achterbouw gelijkvloers Borgerhout

schouw afbreken, 3 muren uitbreken, 3 à 4steunbalken steken, stukje nieuwe aanbouw/Houtskelet, nieuwe schuifraam, nieuwe electriciteit, nieuwe bezetting/gyproc, vloer uitbreken, nieuwe isolatie en vloer, riolering aanpassen met nieuwe septische put, met architect en stabiliteitsingenieur. Komt erop neer dat de 3 achterste plaatsen die we momenteel hebben, 1 grote leefkeuken worden van +/- 42 m² Adres te vragen bij telefonisch contact

Het gaat om een verbouwing van een ...

Het gaat om een verbouwing van een vrijstaande gezinswoning, waar achteraan een uitbreiding van de keuken gepland is. Deze is +/- 5*5m, en wordt opgetrokken uit een houtskelet en houten gevelbekledingen. Wij zijn hiervoor op zoek naar een aannemer die de grondwerken op zich kan nemen: aanpassen riolering, uitbreken bestaande terrasplaat, afbraak raampartij en aanpassen raamopening, plaatsen nieuwe funderingen en vloerplaat, ondergronds metselwerk.

Verbouwing op een bel-etage op het eerst ...

Verbouwing op een bel-etage op het eerst verdiep. Het uitbreiding van een keuken (afbraak en opbouw en verniuwen van een plat dak liefst met epdm, er moet ook een poutrel geplaatst worden) Uitbreiding van de badkamer (afbrak en opbouwen) Zouden graag offerte ontvangen, mag de woning komen bezoeken om een correcte offerte te kunnen opmaken. Mag gemetst worden maar ook eventueel in houtskelet. Zouden graag bij mogelijkheid de verbouwing willen doen voor de zomer verlof.