Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vervangen van houten balk boven ramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van houten balk boven ramen:

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.

Renovatie houten veranda

Een raam van mijn veranda is geforceerd bij een inbraak in mijn woning. Ik heb reeds contact gehad met een specialist in herstellingen na inbraak. Deze firma (NOMOT) heeft mij gezegd dat herstelling niet mogelijk is. Volgens hen zou het verandaraam (draai/kantel) waarschijnlijk wel afzonderlijk uit de hardhouten constructie kunnen gehaald en vervangen worden. Glas met omkadering moet vervangen worden.

Renoveren van inkomhal en trap

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe. Hoeft niet per se opnieuw een houten trap zijn, wel een gesloten trap aangezien er een kelder onder zit. Muurbekleding met crepe en houten panelen vervangen. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook bezet worden of andere bekleding. Gaat zeker om één muur die langs te trap loopt en potentieel nog andere stuk boven op inkomhal. Eventueel ook vals plafond steken heeft de breedte van de trap en 4 m² van de inkomhal.

Interieur van woning opfrissen voor verkoop

Alle plinten in het huis vervangen, zettingsbarsten in pleisterwerk van muren wegwerken, vlekken op muren en deuren verwijderen. Spotjes vervangen, computer van Bulex-verwarmingsketel herstellen, douchebak vervangen, deurlijst installeren, vernislaag van de houten trap renoveren.

Renovatie van chalet

Houten chalet renoveren te Wenduine. Werken uit te voeren: vervangen van houten vloer, wandbekleding, uitbreiding slaapkamer, bijzetten van ruimte douche, vernieuwen badkamer en keuken. Gaat om een totaal oppervlakte is 32 m² Geen plan aanwezig.

Vervangen van houten balken boven 3 ramen

Eiken balk met lengte van 1m60 en breedte van 17 cm moet vervangen worden voor 2 ramen op het eerste verdiep en 1 raam gelijkvloers.

Living en keuken renoveren

Type woning = hout. Het zou gaan om een totale renovatie van keuken en living. De totale opp. 37,5m². Af te breken en te vernieuwen: plafond graag dun hout, vervangen door giproc schilderklaar en plaatsen 6 spots. Vervangen houten planchetten van de muur muur, ong. 24m² door giproc, schilderklaar plus extra isoleren. Vloer (parket) vervangen door tegels, 20m plinten, en voegen. Vervangen 1 deur (living). In de keuken verleggen sanitair, voorzien 6 stopcontacten bij kookeiland, plus extra stopcontacten voor ijskast, dampkap, oven, en vaatwas + vervangen keukenbord.

Houten balken vervangen door potten en balken

4 kamers in totaal grootste kamer 25m en de rest is kleiner . Vervangen door potten en balken .