Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning:

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Bijbouwen verdiep zou ongeveer volgende oppervlakte moeten zijn: 10 meter in de lengte en 3 meter in de breedte. Hebben aanbouw waar keuken en badkamer zijn met daarboven een schuin dak . Deze pannen kunnen terug gebruikt worden. Van deze zolder zouden we graag kamers maken.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Mijn partner heeft plannen om een verdieping te zetten op zijn laagbouwwoning. Het dak moet gerenoveerd worden en om extra ruimte te creëren wenst hij er terzelfder tijd een verdieping op te zetten. De plannen van de architect en de bouwaanvraag zijn rond.

Ruwbouwwerken uitbreiding woning

Bijbouwen op GLV 2 m uitbreiden en 6 m breed. op 1 verdieping 1 kamer bijbouwen. Plan ter beschikking.

Volledige renovatie woning 88 m²

Ik wil graag mijn woning renoveren 88 m². Het gaat om structurele werken (ramen en deuren toevoegen en dichtmaken, scheur in mijn gevel repareren, trap toevoegen van gelijkvloers naar de eerste verdieping , stuk verdieping bijbouwen dit is een stuk dat moet verlengd worden ), leidingen leggen, elektriciteit leggen, vloer leggen enkel beneden op de gelijkvloers , badkamerrenovatie met een inloopdouche met badkamermeubel.

Extra verdieping bijbouwen voor badkamer

Ik wil op mijn keuken een badkamer zetten. Op zoek naar een aannemer. Graag ter plaatse komen kijken. Het zou een badkamer worden van ongeveer 20 m² oppervlakte.

Extra verdieping bijbouwen op bestaande woning

Ik wil graag een achterbouw te laten verhogen zodat er 1 badkamer kan in gebouwd worden en de houten barak in het midden van de keuken weg kan. Deze badkamer mag dan 4 x 4 m zijn met een trap die vertrekt uit de keuken. Graag indien mogelijk ook een schuifraam in de keuken nadien en nieuwe vloer leggen terug in de keuken.

Een extra verdieping bouwen

Op een bestaand pand (bestaat uit 1 winkel en 2 appartementen) zouden wij graag nog 1 extra verdieping willen bijbouwen. Het totale oppervlakte is +/- 85m2 (living met open keuken) 2 slaapkamers, douche met wc samen en een klein ingang. Er moet nog een plaatdak komen. Zie in bijlage de huidige plan. Nieuwe verdieping moet identiek dezelfde zijn als de 2de verdieping.

Uitbreiding woning

Wij willen onze woning op de eerste verdieping uitbreiden. Momenteel 4 meter breed en 7 meter diep, we mogen bouwen tot 13 meter dus willen we 6 meter bijbouwen. Met een plat dak. Totale oppervlakte project 52 m². Graag advies , en mogelijkheden.