Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Woning met één verdieping verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning met één verdieping verbouwen:

Woning met één verdieping verbouwen

Ik wil mijn huis met één verdieping laten verbouwen. Vloerwerken, plafond, muren te metselen... het gaat dus om een complete verbouwing.

Fundering herstellen / verstevigen na scheur in muur

Muur aan de zijkant van de woning vertoont scheuren. Waarschijnlijk door verzakking langs één kant van de woning. Er is reeds een lekdetectie gebeurd om mogelijke lekken te zoeken maar was niet het geval.

Zolder volledig renoveren

Zolder afwerken: vaste trap plaatsen in één van de slaapkamers naar de zolder, isolatie plaatsen en gyproc plaatsen + 1 valse wand als tussenscheiding. Woning is van 2001. Er liggen op zolder osb platen nu.

Afbraak façadesteen aan gevel

Afbraak façadesteen vrijstaande woning met een totale massa van 25m³. Open bebouwing, huis met één verdiep + zolder.

Afbraak woning en opbouw meergezinswoning

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de afbraak van de bestaande woning en bouwen van ruwbouw dat wind- en waterdicht is. met een grondgebonden ééngezinswoning met 3 slaapkamers van 139 m², een één-slaapkamer-appartement van 62 m², en een ruim duplexappartement met 3 slaapkamers van 103 m².

Poutrels plaatsen

Ik wil mijn woning laten verbouwen op de bovenste verdiep (beneden de zolderruimte) en ik wil één grote ruimte maken van 3 verschillende kamers en de gang. Hiervoor heb ik 3 poutrellen nodig 1 grote, 4-7 meter en 2 kleinere 3meter en 4 meter.

Woning verbouwen

Ik wil zoek een aannemer om mijn volledige woning te verbouwen en renoveren. Het gaat om een rijhuis met één verdieping en een zolder.

Aanbouw achteraan de woning bijbouwen

Aanbouw achterkant huis door veranda door te trekken tot één geheel.