Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verwijderen steunmuren en steunbalken plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen steunmuren en steunbalken plaatsen:

Verwijderen steunmuren en steunbalken plaatsen

Voor onze renovatie zouden wij enkele muren moeten verwijderen en steunbalken moeten laten plaatsen. Het betreft dus 2 volledige muren, 1 stuk muur om een dubbele deur te plaatsen en 1 buitenmuur waar momenteel 1 klein en 1 groot raam instaat, dat 1 volledig raam moet worden.

Steunmuren verwijderen en poutrellen steken

Beneden ruimte: Ruimte tussen de keuken en de living een grote opening maken van 2,5x2m in een draagmuur Tussen de living en de zitruimte een poutrel hoger steken Boven verdieping Opening maken in een draagmuur in de badkamer van 1,5x2m Tussen 2 slaapkamers een deuropening maken in een draagmuur Tussen de slaapkamer en de badkamer een opening maken van 1,5x2m Het gaat over 2 huizen naast elkaar

Schouw en enkele steunmuren verwijderen

Verwijderen schouw op gelijkvloers en eerste verdiep. Vergroten opening in steunmuur op gelijkvloers, tussenmuur in living en tussenmuur keuken.

Wanden plaatsen en vervangen door glazen wanden

Wij zouden graag de indeling van enkele van onze bureaus aanpassen. Bureau 1: Van 2 bureaus 1 grotere ruimte maken: een wand en deur verwijderen. Bureau 2: 1 binnenwand vervangen door een glazen wand zo komt er meer zonlicht binnen. Geen steunmuren!

Betonplaat leggen voor gelijkvloers en twee steunmuren verwijderen plus poutrelles plaatsen

In een renovatie project gaan we de vloer zelf uitbreken en dan zou er 15 cm betonplaat moeten komen over een oppervlakte van 100 m² Ook het plaatsen van 2 poutrelles plaatsen, en de twee steunmuren verwijderen.

Verwijderen van twee steunmuren en schoorsteen

Verwijderen van twee steunmuren op het gelijkvloers, in een van de muren is een schoorsteen voorzien die mee afgebroken moet worden, als het mogelijk is de schoorsteen om te leiden naar een aanliggende muur (voor kachel of dergelijke). Alsook afwerking van deze afbraakwerken; plafond/vloer afwerken zodat deze mooi past in een afgewerkt huis. Afspraken kunnen gemaakt worden via mail

Steunmuren verzetten en schouw renoveren

In een halfopen huis moeten volgende werken gebeuren, op basis van de plannen van de stabiliteitsingenieur: - muur in de keuken verwijderen en een balk plaatsen ter ondersteuning van de steunbalk die op de (te verwijderen) muur steunt. - een dubbel deurgat in een muur maken op het 1e verdiep - een schouw in het eerste verdiep deels verstevigen en deels uitbreken, in de badkamer 1e verdiep.

Verwijderen steunmuren

Verwijderen van 2 steunmuren en plaatsen van een balk.