Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vervangen openhaard" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vervangen openhaard:

Vervangen openhaard

Plaatsing van haard bij uitgebroken toestand van vorige + gekuist rookkanaal. Plaatsing van flexibel in bestaande rookkanaal, plaatsen van sokkel met keramische onderplaat. Aansluiten van haard aan bestaande stroomnet. Leveren en plaatsen van afwerkingskader rondom haard

Openhaard in living verwijderen

Midden in onze living staat een open haard die niet echt in ons interieur past. Graag de mogelijkheid bespreken om enerzijds de open haard te verwijderen OF deze weg te werken Ook het raamtablet mag vervangen worden door iets strakker en moderner.

Renovatiewerken in de living

Wij willen van onze living rustiek verbouwen naar modern een openhaard moet vervangen worden door een modern vuur en wandbekleding de houten balken van plafond moeten verdwijnen en een nieuw plafond (eventueel een spanplafond de parket moet vervangen worden door ofwel vloer ofwel nieuw parket het betreft een plaats van +/- 9 m x4,50 m

Valse muren uitbreken, keuken en ...

Valse muren uitbreken, keuken en badkamer afbreken, planche vloer van +- 34 vierkante m ombouwen naar betegelde vloer, 1 verwarming van plaats veranderen, nieuwe Bulex plaatsen, leidingen voor keuken en badkamer aanpassen waar nodig, gyproc muur maken, valse plafonds vernieuwen + verlichting in de plafonds, een stukje glazen dak vervangen,een waterafvoer op het dak repareren, een oude openhaard renoveren en opnieuw openmaken voor gebruik.

We hebben zopas een huis gekocht van ...

We hebben zopas een huis gekocht van 1976. Het dak is nog niet geïsoleerd en de trappenhal is ook volledig open (ook naar kelder). Dit is natuurlijk qua energieverbruik zeer ongunstig. Op aanraden van onze architect gaan we de trappenhal toe maken zodat er naar de kelder een gesloten deur komt. Verder gaan we bijna de volledige vloer op de benedenverdieping vervangen. Er zijn ook enkele muren die we uitbreken en we zullen ook een aantal gyproc wanden moeten plaatsten. Keuken en badkamer gaan we volledig vernieuwen. Wat de ventialtie betreft gaan we het rapport van de ernergieadviseur afwachten. Verder willen we de huidige openhaard vervangen door een openhaard op gas. Hiervoor moeten we wel nog aardgas aanvragen (in de straat aanwezig).

Het huis is een halfopen bebouwingvan ...

Het huis is een halfopen bebouwingvan het jaar 1952. Graag willen we toch nog het karakter van het huis bewaren, maar moderniseren. We hebben een budget van 57000 euro. Hierbij kan je nog de premies bijtellen. Van de zolder moeten 2 slaapkamers gemaakt worden en moet ook geisoleerd worden. De badkamer moet volledig nieuw gelegd worden. Het dak moet op termijn vervangen worden (alleen de pannen) DE buitenmuren zouden ook geisoleerd moeten worden. Er moeten nieuwe ramen gezet worden. Er mag aansluiting zijn voor een openhaard. De keuken moet volledig opnieuw geinstalleerd wroden. Electriciteit en sainitair moeten vervangen worden.

Wij zoeken een algemene aannemer die de ...

Wij zoeken een algemene aannemer die de belangrijkste technieken onder zijn dak heeft en de werken en timing nauwlettend opvogt. De renovatiewerken behelst een vrijstaande woning in 's Gravenwezel met voornamelijk binnenwerken zoals: loodgieterij, verwarming (condensatieketel - momenteel mazoutketel), sanitair, elektriciteit, bezetten, valse plafonds(?), vloeren, betegelen, keuken, badkamer, binnenschrijnwerkerij, ramen (hout) + glas vervangen op de bovenverdieping, eventueel openhaard of inbouwcassette, gesloten keuken -> open keuken maken, misschien zoldervloeren (hout) verstevigen, .... Het huis bevat een kleine staankelder met kruipruimte onder het huis (niet volledig). De werken zouden kunnen starten vanaf +/- 8/01/2009.

Veranda, nieuwe veranda moet geplaatst ...

Veranda, nieuwe veranda moet geplaatst worden Badkamer, 1 badkamer vernieuwen en extra badkamer Verwarming/openhaard, radiaratoren moeten vervangen worden en inbouw kachel plaatsen. Trap, houtentrap van begane grond naar de zolder. Zolder, extra slaapkamer maken. vloeren, nieuwe houten vloer in de living schilderwerken, diverse ruimtes.