Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Woning renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Woning renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Woning renoveren:

Zolder renoveren

De zolder van onze woning +-40 m², is reeds een kamer, er is isolatie, 2 veluxen en er ligt een quickstep vloer. We willen deze nu ombouwen tot 2 volwaardige slaapkamers voor de kinderen. Te gebeuren, extra plaatsen velux, gyproc op isolatie en afwerking ervan. Chauffage plaatsen (leiding ligt al tot boven). Ruimte scheiden met muur met inbouwkasten. Inbouwkasten langs de schuine wanden, eventueel bekijken voor het plaatsen van een kleine badkamer (douche en lavabo)

Deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen

1) benedenverdieping strippen en aanbouwsels slopen 2) poutrel steken 3) sanitaire en electriciteit vernieuwen 4) vloer in polybeton leggen 5) aanbouw (10x6m) met snelle industriële materialen zoals beton, glas en houtstructuren

Renoveren bijgebouw

Een bestaande woning die gerenoveerd moet worden. Dit betreft een totaal renovatie en nieuwbouw achter huis van ongeveer 18 meter.

Woning renoveren

Vervangen van oude leidingen. Aflopen sanitair, electrische, gasleiding leggen enz...

Renoveren van de slaapkamers

Plaatsen van plafonds - gyproc Vloer beton gelijkmaken Invoegen van muren Dit alles op bovenverdieping van woning slaapkamers

Woning volledig te renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren: verwijderen oude en installeren nieuw electriciteitsysteem, plaatsen waterleiding (warm & koud) van de kelder naar de badkamer, keuken en garage, plaatsen tank en boiler met de bestaande olie ketel om warm water meteen te krijgen, verwijderen oude en installeren nieuw badkamer, verwijderen tegels en/of maat in de woonkamer, slaapkamers; legen laminaat; Schilderen.

Woning renoveren

Wij willen onze woning laten verbouwen, het gaat over 160 vierkante meter vloeroppervlakte en een verdiep van 90 vierkante meter. Het verdiep moet volledig opnieuw worden gedaan (afbraak is reeds gebeurt) isolatie + plaatsing van gyproc wanden + deuren en eventueel extra dakramen + electriciteit en chauffage. Gelijkvloer (keuken blijft staan) nieuwe electriciteit + centrale verwarming + afbreken van muur => geen idee of dit een draagmuur is.

Betonrot herstellen zwevend terras

Wij zijn volop bezig met het renoveren van een woning van '62. Op verschillende plaatsen aan de woning hebben wij betonstructuren die last hebben van betonrot en deze wensen wij te laten herstellen. Enkele structuren bevinden zich boven en onder de ramen. De grootste structuur is vooraan aan de woning, dit deel is een looppad over heel de lengte van de woning. Dit gedeelte is op steunpilaren opgetrokken tegen de woning. Daar dit stuk gebruikt wordt om over te lopen lijkt me dit cruciaal om deze te laten herstellen. Door het betonrot sijpelt er ook water door langs de kant van de gevel terwijl deze naar voer moet geleidt worden.