Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vervangen van houten balken boven 3 ramen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen van houten balken boven 3 ramen:

Garage verbouwen

Vrijstaande garage van ong. 7m x 3-4m verbouwen. Electriciteit aanpassen. Watertoevoer aanpassen. Dak vervangen en isoleren. Vloer aanleggen. Muren isoleren. 3 Houten enkel glas ramen van 1.2m x 0.7m vervangen door PVC dubbel glas ramen.

Veranda vervangen

Oude houten veranda van ong. 7m² met een schuin dak, aanpalend aan woning vervangen. Er hoeven geen deuren of ramen in.

Houten draagbalken vervangen

De draagbalken tussen 1ste verdieping en zolder mogen vervangen (of nieuwe op geplaatst?) worden. De oppervlakte van de zolder is 33,5m². Het huis is van 1950.

Zwevend balkon vervangen

Zwevend balkon bestaande uit hout met een trap naar tuin vervangen. Houten constructie of metalen constructie, in overleg met vakman.

Meerdere renovatiewerken in een chalet uitvoeren

Voor de renovatie van een chalet wil ik graag een nieuwe buitendeur met standaard afmetingen, materiaal nog niet beslist. Daarnaast moeten 2 ramen worden vervangen met dubbel glas. Kleintje van minder dan een halve meter en een in de living van 2 meter breed op 1m20 hoog. Nieuwe egale vloer nodig van ongeveer 80 - 100 m². Op meeste plaatsen kan de vloer blijven. Dus eventueel de ondervloer wat aanpakken en OSB-vloer eroover. De houten vloer in de badkamer en een slaapkamer is van slechtere kwaliteit. Die moet worden uitgebroken. Als laatste moet de bekisting rond de elektriciteitskast worden afgewerkt.

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.

Renovatie houten veranda

Een raam van mijn veranda is geforceerd bij een inbraak in mijn woning. Ik heb reeds contact gehad met een specialist in herstellingen na inbraak. Deze firma (NOMOT) heeft mij gezegd dat herstelling niet mogelijk is. Volgens hen zou het verandaraam (draai/kantel) waarschijnlijk wel afzonderlijk uit de hardhouten constructie kunnen gehaald en vervangen worden. Glas met omkadering moet vervangen worden.

Renoveren van inkomhal en trap

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe. Hoeft niet per se opnieuw een houten trap zijn, wel een gesloten trap aangezien er een kelder onder zit. Muurbekleding met crepe en houten panelen vervangen. Hoeft niet per se hetzelfde te zijn mag ook bezet worden of andere bekleding. Gaat zeker om één muur die langs te trap loopt en potentieel nog andere stuk boven op inkomhal. Eventueel ook vals plafond steken heeft de breedte van de trap en 4 m² van de inkomhal.