Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen:

Voorbereidende werken voor metalen deur te plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn werken kan uitvoeren aan onze deuropening voor het plaatsen van een stalen deur. Het plafond dient verstevigd te worden en de plinten dienen verwijderd te worden. Voorbereidende werken voor het plaatsen van de stalen deur.

Afbreken veranda en funderingswerken

Afbreken huidige veranda, uitbreken vloer en chap leggen. Nieuwe vloer leggen niet nodig. Voorbereidende werken nieuwe veranda (arduin, fundering). Veranda is niet groot, 2 glazen wanden. Plannen beschikbaar.

Uitbreken draagmuur en plaatsen poutrel

Wij zijn op zoek naar een aannemer om bij onze verbouwing ons bij te staan voor het verwijderen van twee dragende muren. Eén muur bevindt zich binnenin de woning, een andere is een gevel. Wij zijn zeker zelf bereid om ook enkele werken uit te voeren hierbij. Als de voorbereidende werken bijvoorbeeld door u kunnen voorzien worden (schoren plaatsen, eerste stenen wegkappen,…) dan kunnen wij bijvoorbeeld de rest van de muur uitbreken zodat de werf klaarstaat voor het plaatsen van de stalen liggers dat door u zou gebeuren.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting van Infrax (volgen hun normen) Wachtput 1x1x1m sleuf uitgraven 80cm diep 30br 9lm Wachtbuis steken.

Voorbereidende werken voor veranda uit te voeren

Afbraak bestaande veranda. Uitbreken vloer. Funderingen. Nieuwe vloer met isolatie plaatsen. Isolatie zijmuur. Uitbreken raam en deur. Dichtmetselen deur. Pleisteren achtermuur. Nieuwe veranda is besteld en wordt geplaatst.

Voorbereidende werken voor gasaansluiting

Graven sleuf tot aan rooilijn 24 meter. Plaatsen wachtbuis.

Draagmuur verwijderen

Draagmuur van 3 meter van keuken naar living moet verwijderd worden. Plaatsen van een steunbalk. Verwijderen van een verwarming en het plaatsen van een nieuwe verticale wandverwarming. Voorbereidende werken nieuwe keuken, nieuwe vloer tegels.

Terras in gepolierd beton aanleggen

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m² in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.