Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Vernieuwen van plat dak en uitbreiding met dakvolume in houtskeletbouw:

Renovatie achterkant woning

Ik wil de achterkant van mijn woning laten vernieuwen en er een plat dak op hebben. De oppervlakte is ongeveer 76m2, momenteel liggen er schuine daken op, waar de keuken is willen we meer licht hebben dus daar best een combinatie met lichtkoepels. Ook zou ik van de gelegenheid gebruik maken om een nieuwe vloer te leggen op ongeveer 44m2 . Omdat het huis van 1936 is zal de afvoer onder de huidige keuken ook vervangen moeten worden. Ook zullen er enkele afbraak en metselwerken zijn.

Keuken en badkamer renoveren

Onze keuken-uitbouw is aan vernieuwing toe en we willen deze graag helemaal renoveren. De schuine hoek van de uitbouw moet men recht maken, het plat dak vervangen en uitbreiden, washok uitbreken, nieuwe keuken plaatsen, glazen schuifdeur voorzien, de vloeren opnieuw leggen. Ook moet men een terras met afdak bijzetten. Deze ruimte is ongeveer 4 x 5.5 meter. Ook de badkamer van 2.5 x 2.5 meter moet men helemaal afbreken en vernieuwen.

Bouw van garage en lichtkoepl plat dak vernieuwen

Bouwen van een garage tussen 2 muren , is een half open bewouwing. Ook lichtkoepel in plat dak van keuken vernieuwen alsook dak isoleren

Totaalrenovatie uitvoeren

Plat dak leggen: 100 -120 m² Schuifraamin aluminium plaatsen: 8 m lengte op 2m20 hoogte. Vloerisolatie aanleggen. Vernieuwen van verwarming er moet gasverwarming komen.Vernieuwen van alle sanitair en electriciteit.

Dak optrekken en elektriciteit vernieuwen

Ik ben op zoek naar een aanemer om een plat dak op te trekken tot plat, hier een kamer bij aanbouwen en een platdak te vernieuwen. Een ander puntdak zou deels afgebroken moeten worden en vervangen worden door een plat dak. Binnenshuis zou ook nieuwe elektriciteit moeten worden getrokken en liefst gelijk bezetten... gezien er veel wetgevingen mee gepaard gaan verkies is een aannemer met eigen architect.

Isoleren van plat dak

Vernieuwen van het platte dak, betreft plat dak met roofing. Er moet een isolatie aangebracht worden op het dak.

Dakconstructie maken

Aan de achterkant van de bestaande woning is er momenteel een veranda bestaande uit dunne plastic platen. Hiernaast bevindt zich een plat dak boven de keuken en een toilet. Ik zou graag het plat dak vernieuwen en doortrekken over de huidige veranda (dus veranda vervangen door plat dak en bestaand plat dak vernieuwen). In het plat dak worden 3 openingen voorzien: 1 voor een dakraam van 1 m x 1,5 m, 1 voor een dakraam van 1 m x 1 m en een laatste kleine opening voor de dampkap. Hierbij zou u enkel de constructie van het dak voorzien en ik de afwerking met epdm, nodige afvoeren, etc...

Uitbouw dakverdieping tot 1 extra kamer en dak vernieuwen

Uitbouw dakverdieping met 1 extra kamer, vernieuwen dak Uitbouw op verdieping (1 slaapkamer) in metselwerk + gevelsteen + plat dak Rest van het huis: zadeldak met dakpannen

Partners

Partners van Casius