Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vernieuwen van achtergevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van achtergevel:

Vernieuwen van achtergevel

Bestaande achterbouw op gelijkvloerse verdieping (+-25m²) afbreken, nieuwe achtergevel opmetsen (gevelstenen reeds beschikbaar) en isoleren, poutrelle in nieuwe achtergevel plaatsen en raamopening voor nieuwe schuifraam maken plannen zijn beschikbaar

Balkon vernieuwen en vergroten

We hebben een klein balkon van 2.5m diep op 3.5m breed uit beton,deze heeft betonrot. Dus dit moet afgebroken worden ,en een nieuw geplaatst worden in welk materiaal weet ik nog niet ,naargelang de mogelijkheden,of voorstellen van jullie. Balkon op een 1ste verdieping ,en moest er ook een mogelijkheid zijn en mits goedkeuring deze ook groter maken over heel de achtergevel +-7m br

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Enkele jaren geleden lieten we in ons huis de deuren naar de tuin vernieuwen. Deze zijn een grote raam (kan helemaal in 2 delen open naar binnen) enerzijds en een dubbele deur (kan helemaal open naar buiten) anderzijds. Beiden in zwart aluminium. De afwerking van deze deur en raam zou ik zelf proberen te doen. Het ontbreekt me echter de tijd en ervaring om dit te doen. We zouden dit graag afgewerkt zien alsook de overgang naar de tuintegels (dals) laat momenteel de wensen over. er zou ook een deel van de achtergevel en tuinmuur bezet moeten worden, alsook de afwerking van de achtergevel naar het dak toe (in hout). En eventueel ook de regenafvoer vernieuwen. Een deel van de tuintegels dient ook opnieuw gelegd te worden of vervangen.

Achtergevel vernieuwen

Het gaat om een verbouwde schuur waar we een raam en deuropening willen vergroten. Renoveren van achtergevel plus nieuwe keuken plaatsen in het bestaande volume. Schuifdeuren te plaatsen in huidige raamopening.

Algemene renovatiewerken aan appartementsgebouw

Totale renovatie appartementsgebouw: Volledig vernieuwen van terrassen en terrasleuningen. Renovatie van het dak + isolatie. Waterdichtheid achtergevel, gevelbekleding. Vernieuwen van dakrand. Adresgegevens bij afspraak.

Dak + uitbouw veranda en isolatie

Wij hebben plannen om het dak van onze aanbouw te vernieuwen en te isoleren, alsook het uitbreiden van een stuk in de achtergevel. We willen graag weten welke werken er vereist zijn en welke kosten hieraan zijn verbonden. Wij hebben beeldmateriaal die we kunnen doorsturen voor meer verduidelijking.

Renovatie

Totaalrenovatie: 1:vernieuwen van elektriciteit 2:plaatsen van centrale verwarming 3:installeren van een badkamer 4:vernieuwen van hoofddak en dakgoot,vernieuwen van plat dak 5:gedeeltelijke afbraak achterbouw en wederopbouw van achtergevel gelijkvloer. 6: Isolatie achtergevel

Renovatie huis schoten

dit huisje uit 1952 zal volledig gestript worden (doen we zelf) en moet terug opgebouwd worden. 110m2 opgesplitst in gelijksvloer en 1 verdieping WERKEN- fundering gelijksvloer-chape overal-hier en daar een muurtje opmetsen- opvoegen gedeelte van de achtergevel-terras boven waterdicht maken-koepel keuken dicht maken-riolering vernieuwen- muren bezetten-badkamer betegelen-overal vloeren leggen enz... Elektriciteit, verwarming en kleinere werken doen we zelf omwille van het buget.