Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verdieping bouwen bovenop een bestaande garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verdieping bouwen bovenop een bestaande garage:

Containerwoning bouwen

We zouden graag een definitieve containerwoning laten plaatsen van ongeveer 100 vierkante meter. De kelder is daarbij niet gerekend (Zouden we zelf kunnen bouwen, moet fitness, berging en kleine hobbykamer in.) Willen graag een slaapkamer, badkamer, 2x toilet, waskot, bureau en open keuken met living en eetkamer op 2 verdiepen. De eerste verdieping mag, als het kostendrukkend is, ook volledig uit beton bestaan. Dan is enkel de bovenverdieping uit containers. We willen de containerlook (zwart) aan de buitenkant graag behouden. Ook elektriciteit en bepaalde werken zouden zelf gedaan kunnen worden.

Verdieping bouwen bovenop een bestaande garage

Ik ben op zoek naar een aannemer die boven onze huidige garage een verdiep kan bijplaatsen die dienst moet doen als slaapkamer. Dit gedeelte zou geplaatst moeten worden tussen de bovenverdieping van de bestaande woning en de verdieping op de aanpalende garage. Ook zou ze voorzien moeten worden van een raam en eventueel dakvenster. Afmeting is ongeveer 7 x 6 meter.

Ruwbouwwerken voor nieuwbouw uitvoeren

Wij willen een woning bouwen (nieuwbouw) landelijke stijl. De woning moet onderkelderd worden, is ongeveer 170m² op gelijkvloers. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ongeveer 80m². Wij zoeken iemand die het voor ons kan metsen (binnenblok, isolatieplaten, buitenblok, poutrellen, welfsels, ... (ruwbouwwerk). De ramen en deuren alsook het dak laten we door bevriende aannemers doen. Plan door architect opgemaakt.

Werken aan ondergrondse garage

Ik wil mijn garage verhogen, de werken die moeten gebeuren is het ondergrondse garage uitgraven en tot een bepaalde hoogte brengen. Nog verder uitgraven van verdieping en versteviging van de muren om garage verder uit te bouwen.

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.

Bouwen van 2 halfopen bebouwingen

Volledige bouw van 2 half open bebouwingen met 1 verdieping en zolder. Grondwerken, metselwerken, dakwerken, buitenschrijnwerk, ramen & deuren, bepleistering, het hele project dus van begin tot einde.

Een extra verdieping bouwen

Op een bestaand pand (bestaat uit 1 winkel en 2 appartementen) zouden wij graag nog 1 extra verdieping willen bijbouwen. Het totale oppervlakte is +/- 85m2 (living met open keuken) 2 slaapkamers, douche met wc samen en een klein ingang. Er moet nog een plaatdak komen. Zie in bijlage de huidige plan. Nieuwe verdieping moet identiek dezelfde zijn als de 2de verdieping.

Garage bouwen

We willen graag een garage bouwen, bij onze voortuin. Met een droog kelder 6*6 en een verdieping (bureau). Er is geen bouwvergunning nodig, want het pand is exact 40 m² en binnen de toegelaten bouwhoogte. Het terrein is plat. En we hebben al voorzieningen voor water en elektriciteit. We hebben gekozen voor een wit geschilderde baksteen met eiken deuren en ramen. Oppervlakte 6,8 * 6 m, kroonlijsthoogte 3,5 m met een 45° dak. Bedoeling is dat er een tussen vloer komt op 2 m 40. Alles dient te worden geïsoleerd. Achter in de tuin komt nog een buitenkeuken die we in dezelfde stijl wensen. Graag een aannemer ter plaatse om te bespreken.