Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verdieping plaatsen op uitbouw en badkamer verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Verdieping plaatsen op uitbouw en badkamer verplaatsen:

Verdieping plaatsen op uitbouw en badkamer verplaatsen

We willen graag een verdieping plaatsen op een bestaande uitvouw van 20 m². Ook is het de bedoeling om de badkamer, die momenteel op gelijkvloers is , naar boven te brengen bij de slaapkamers. Het is een gesloten bebouwing.

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken doorheen heel het huis: nieuwe keuken plaatsen zonder een kookeiland, zonnepanelen te plaatsen op een hellend dak, Inloopdouche bijplaatsen en het bad verplaatsen in badkamer + nieuwe vloer leggen enkel in de badkamer dit betreft een laminaat, trapleuning tegen de muur plaatsen ,een trap naar zolder plaatsen ook een trapgat maken + isolatie indien nodig enkel van de zolder , nieuwe ramen boven op eerste verdieping plaatsen, nieuwe binnendeuren plaatsen ongeveer een 6 tal nieuwe deuren.

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.

Extra verdieping opbouw 60 m² plus afwerken

Extra verdieping met plat dak te laten plaatsen op ons plat dak (+- 60 m²), voor de creatie van 2 tot 3 extra kamers plus een badkamer. Dit is voor de totaal pakket , afwerking , plaatsen badkamer, vloeren, enkel het schilderen gaan we zelf doen.

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.

Verbouwingen aan appartement uitvoeren

Rechttrekken van houten vloer en uitbreken van muur om een groot raam te plaatsen. Uitbreken van badkamer en nieuwe plaatsen. Appartement op eerste verdieping

Hangende balkons plaatsen

Wij (eigenaars van herenhuis) zijn op zoek naar hangend balkon met brandladder gecombineerd voor achterbouw voor 1e 2e en 3e verdieping. Bedoeling is om 3 terrassen te hebben van +- 80cm x 200cm per terras (schatting, in functie van uw mogelijkheden), waarbij de functie van brandladder aan de terrassen gekoppeld is. Op dit ogenblik is er niets voorzien. Op die manier willen we veiligheid koppelen aan de optie van een terrasje per niveau.

Partners

Partners van Casius