Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Woonruimte uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Woonruimte uitbreiden:

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen en woonruimte uitbreiden

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen. Aanbouw is alleen gelijkvloers met plat dak en zou bij benadering 9.5m x 5.5m moeten zijn. Woonruimte van ong. 8m x 4.5m uitbreiden met 4m x 5.5m. Momenteel schuifraam met daaraan een terras, schuifraam moet eruit en stuk terras zou ook woonruimte worden. Het betreft een halfopen bebouwing. Plannen nog in opmaak, wel al schets beschikbaar momenteel.

Woonruimte uitbreiden

Wij wonen in een half open bebouwing. Wij zouden onze woonruimte willen uitbreiden (enkel gelijksvloer). De bestaande bijbouw + veranda, achter + zijkant van het huis, gaan we afbreken en willen we terug laten bijbouwen. De afmetingen van de bijbouw: 4,2m X 9,2m, iets minder dan 40m2 met maximaal 3m hoogte. De bijbouw mag gebouwd worden dmv snelbouw of houtskelet en een warm plat dak. Isolatie voorzien conform de nieuwe eisen voor een renovatiepremie. De bijbouw wordt aangebouw aan de bestaande muur van 5,6m. Ook reeds een bestaande muur van 4,2m, gelegen op de scheiding van buren. Achteraan komt er een schuifraam van 3m lengte. Ook 2 andere kleinere raamopeningen te voorzien. Afwerking plat dak en gevel willen wij financieel voordelig houden.

Woonruimte uitbreiden

Woonruimte met keuken vergroten: muren afbreken en aanbouwen. Uitbouwen naar tuin toe. Zien wat mogelijk is. Nadien keuken renoveren indien mogelijk.

Aanbouw in houtskeletbouw plaatsen en afwerken

We zouden graag onze woning willen uitbreiden met een aanbouw. Deze aanbouw moet dienen als garage, tuinhuis en extra woonruimte. Het gaat om een aanbouw van 3 x 11 meter. Voor onze aanbouw te kunnen uitvoeren moet er opnieuw een fundering gestoken worden, zelfde wijze als onze woning van 5 jaar oud. De aanbouw moet komen in houtskelet met langs de buitenkant afwerking in wildverband. Hiernaast ook het dak is deels plat en deels schuin, waar we enerzijds roofing en anderzijds dakpannen op willen plaatsen. Op zoek naar een specialist die dit hele project onder handen kan nemen van grondwerken tot eindafwerking. Ook al het materiaal is te voorzien door de vakman.

Uitbreiden van woonruimte!

We willen onze living en keuken uitbreiden met 28 m². Daarvoor dienen er enkele dingen te gebeuren. Uitbreken tussenmuur en andere metselwerken, plaatsen tegels etc. Zou ook graag de prijs voor houtskelet weten.Foto's ter beschikking.

vernieuwen dak + onderdak + kamer maken ...

vernieuwen dak + onderdak + kamer maken van zolderruimte. Uitbreiden woonruimte dus nieuw metselwerk + doortrekken leidingen verwarming, elec, sanitair. Nieuwe tegels leggen in volledige woonruimte, plakkerij in nieuwe ruimtes + bijwerken in bestaande ruimtes

Beste, ik zoek een architect die ons kan ...

Beste, ik zoek een architect die ons kan helpen bij het uitbreiden van onze woning. Bij aankoop in 2004 hebben wij enkele basiswerken laten uitvoeren, om de woning bewoonbaar te maken. Het huis op zich is prima gelegen, en we hebben een tuin met wellicht prachtige mogelijkheden, maar het zwaartepunt van het huis ligt nu zo dat we geen rechstreekse toegang hebben tot die tuin (enkel tot het achterste stuk), en dat we vanuit de woonruimte er geen zicht op hebben. Samen met andere verbeterpunten is dit de basis voor ons plan om wat te verbouwen. Deze plannen zijn al concreet in de mate dat we weten wat we willen, maar we zoeken nu advies voor de praktische uitwerking.

- Woonruimte uitbreiden met ongeveer 30 ...

- Woonruimte uitbreiden met ongeveer 30 m2 - Plaatsen van lichtkoepels - Plaatsen van gas (openhaard) - Deel van de garage als wasplaats inrichten - verwarming,elektriciteti en loodgieterij aanpassen -plat dak van aanbouw met plat dak garage verenigen - kruipruimte voorzien onde bijbouw