Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Volledige renovatie verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Volledige renovatie verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Volledige renovatie verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing:

Renovatie rijwoning

Volledige renovatie: - elektriciteit - leidingen - badkamer - trap - steunmuren uitbreken - vloer -...

Woning renoveren

Volledige renovatie van A tot Z; centrale verwarming, elektriciteit, keuken, badkamer, ramen en deuren, eventueel ook het dak.

Renovatiewerken in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: Renovatie badkamer, isolatiewand slaapkamer, electriciteit en vloeren en inkom hal schilderen. - Volledige renovatie: waterschade gehad dus nieuwe betegeling, nieuw bad, nieuwe vloer, vals plafond, toilet verplaatst, gyprocwand. - Elektriciteit: dimlichten installeren - Inkomhal schilderen: 4 verdiepingen hoog.

Toilet renovatie

De volledige (kleine) toiletruimte dient gerenoveerd te worden. Het zittoilet eventueel vervangen door een hangtoilet. De betegeling aan de wanden afgekapt en vervangen door iets moderner (ik denk bvb aan afwerking met wanden in kurk of steugerhout). De (pas gerenoveerder) vloer met wel ongeschonden behouden blijven.

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog

Volledige renovatie

Rijwoning - Bel-Etage - 6 meter breed van +/- 1963 Overwegen om een grondige renovatie te doen om er zelf in te wonen - elektriciteit, loodgieterij, chauffage, badkamer, keuken, plafonnering, vloeren, ramen, isolatie, platdak enz...

Volledige renovatie gebouw 8 appartementen

Volledige renovatie appartementsgebouw uit 1970, met 8 appartementen. Ik zoek aannemers met ervaring in totaalrenovatie appartementsgebouwen aub.

Renovatie met aanbouw

Wij gaan onze woning van 1960 renoveren + aanbouw zetten. De renovatie betreft de elektriciteit vernieuwen, de badkamer vernieuwen, dak isolatie en/of beschilderen. De aanbouw: op het gelijkvloers uitbreiden over de volledige perceelbreedte (~6m) op een diepte van ~3m. Deze ruimte zal samen met de bestaande ruimte een living en een open keuken worden. Met veel glas. De aannemer graag ter plaatse langs komen voor de mogelijkheden en prijs te bespreken.