Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Woning renoveren? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Woning renoveren.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Woning renoveren:

Woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die zowel de dakwerken als ruwbouwwerken, bijbouw en extra muur metsen,kan uitvoeren in eigen beheer. Het gaat om een volledig nieuw zadeldak en vervanging van een veranda door een bijbouw. De plannen van de architect hebben wij reeds in ons bezit.

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht

Onderkappen of onderzagen van muur tegen opstijgend vocht Graag zou ik uw prijsofferte ontvangen voor onderkappen of onderzagen van de bestaande binnenmuren tegen opstijgend vocht (geen injectie) voor een renovatieproject. Graag prijs (de lopende meter) voor de onderkapping + type vochtscherm te vermelden. Onderkappen of onderzagen van de binnenmuren totaal lengte alle muren (volgens plattegrond gelijkvloers in bijlage) +/- 50 m Is het mogelijk om een renovatiepremie voor de vochtbestrijding aan te vragen? Ik woon intussen al op het adres van deze te renoveren woning: Belseledorp 195, 9111 Belsele T.e.m. nu woensdagheb ik nog verlof en kan u me doorlopend bezoeken om de werf te bezichtigen. TelKris Parmentier

Pleisterwerk en bijgebouw afbreken

Ik wens een oude woning te renoveren en enkele binnenafbraakwerken laten uitvoeren. Ik zou graag het huidige pleisterwerk laten afkappen en het bijgebouw laten afbreken. Hiernaast moeten er ook enkele vloeren worden uitgebroken.

Woning renoveren

Renovatie: -een quasi volledige vernieuwing van de elektriciteit; -plaatsen van centrale verwarming (gascondensatie HR-ketel) ook voor water; -vernieuwing van de vloer. Op latere termijn wensen we nog een meer uitgebreide verbouwing uit te voeren (volledig vernieuwde achterbouw met verdieping).

Verbouwen van woning

Ik zou graag volledig m'n woning verbouwen. Nieuwe elektriciteit, water en CV. Radiatoren plaatsen, dakgoot vervangen, gevel renoveren en dakpannen vervangen, isoleren dak, pleisteren muren waar nodig, keuken plaatsklaar maken, badkamer plaatsklaar maken, kleine uitbouw.

Renoveren en afschuren 9 eiken binnendeuren

Wij verbouwen momenteel onze woning. De oude eiken deuren zouden we graag behouden maar in een andere kleur zetten. Omdat onze deuren niet gewoon recht zijn en er vormen inzitten zouden we het afschuren graag aan een professionele persoon overlaten. Het gaat om 9 deuren, waarvan 2 met glas in.

Renoveren van woning

Vernieuwen dakpannen, dakgoot en isoleren dak, Ramen vernieuwen, centraal verwarming en verwarmings elementen plaatsten, elektriciteit vernieuwen.

Woning renoveren

Huis renoveren. Sommige muren moeten gesloopt worden. Ik wil een nieuwe vloer leggen opn GLv en laminaat op 1 ste verdieping en volldig de woning schilderen. Dubbel glas voor alle ramen. Elektriciteit moet herzien worden. Verwarming op gas te plaatsten beneden en boven. Keuken en badkamer vernieuwen als trap . Het betreft een totaalrenovatie.