Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Woning met één verdieping verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning met één verdieping verbouwen:

Voorbereidende werken gasaansluiting uitvoeren

Ik zoek een aannemer voor het uitvoeren van de voorbereidende werken voor een aansluiting van aardgas in een bestaande woning volgens de richtlijnen van Fluvius. Dit houdt het uitgraven van een sleuf in + het maken van twee putten (één aan de gevel, één aan de rooilijn). De afstand rooilijn - gevel bedraagt 6 meter. De sleuf ligt grotendeels in onverharde zone (beplanting mag beschadigd worden). Voor de put aan de gevel dienen klinkers en een fundering in zandcement opgebroken te worden.

Grote renovatie uitvoeren

Algemene renovatiewerken van een 100 jarige woning: openingen in draagmuren, chape, bijbouw, schrijnwerkerij, .... Veel werken waarvoor we één aannemer zoeken die mogelijks met onderaannemers werkt. Plannen liggen bij de architect.

Kleine verbouwingen uitvoeren aan woning

Woning is onderverdeeld in 2 appartementen. De verbouwing zou plaatsvinden op het gelijkvloers. 1. één poutrel plaatsen die een steunmuur onder veranda vervangt. 2. Twee steunbalken plaatsen, één onder de hierboven beschreven poutrel en één een paar meter verder om een onderverdeling te maken. Uiteindelijk zou er een deur en 2 ramen moeten worden geplaatst tussen de geplaatste steunbalken en de muren aan weerszijde. Uitlijning zoals het verdiep erboven (zie foto) 3. Terras plaatsen op hoogte aansluitend aan veranda op eerste verdiep. 4. Eventueel connecties om ramen te laten opmeten en plaatsen is mooi meegenomen.

Woning met één verdieping verbouwen

Ik wil mijn huis met één verdieping laten verbouwen. Vloerwerken, plafond, muren te metselen... het gaat dus om een complete verbouwing.

Fundering herstellen / verstevigen na scheur in muur

Muur aan de zijkant van de woning vertoont scheuren. Waarschijnlijk door verzakking langs één kant van de woning. Er is reeds een lekdetectie gebeurd om mogelijke lekken te zoeken maar was niet het geval.

Zolder volledig renoveren

Zolder afwerken: vaste trap plaatsen in één van de slaapkamers naar de zolder, isolatie plaatsen en gyproc plaatsen + 1 valse wand als tussenscheiding. Woning is van 2001. Er liggen op zolder osb platen nu.

Afbraak façadesteen aan gevel

Afbraak façadesteen vrijstaande woning met een totale massa van 25m³. Open bebouwing, huis met één verdiep + zolder.

Afbraak woning en opbouw meergezinswoning

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de afbraak van de bestaande woning en bouwen van ruwbouw dat wind- en waterdicht is. met een grondgebonden ééngezinswoning met 3 slaapkamers van 139 m², een één-slaapkamer-appartement van 62 m², en een ruim duplexappartement met 3 slaapkamers van 103 m².