Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verwijderen steunmuur en achterste deel garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwijderen steunmuur en achterste deel garage:

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm

Huiskamer renoveren

Bel étage. Steunmuur moet worden verwijderd (hebben al plan van architect). Schouw (houtkachel) verwijderen. Nieuwe plafond en muren bezetten.

Verwijderen steunmuur en achterste deel garage

Voor een kleinschalige verbouwing : - het achterste gedeelte van de garage dient afgebroken te worden. Hiervoor dienen de horizontale liggers, welke doorlopen naar de garage van de buren, doorgeslepen en verwijderd te worden. Vervolgens dient de achterste muur en de zijmuur grenzend met de veranda afgebroken te worden. In totaal dient +/- 2m van de garage afgebroken te worden. - in de resterende zijmuur van de garage dient een nieuw deurgat gemaakt te worden. - In de keuken dient een steunmuur verwijderd te worden en een draagbalk moet in de plaats komen. De details voor de draagbalk vindt u op het bijgevoegd plan. Voor de duidelijkheid heb ik twee situatieschetsen met voor en na toegevoegd aan de email.

Verwijderen muur en plaatsen van poutrel

Wij renoveren momenteel een woning te Zwevegem en zouden graag de steunmuur tussen keuken en living laten afbreken en een poutrel van ca.3 meter in de plaats laten steken. Stabiliteitsberekeningen en specificaties voor de bouwopdracht werden reeds door onze architect gemaak (in bijlage).

Poutrel plaatsen

Ik zoek een aannemer om op de 2e verdieping één of twee poutrels te steken. Men moet eerst een binnenmuur verwijderen, het is geen steunmuur.

Schouw en enkele steunmuren verwijderen

Verwijderen schouw op gelijkvloers en eerste verdiep. Vergroten opening in steunmuur op gelijkvloers, tussenmuur in living en tussenmuur keuken.

Verwijderen van een steunmuur en plaatsen poutrel

Een muur van lengte 2,52 meter verwijderen in onze woning. Het gaat om een steunmuur.

Schouw verwijderen en diverse renovatiewerken

Graag hadden we de schouw verwijderd uit onze living en de kamer erboven. Op het dak moet die blijven staan. Daarnaast willen we de doorgang verbreden van living naar keuken (3 meter) in een steunmuur. Als laatst willen we ook een nieuwe deur stoppen in een kleine draagmuur. (keuken naar gang) Eventueel ook poutrel plaatsen onder steunmuur en nieuwe deur in steunmuur.