Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vloerplaat gieten voor prefab houten garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerplaat gieten voor prefab houten garage:

Vloerplaat gieten

Totaalrenovatie woning 1952. Vloerplaat beton gieten van 15 cm (reeds uitgegraven) voor een oppervlakte van circa 50 m².

Vloerplaat gieten voor prefab houten garage

Vloerplaat gieten voor onze garage. Eerst moeten de graszoden worden afgegraven, daarna moet een vloerplaat komen van 6 m x 4 m en 15 cm dik.

Bouw kruipkelder in gegoten beton uitpalen

Uitpalen. Vloerplaat (55,5 kubieke m)+ muren (21 kubieke m) gieten. Binnenmuren gemetst. holle welfsels plaatsen + betonnen druklaag. Riolering/energie in kruipkelder tot buiten. Funderingsplan voorhanden.

Vloerplaat gieten

Voor de verbouwing van ons huis zouden we een nieuwe vloerplaat nodig hebben aangezien de huidige vloer in de zavel ligt. Het gaat om een oppervlakte van 90m² met een dikte van 10 cm. Ik weet niet of het juist is de aangegeven dikte.

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Ik wens een betonplaat van 10cm te laten plaatsen, alsook 10cm pur en 8-9cm chape. Oppervlakte is +-46m2

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Fundering voor tuinhuis van 8 meter op 4,85 meter.

Gedempte kelder in gebruik maken

Tijdens een verwijdering van een huiszwam is er een gedempte kelder teruggevonden. Deze wordt helemaal leeggemaakt en daarna moet deze of gevuld worden, of ingericht worden als kelder. Hiervoor wil ik een offerte voor 1) maken deurgang 2) gieten beton op vloer kelder 3) plaatsen gewelf aan bovenkant kelder 4) gieten vloerplaat boven gewelf Oppervalkte van kelder : 17 m².

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een oppervlakte van ca 35m² zoek ik een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op het gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen.