Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Verzakking huis herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verzakking huis herstellen:

Verzakking hoeken linkerkant huis herstellen

De linkerzijde van ons huis heeft zowel aan de voorkant als achterkant barsten die de afgelopen maanden groter zijn geworden. De woning is onderkelderd maar de hoeken die verzakt zijn niet. Het is een woning van 1993. Het is misschien doordat we op leemgrond zitten maar dat durf ik niet 100% zeker zeggen.

Verzakking huis herstellen

Het huis is van 1961. De scheuren in de gevel onder het raam waren al aanwezig maar worden nu zichtbaar groter. De vensterbanken aan de binnenzijde zijn gescheurd en de vloer binnen is ook verzakt.

Stabiliseren fundering

De linkervoorgevel van een recent aangekocht huis is aan het verzakken. Het gaat om een oude verzakking die nog steeds actief is. Er is reeds een sondering uitgevoerd. Het funderingsherstel moet bij voorkeur zo snel mogelijk doorgevoerd worden in een kader van algemene verbouwingswerken.

Verzakking in houten huis oplossen

Wij hebben een verzakking in ons huis. We hebben dit pas gekocht. We hebben onder het huis gaan kijken en zien daar geen schade. we denken dat er een balk is gebroken aan een steunpunt.

Herstelling verzakking huis

Ik ben op zoek naar een deskundig persoon die verzakkingen (tot ca. 30, 40 cm) in de kruipruimte van het huis kan beoordelen en herstellen.

Herstelling verzakking huis

Ons huis ligt hoger dan de buren en is momenteel aan het wegzakken. Het is begonnen bij de bouw van een huis dichtbij (maar volgens de verzekering is er geen bewijs dus trekken zich terug). Er is reeds een gat in de keukenvloer en op andere plaatsen is de vloer reeds oneffen. Tevens is de buitenmuur gescheurd waardoor het momenteel kan binnen regenen. De verzakking verloopt aan een vrij snel tempo en zouden dan ook graag zo snel mogelijk dit laten verhelpen voordat het huis zou instorten.

Fundering nakijken van rijhuis

Wij hebben een oud huis gekocht dat tekenen vertoont van verzakking (i.e. scheuren ad voorgevel, vloer dit niet meer recht ligt op het eerste verdiep en een raam dat niet meer opengaat. Ons huis is blijkbaar gebouwd op moerasgebied en is beginnen verzakken na de bouw van de appartementen naast ons (40-50 jaar geleden) en is verergerd toen ze water uit de grond hebben gepompt (10 jaar geleden). Ons huis is een rijhuis, dus wij zouden graag eens weten wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn van verzakkingen en hoe we bijvoorbeeld het raam probleem kunnen oplossen.

Probleem verzakking oplossen

Probleem verzakkingen: Het huis van mijn schoonouders heeft een aanbouw, bijgebouw waar zich de keuken bevindt, toilet op gelijkvloers, 1 ste verdieping een kamer en badkamer met toilet, plat dak met dak koepel. Dit bijgebouw is met de jaren beginnen wegzakken en na jaren zie je nu een groot probleem: scheuren in de muren, opening tussen bijgebouw en hoofdgebouw.