Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Woning opsplitsen in appartementen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woning opsplitsen in appartementen:

Woning opsplitsen in appartementen

Graag een aannemer voor appartementen te maken van een woning. Ik woon momenteel in een kangoeroe woning van 350m2 samen met mijn papa, hij bewoond de gelijkvloers en ik het eerste en tweede met 2 kindjes en partner. Nu gaan mijn partner en ik scheiden en wil ik van de bovenste verdieping een appartement maken.

Aanbouw plaatsen voor kangeroewoning

Woning opsplitsen in co-woning. Sanitair moet gelegd worden. Eventueel aanbouw in samenspraak met vakman. Afwerking casco.

opsplitsen en ombouw van bestaande ...

opsplitsen en ombouw van bestaande woning en magazijn tot 3 appartementen en een handelsruimte

het is de bedoeling een bestaande woning ...

het is de bedoeling een bestaande woning op te splitsen in twee mooie apparementen en de totaliteit een meerwaarde te geven. dit houd in: het opsplitsen van zowel elek. ,verwarming en gas het uitbreiden van de gelijkvloers met een veranda, twee nieuwe keukens één douchecabine met wastafel en de zoldekamers om te bouwen tot slaapkamers. tegelen en gyproc doe ik zelf.

Bestaande prefab-woning in 2 aparte ...

Bestaande prefab-woning in 2 aparte leefdelen opsplitsen, mits een uitbreiding van +/- 100m2. Moeten bijgebouwd/ingebouwd/verbouwd worden: alle aangeduide delen in de controlelijst