Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verwijderen steunmuur en achterste deel garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen steunmuur en achterste deel garage:

Draagmuur verwijderen en poutrel steken

Voor onze renovatiewerken moeten we een steunmuur uitbreken en een poutrel plaatsen. Werfinstallatie: - Inhuizen materialen, dagelijkse opkuis, werfopvolging, transportkosten, container/evacuatie afval, ... Wanden: - Afbraak van bestaande muur dikte 28cm lengte 398cm? - Voorzien van 2 stalen liggers IPE 220 lengte 4m bevestigd met pennen M16, incl inkorten en antiroestverf? - Voorzien van 2 kokerprofielen 80x80x8mm H260cm, 2 kopplaten 10x220x220mm en 2 voetplaten 10x300x400mm

Verwijderen steunmuur van 4m

Voor mijn woning ben ik van plan om mij steunmuur tussen de keuken en woonkamer te verwijderen. Muur is 4 meter. Graag zou ik een afspraak willen maken om het muur te komen bekijken en prijs te krijgen. De werken zijn zeer dringend! Poutrel dient geplaatst te worden.

Steunmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Verbinding tussen eetkamer en keuken is nu een deurgat en we zouden dit willen laten vergroten tot ongeveer het dubbele, maar vermits het om een draagmuur gaat moet er een steunbalk komen.Steunmuur tussen keuken en eetkamer gedeeltelijk slopen en poutrel plaatsen. Steunmuur van = 1m60

Steunmuur afbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag een steunmuur laten verwijderen tussen de living en de aangrenzende gang. Tussen deze twee ruimtes zit reeds een deuropening. De muur die weg zou moeten is ongeveer 4 meter lang. Het plafond is ongeveer 3,5 meter hoog.

Poutrel plaatsen

We willen in de woonkamer een poutrel steken. Steunmuur verwijderen ens teken poutrel. Groter maken van ruimte.

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm

Huiskamer renoveren

Bel étage. Steunmuur moet worden verwijderd (hebben al plan van architect). Schouw (houtkachel) verwijderen. Nieuwe plafond en muren bezetten.

Verwijderen steunmuur en achterste deel garage

Voor een kleinschalige verbouwing : - het achterste gedeelte van de garage dient afgebroken te worden. Hiervoor dienen de horizontale liggers, welke doorlopen naar de garage van de buren, doorgeslepen en verwijderd te worden. Vervolgens dient de achterste muur en de zijmuur grenzend met de veranda afgebroken te worden. In totaal dient +/- 2m van de garage afgebroken te worden. - in de resterende zijmuur van de garage dient een nieuw deurgat gemaakt te worden. - In de keuken dient een steunmuur verwijderd te worden en een draagbalk moet in de plaats komen. De details voor de draagbalk vindt u op het bijgevoegd plan. Voor de duidelijkheid heb ik twee situatieschetsen met voor en na toegevoegd aan de email.