Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwingen aan appartement uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwingen aan appartement uitvoeren:

Verbouwingen aan appartement uitvoeren

Rechttrekken van houten vloer en uitbreken van muur om een groot raam te plaatsen. Uitbreken van badkamer en nieuwe plaatsen. Appartement op eerste verdieping

Afronden verbouwingswerken - diverse uitvoeringsposten

In ons appartement dienen de laatste verbouwingen afgerond te worden. Dit betreft een variëteit aan uitvoeringsposten : - Elektriciteit: - Plaatsen laatste armatuur - Plaatsen afdekplaten stopcontacten - Aansluiten thermokoppels vloerverwarming aan ruimtethermostaten, ... - Schrijnwerk en gyproc: - In toiletruimte dient een kastje op maat gezaagd te worden incl plaatsing lavabo en gyprocplaat - Silicone: - Opvoegen scheuren silicone tgv zetten gebouw - ... Graag zoek ik hiervoor een aannemer die op deze verschillende posten ervaring heeft zodat we de laatste werken aan één aannemer kunnen gunnen. Qua timing : oktober-november wordt beoogd voor de uitvoering van de werken.

Project gelegen 2018. Een casco duplex ...

Project gelegen 2018. Een casco duplex appartement waarbij alles binnenin nog moet worden gedaan. Er moet een verdieping worden bijgebouwd (36m2), onderste verdieping 54m2. Er moet worden gevloerd, er dient van goede geluidsisolatie gezien worden. Volledige elektriciteit, verwarming (waarschijnlijk vloerverwarming) en sanitair dient te worden geïnstalleerd. Er dient een trap te worden gezet. Ik ken zelf weinig van bouwmaterialen en verbouwingen, maar wil zeker helpen om de kosten te drukken. Ik heb zelf al een indeling gemaakt, maar eventuele voorstellen zijn uiteraard heel welkom.