Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vochtschade herstellen in muren en vloer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vochtschade herstellen in muren en vloer:

Vochtschade herstellen in muren en vloer

Vochtschade herstellen. Door een onzichtbare lek aan collector dat reeds hersteld is is er waterschade. Schilderwerk in 2 verschillende ruimtes over een lengte van 8m herstellen. Lek heeft zich via verwarmingsbuizen onder de vloer verspreid met als gevolg schade aan schilderwerk. Carraravloer herstellen. Mogelijk ook schade onder de vloer waardoor de vloer bruin is uitgeslagen. Onderste rij stenen in muur gemeenschappelijke hal herstellen. Momenteel witte aanslag.

Vochtschade herstellen

Op een balkon van een appartement in Oostende, ingesloten tussen 3 muren (afmeting ongeveer twee meter op 90?), sijpelt er water tussen de voegen van de stenen plinten door de muur naar de achterliggende kamer. De vloer van het balkon is nog goed. De voegen zijn grotendeels weg, waardoor er water door kan sijpelen. Het is een ouder appartement, de plinten en de vloer bestaan uit rode terracotta tegels. De vloer is nog in perfecte staat en ik zou die ook liever willen behouden. De lengte van de plintmuur is ongeveer 2m x 2m.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Op zoek naar een vakman om de nodige herstellingswerken na waterschade uit te voeren. Het gaat om goten, regenpijpen en vochtschade aan de muren in 2 kamers dat men moet herstellen.

Slaapkamer en douche herstellen na vochtschade

De inloop douche lekt door een gebrek aan stabiele ondersteuning in de hoek. Hierdoor heb ik een vochtplek in de slaapkamer. Het advies van de lek detectie is als volgt. De naden van de douchebak zouden verwijderd moeten worden en eerst gevuld moeten worden met fix all en dan daarover een silicone laag voor de afwerking. De muur van de slaapkamer heeft kalk afgegeven dus deze moet opnieuw gemaakt worden en dus opnieuw geschilderd (ik veronderstel de ganse slaapkamer? ) en er zou een nieuwe plint gezet moeten worden.

Reparatie of vervanging van houten verandadeur

De deur van de houten veranda sluit niet meer herstellen of vervangen. Zeer waarschijnlijk ten gevolge van vochtschade door voormalige huurders.

Herstellen van vochtschade aan plafond

Stuccen plafond na vochtschade: Ik heb op het plafond in mijn keuken een plek met vochtschade die wellicht van onze douche afkomstig is. Dit zijn schimmelvlekken op het plafond. Deze bevindt zich namelijk net boven de keuken.

Herstelwerken na wateroverlast aan dak

Lek aan het schuin dak(kapelletje) detecteren en repareren. Herstellingswerken na vochtschade/water insijpelen in muur/vloer slaapkamer en plafond garage. Werken uit te voeren : lek dichten, bezetten muur stukje muur slaapkamer, evt. Barst plafond garage repareren. Indien goede werken idem reparatie ander deel van tweewoonst (= andere eigenaar) Eerst lek aan dak herstellen dan de gevolgschade.

Herstellen van betonrot aan balkon

Met garantie repareren van betonrot. Op de tweede verdieping aan het balkon jaren 50 gebouwd. Graag ter plaatse komen kijken, ook veel vochtschade en schimmel. Liefst zo snel mogelijk.