Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verbouwingswerken woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verbouwingswerken woning:

Verbouwingswerken woning

Betreft heel wat bouwwerken in ons huis. we zouden het in verschillende fasen willen aanpakken, om een idee te hebben, het gaat over: keuken open maken, van de veranda een living maken met vloerverwarming, mezzanine van de slaapkamer naar die veranda, Fase 2: in de eerste living een badkamer en slaapkamer maken.

Verbouwingswerken uitvoeren

In de woning dient een steunmuur weggebroken te worden, plaatsen van een poutrelle en kolom. Een nieuwe muur metsen (120 x 250), nieuwe tegels 70 m² verlijmen op bestaande vloer en pleisterwerk herstellen. Stabiliteitsplan ingenieur is opgemaakt. Werken dienen te starten oktober / november 2019 indien mogelijk.

Grote verbouwingswerken uitvoeren

Ophogen van het dak en nieuw plat dak: Voorlopig is enkel het gelijkvloers (100 m²) bewoonbaar, maar we hadden graag het dak verwijderd en op de helft van de woning een volume bijgeplaatst, zodat we boven nog een gang, 2 slaapkamers en een badkamer kunnen maken. Zo wordt onze woning heel wat ruimer.

Verbouwing woning

Wij plannen op redelijk korte termijn verbouwingswerken, met als zwaartepunt het weghalen van enkele muren, waaronder 1 dragende muur. Daarnaast dient een nieuw trapgat te worden aangebracht. We zullen verder ook onze badkamer veranderen en de keuken zal vernieuwd worden.

Dringend aannemer gezocht voor verbouwingswerken

Wij gaan van twee woningen 1 woning maken. Architect is reeds ver gevorderd met zijn plannen, maar aannemer heeft onverwachts laten weten dat het toch niet zal lukken in zijn planning. Wij zijn dus nog dringend op zoek naar een aannemer

Enkele kleine verbouwingswerken uit te voeren

Betreft een kleine woning 70m2 er dient 1) een nieuwe boiler gelaatst te worden 2) een (kleine) toiletruimte vervangen te worden 1,5 m2 - 2m = gyproc tegen de muren plaatsen , muur tot 1,5 m hoogte betegelen, overig gedeelte van de toiletruimte bepleisteren, enkele vloertegels plaatsen, & een schuifdeur in de toiletruimte plaatseb . 3) een gat 1m2 in de plafond (gyproc) gedicht te worden (als gevolg van een lekkende boiler) . 4) een stuk gyproc (1m2) in de keuken moet vervangen worden 5) enkele tegels in de wooruimte zijn slecht gelegd geweest door een andere aannemer dienen opnieuw gelegd te worden. In de offerte dienen tegels & schuifdeur niet inbegrepen te zijn.

Gemetselde aanbouw met veel glas

Wens een woning aan te kopen en er zou verbouwingswerken moeten gebeuren aan het huis. Aanbouw met veel glas voor een keuken. Gemetselde aanbouw met een schuifraam.Afmeting : 8 op 6 meter. Plannen zijn beschikbaar bij aanvraag.

Verbouwingswerken in woning

Ik ben nog op zoek naar een vakman die tegen een zeer voordelige prijs volgende werken op zich kan nemen: 10 juni tot en met 14 juni Afbraakwerken incl. Afvoer en storten. Vloer overal uitbreken (ca. 63m²)+ uitgraven tot -30 – 35cm Schouw in beneden slpk + boven slpks (x2) uitbreken incl. Afkappen van zoveel mogelijk roet en behandelen met menie (verf) Schouw in living afbreken incl. Afkappen van zoveel mogelijk roet en behandelen met menie (verf) Prijs voor leveren en plaatsen van volledig nieuwe riolering en buiten in voortuin aansluiten op bestaande riolering (diameter 125? ) Maken van deuropeningen voor badkamer en berging Leveren en plaatsen lichttunnel in keuken Ventilatie in badkamer