Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vernieuwen van balkon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van balkon:

Vernieuwen van balkon

Balkonbalustrade vernieuwen. Momenteel stalen structuur gevestigd in de muur maar te gevaarlijk voor de kinderen. Het betreft 2 balkons met totale lengte van ong. 4m.

Balkon renoveren of vernieuwen

2 Balkons van ong. 8m² met smeedwerk aan achtergevel renoveren of vernieuwen. Momenteel metalen structuur in muur verankerd, onderkant is chape en bovenkant tegels.

Vernieuwen van balkon, ramen/deur en dak

Momenteel heb ik een heel klein terasje op de 2e verdieping (appartement). 70 cm breed op 170 cm lang. Nu is het balkon met een betonnen muur en is het echt heel 'zwaar' en 'betonnig'. Graag wil ik misschien zwarte tralies of gewoon een raam voor, zodat je 'door' het balkon kan kijken en dit alles veel luchtiger is. Daarnaast zou ik van het raam zichtbaar op de foto graag een raam tot op de grond hebben, dat je kan open doen. De huidige afmetingen zijn 145 cm breed op 275 cm lang). De deur die zichtbaar is op de foto daar zou ik graag een raam van maken (afmeting deur: 78 cm op 238 cm). Als laatste zou mijn plat dak van een 100 m² opnieuw geïsoleerd moeten worden.

4 balkons renoveren

Er zijn 4 balkons te renoveren. Deze moeten onderaan hersteld worden want ze beginnen af te brokkelen. Compleet vernieuwen ook tegels herleggen. Afmetingen van één balkon: 1 x 3 meter.

Balkon vernieuwen en vergroten

We hebben een klein balkon van 2.5m diep op 3.5m breed uit beton,deze heeft betonrot. Dus dit moet afgebroken worden ,en een nieuw geplaatst worden in welk materiaal weet ik nog niet ,naargelang de mogelijkheden,of voorstellen van jullie. Balkon op een 1ste verdieping ,en moest er ook een mogelijkheid zijn en mits goedkeuring deze ook groter maken over heel de achtergevel +-7m br

Houten balkon maken en terras betegelen

Bestaande tuin opfrissen en kleine aanpassingen uitvoeren. - Terras aanleggen. - Bouw van balkon op 1 s te verdiep tegen het huis + TRAP naar tuin/ terras. - Oprit aan voorkant huis vernieuwen. In bijlage kan u foto’s vinden hoe onze tuin en oprit er momenteel uit zien. Onze wensen van opfrissing leggen we u uit wanneer u langskomt.

Balkon renoveren

Vernieuwen balkon 4 m². Vloer moet vervangen worden. Zijkanten aan balkon ook herstelling.

Renovatie houten balkon

Onze woning is een halfopen bebouwing met aan de straatzijde op de 1ste verdieping een balkon aan de slaapkamer. Het hout van het balkon (bouwjaar 1953) is aan het rotten. Graag willen wij dit balkon laten vernieuwen. Grootte 4mx1m