Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Woning instapklaar maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning instapklaar maken:

Woning instapklaar maken

Verscheidene klussen in huis uitvoeren. Woning is reeds aangekocht.

Volledige renovatie van halfopen bebouwing

Volledige totaalrenovatie van halfopen bebouwing te Geel centrum. Gevelbreedte 6m, bouwdiepte 12m, gelijkvloers+1ste verdieping+in te richten zolder, zadeldak op 8m, resterende gedeelte plat dak. Woning dateert van 1927 => enkel facadesteen is te recupereren. Graag uw offerte voor volgende zaken: * vloerplaat gieten * pur+chape * binnenbepleistering * electriciteit * verwarming * ramen+deuren * ruwbouw * .... Aangezien de woning op enkele buitenmuren na dient afgebroken te worden, zouden wij graag een totaalprijs bekomen voor de heropbouw van de woning (prijs casco alsook prijs volledig instapklaar). Wij wensen een afspraak op kantoor, bij ons thuis of terplaatse op de werf.

Achterbouw voorzien met een keuken, ...

Achterbouw voorzien met een keuken, badkamer, toilet In het bestaande stuk moet een nieuwe trap geplaatst worden. Het hele huis moet voorzien worden van nieuwe electriciteit ,centrale verwarming en nieuwe waterleidingen ,vloer en pleisterwerken, ramen en deuren en een garage. De woning moet instapklaar gemaakt worden.