Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolder ombouwen tot leefruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder ombouwen tot leefruimte:

Zolder verbouwen tot slaapkamers

Zolder volledig ombouwen tot 2 slaapkamers met dressing. Moet volledig geïsoleerd worden en mogelijk dakramen geïnstalleerd. Afhankelijk of dit mogelijk is ook een balk verhoogd . Zolder : 12 m op 7 m.

Zolder ombouwen tot leefruimte

Zolder te renoveren. Men moet een trap en twee dakramen steken. Extra isoleren en afwerken met gyproc wanden. Ruimte van 35 m².

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Zolder ombouwen tot slaapkamer. Afwerken plafond, elektriciteit, leggen van vloer. Plafond met gyproc houtwerk. Leggen van vloer: laminaat. Zolder van 6 op 8 meter.

Deurgat maken en elekticiteitswerken

Ik zoek iemand om een gat in een muur te maken voor een deur en het plaatsen van extra stopcontacten in een zolder ruimte alsook het ombouwen van uitbouw stopcontacten naar inbouw.

Zolder ombouwen tot ouderlijke suite

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zolder van 40m² te verbouwen tot eenouderlijke suite . er moet er een badkamer ,slaapkamer en dressing komen . Voor de badkamer op zolder moeten de leidingen getrokken worden . De electriciteit moet ook gebeuren, isolatie, schilderwerken, bevloering,.......... Op de eerste verdieping moet er een tweede badkamer ook vernieuwd worden met inloopdouche , bad, en badkamermeubel met dubbel lavabo .

Zolder ombouwen tot kamer

Ik zou graag de zolder ombouwen tot een volwaardige (speel)kamer. Er ligt al een vaste trap en de zolder is grotendeels geisoleerd. Men moet nog een deel isoleren en de zolder verder volledig afwerken. Plafonds plaatsen, chauffage zetten, verlichting plaatsen enzovoort.

Ombouwen woning tot appartementen

Ik wil 2 verdiepingen van mijn huis laten ombouwen tot 2 appartementen. Het dak op de zolder dient geïsoleerd te worden,de elektriciteit vernieuwd, verwarming,water toevoer/ afvoer sanitair,installatie van 2 badkamers en keukens .

Zolder ombouwen

Ik wil graag van de zolder een kamer maken maar moet ook een zoldertrap steken. 68m2, is al geisoleerd alleen muren nog niet, elektriciteit en bevloering ook nog nodig. Mogelijkheden ook bekijken om trapgat te vergroten.