Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Woning renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Woning renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Woning renoveren:

Woning deels renoveren

Wij willen verscheidene renovatiewerken laten uitvoeren aan onze woning. Enerzijds de totaalinrichting van de zolder deze is 85 m². Hiernaast moet men ook de hal plamuren, dit is een vrij grote ruimte. Ook aanpakken van de voegwerken aan onze voorgevel.

Woonkamer renoveren

Ik wens mijn woonkamer +/-45m2 te laten renoveren (woning stijl fermette) : uitbreken oude vloertegels (op geel zand), uitbreken bakstenen tussengewelf ts. Kelder/woonkamer (16m2), aanleggen vloertegels (zonder voegen) , plakwerken, plafond (hout) aanleggen , aanleggen elekticiteits bekabeling en verlichting, aanleggen enkele wachtbuizen centrale verwarming en gasleidig In kleine badkamer en keuken ook de vloertegels vervangen

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij gaan een woning renoveren en zouden graag een draagmuur op de eerste verdieping tussen de twee slaapkamers verwijderen en hier een poutrel steken.

Woning renoveren

Er moeten allerlei werken uitgevoerd worden: nieuwe leidingen, elektriciteit moet vernieuwd worden, verwarming leggen, muren afbreken en bijbouwen, zolder volledig isoleren. Verwarming op aardgas.

Totaal renovatie woning

Wij willen gaan renoveren en het gaat om een bestaand huis van 210 m². Men moet de badkamer en keuken doen, een paar muren slopen om meer ruimte te maken. Beneden moet er een extra badkamer komen, ook moet er een heel nieuwe vloer met tegels komen van de living tot de hal.

Woning verbouwen

Ik wil zoek een aannemer om mijn volledige woning te verbouwen en renoveren. Het gaat om een rijhuis met één verdieping en een zolder.

Woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die zowel de dakwerken als ruwbouwwerken, bijbouw en extra muur metsen,kan uitvoeren in eigen beheer. Het gaat om een volledig nieuw zadeldak en vervanging van een veranda door een bijbouw. De plannen van de architect hebben wij reeds in ons bezit.

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht Graag zou ik uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van de bestaande binnenmuren tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor een renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van de binnenmuren totaal lengte alle muren (volgens plattegrond gelijkvloers in bijlage) +/- 50 m Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? Ik woon intussen al op het adres van deze te renoveren woning: Belseledorp 195, 9111 Belsele T.e.m. nu woensdagheb ik nog verlof en kan u me doorlopend bezoeken om de werf te bezichtigen. TelKris Parmentier