Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verstevigen houten verdiepingsvloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verstevigen houten verdiepingsvloer:

Verstevigen houten verdiepingsvloer

Op onze bovenverdieping is er een slaapkamer waar de houten vloer doorbuigt. Graag hadden we dit opgelost gekregen. Oppervlakte vloer : 25 m².

Kelder opnieuw metselen en verstevigen

In mijn gemetselde, gewelfde kelder van 12 m² zijn de voegen aan het uitslijten en zijn een aantal stenen verzakt. Ook is een houten balk die ingewerkt is deels vermolmd en moet deze vervangen worden. Ook de verticale houten balken moeten vervangen worden. Ik zou deze kelder willen laten hermetselen en verstevigen.

Verstevigen houten roostering tussen verdieping en zoldervloer

Verstevigen van houten roostering tussen verdieping en zolder voor gebruik als woonruimte. De houten vloer moet verstevigd worden, oppervlakte is ongeveer 80 m².

Plaatsen gordingen, steunmuren in hout, uitlijnen vloer,...

Ons huis uit de jaren 50 met houten binnenstructuur is momenteel gestript om een nieuwe indeling te bekomen en het bewoonbaar maken van de zolder. De jobs die dienen te gebeuren zijn: uitlijnen en verstevigen van zoldervloer. Plaatsen nieuwe binnenmuren plaatsen extra gordingen uitlijnen van vloer verdieping maken trapgat naar zolder plaatsen vaste trap Door tijdsgebrek om de werken zelf uit te voeren, zoek ik een ervaren vakman/team om deze zo spoedig mogelijk te voltooien. Op de bijgevoegde fotos kan u de huidige toestand zien, en de nieuwe indeling zoals uitgetekend door de binnenhuisarchitect.

Kleine verbouwingswerken

- Vervangen van houten balken boven ramen en deuren door ijzer of betonnen balken - verwijderen en verstevigen binnenmuur - verwijderen en verstevigen buitenmuur voor schuifraam - verstevigen plafond kelder

Verstevigen plafond tussen twee verdiepen

Ons plafond in de living bestaat uit houten dwarsbalken die doorveren. We willen een stevigere (geluidsdichte) constructie zodat we op het eerste verdiep slaapkamers kunnen maken. Ons huis dateert van ongeveer 1850 en is in 1995 al eens gerenoveerd door de vorige eigenaar.

Verstevigen balken vloer

Mijn vraag betreft een oude woning waarbij de plafonds/vloeren/tussenverdieping opgemaakt zijn uit houten balken. Deze balken zijn 17x6 met een HoH afstand van +/- 43 cm, ze overspannen telkens een afstand van ongeveer 3,70 m. Langs de onderkant van die balken is de plakkerij verwijderd, dus de balken zijn volledig bereikbaar. Graag zou ik deze structuur laten verstevigen daar ze toch redelijk veert. Bij voorkeur zou ik de balken niet willen verhogen, zodat mijn plafond dus niet verlaagd wordt. Geen idee wat de beste techniek is: ik wil de bestaande balken niet verwijderen, ik wil ze niet verlagen. ik zoek iemand die weet waarmee hij bezig is en dit voor mij kan doen. het betreft 4 ruimtes van in totaal ongeveer 50 m² oppervlakte.

Renovatie bijgebouw - garage

Het betreft een gebouw van rond 1900. Het dak van 1 van de bijgebouwen is verzakt. De vorige eigenaars hebben de pannen vernieuwd (betonnen pannen), maar hebben de houten draagstructuur bewaard. 1 van de muren op de lange zijde is hierdoor naar buiten geduwd en staat gedeeltelijk op instorten. Na consultatie van een dakwerker, blijkt dat de muur voor 50cm dient afgebroken te worden en opnieuw opgemetst. Vervolgens het geheel verstevigen met beton om de nieuwe dakconstructie te dragen. Het betreft een gebouw van 6 op 3m. Graag iemand die het volledige werk kan uitvoeren.