Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Woning renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Woning renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Woning renoveren:

Renoveren en afschuren 9 eiken binnendeuren

Wij verbouwen momenteel onze woning. De oude eiken deuren zouden we graag behouden maar in een andere kleur zetten. Omdat onze deuren niet gewoon recht zijn en er vormen inzitten zouden we het afschuren graag aan een professionele persoon overlaten. Het gaat om 9 deuren, waarvan 2 met glas in.

Renoveren van woning

Vernieuwen dakpannen, dakgoot en isoleren dak, Ramen vernieuwen, centraal verwarming en verwarmings elementen plaatsten, elektriciteit vernieuwen.

Woning renoveren

Huis renoveren. Sommige muren moeten gesloopt worden. Ik wil een nieuwe vloer leggen opn GLv en laminaat op 1 ste verdieping en volldig de woning schilderen. Dubbel glas voor alle ramen. Elektriciteit moet herzien worden. Verwarming op gas te plaatsten beneden en boven. Keuken en badkamer vernieuwen als trap . Het betreft een totaalrenovatie.

Renoveren van elektriciteit, verwarming en isolatie en vernieuwing van ramen

Renoveren/vernieuwen van elektriciteit, verwarming en isolatie van een alleenstaande woning. Is verouderd vandaar vernieuwing. Ramen dienen ook vervangen te worden enkel boven. Graag ter plaatse komen kijken. Van de jaren 60.

Balkon renoveren

Balkon watert af naar binnen, slecht gemaakt, waardoor binnen de parket vochtig is geworden. Is een balkon van een bel-étage woning.

Woning renoveren

Wij willen een woning renoveren om deze verhuurklaar te maken. In eerste instantie zou een specialist ons inzicht moeten geven in de werken die minstens zouden moeten worden uitgevoerd. De renovatie zou alvast omvatten: het plaatsen van dubbele beglazing, het vervangen van twee deuren, het herplaatsen van een veranda, het plaatsen van een keuken, het betegelen van delen van de vloer, het betegelen van de stenen trap die van de straat naar de voordeur leidt.

Woning volledig renoveren

Totaalrenovatie van een woning. Nieuw dak, muur uitbreken, keuken en badkamer plaatsen, apart toilet plaatsen, vloeren opnieuw leggen, nieuwe riolering en ook elektriciteit.

Renovatie van woning

Renoveren van woning: elektriciteit, toiletten, isolatie, nieuw vloer leggen.