Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Vrijstaande woning renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vrijstaande woning renoveren:

Plaatsen nieuwe aanbouw aan vrijstaande woning

Aan onze bestaande woning, gelegen in de Akelei te Sint-Katelijne-Waver, zouden wij rond deze zomer graag een nieuwe aanbouw (4,2m x 7,3m) en terras (4m x 7,3m) laten plaatsen. Wij zouden graag offerte aanvragen voor volgende subwerken: • het graven en gieten van funderingen, o Graven funderingen o Gieten funderingen o Leveren en plaatsen bewapening + gieten grondplaat • Leggen van riolering (regenwater) en infiltratieput, o Graven voor (en leveren van) leidingen en infiltratieput o Levering en plaatsing infiltratieput o Voorzien leidingen dakgoot aanbouw -> bestaande regenwaterput -> infiltratieput • ruwbouwwerken (muren metsen + isolatie) o waterkering + binnenmuur + leveren snelbouwstenen o Plaatsen (gieten) balken o Isolatie leveren en plaatsen o buitenmuur

Vrijstaande woning renoveren

Ik ben op zoek naar een aannemer om een vrijstaande woning te renoveren. Alle ramen vervangen door drie dubbel hoog rendementsglas Alle buitendeuren vervangen: 1 tuindeur in 3 delen, 2 normale buitendeuren en 2 voordeuren. Alle kozijnen vervangen. Moet in hout of kunststof afgewerkt zijn. Alle spouwmuren isoleren, het dak isoleren en de elektriciteit conform maken. De vloer isoleren en vloerverwarming plaatsen in heel de woning.

Bestaande veranda afbreken

Vakman voor afbraak en afvoer van aluminium veranda. Vrijstaande woning. Makkelijk toegankelijk.

Strippen van woning en opkuisen tuin

Afbreken van: Vrijstaande garage en afdak Achterbouw Beton van oprit weghalen Scheidingsdraad & palen rondom perceel weghalen Strippen van woning: Lambrisering afbreken Alle radiatoren + buizen afbreken Alle elektriciteits leidingen afbreken Op gelijkvloers (ca. 80 vierkante meter) vloer en chape opbreken en afvoeren Uitgraven tot 40cm onder vloerpeil Bestaande deuropening vergroten & poutrel steken ter ondersteuning.

Snelbouw en façade metselen

Nieuwbouwwoning vorm rechthoek 8,5m op 12m op een hoogt van 6m, met een glv en 1ste verdiep voorzien van plat dak. Vrijstaande woning. De bouwplateau en funderingen zijn reeds al uitgevoerd het gaat enkel over snelbouw en façade stenen. Metselwerk uitvoeren

Afbraak façadesteen aan gevel

Afbraak façadesteen vrijstaande woning met een totale massa van 25m³. Open bebouwing, huis met één verdiep + zolder.

Funderingsherstel

Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 1962. Wij bewonen deze sinds 2013. De verzakking situeert zich op het gedeelte welke geen kelder heeft. De scheuren zijn nog niet breed, maar lopen wel over langere afstand door (onder naar boven). Uit het verleden weten wij (buren hebben hier jaren gewoond), dat er steeds vochtproblemen zijn geweest. Ongeveer een jaar geleden zijn deze toegenomen en hebben we dit kunnen herleiden tot problemen met de regenwaterput en recent ook met overloop van de septische bezinkput. Aan de oostzijde (rechterzijde plan) zijn er enkele sparren van 30-50 jaar oud. We vermoeden dus dat er een wegspoeling is van grond/fundering. Kan u ons berichten over de mogelijkheden en eventuele termijnen?

Afbraak vrijstaande werkruimte

Achter onze woning bevindt zich een garage/werkruimte van 50m² met hellend dak. We willen deze laten afbreken op één muur aan de achterzijde na. Deze mag tot op een hoogte van 2,5 meter, lengte 10 meter blijven staan.