Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolder renoveren en trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder renoveren en trap plaatsen:

Zolder renoveren en trap plaatsen

Graag laten wij een vaste trap plaatsen naar zolder. Afwerking van wanden en plafond met gypoc en afscheiding maken van berging. Electriciteit voorziening doortrekken en lichtpunten bijmaken. Chappen zolder. Oppervlakte : 5 m op 10 m.

Zolder renoveren

De zolder is langs de buitenkant geïsoleerd. Nu langs de binnenkant op zolder is de gyproc aan het beschimmelen. Uitbreken van gyproc, terug isoleren en toemaken. Op te meten door vakman.

Zolder renoveren

WIj willen onze zolder renoveren. Een eerste stap is het plaatsen van een aantal scheidingsmuren, deur, en electriciteit. Zolder van 120 m². Zolderluik van 2 m.

Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht, een huis van 35jaar oud. We willen het graag grondig renoveren en denken daarbij o.a. aan het uitbreken van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Verder willen we een nieuw trapgat naar de zolder. Het verdiep bestaat uit beton welfsels.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Zolder renoveren

Wij willen de zolder laten renoveren en laten maken tot slaapkamers plus een vaste trap naar de zolder maken. oppervlakte : 170 m². gyprocwerken, electricteit, vloeren , dakisolatie, vaste trap met opening.

Huis gedeeltelijk renoveren

Isoleren van een dak, oppervlakte te isoleren is niet meer dan 100 m². Ook moet men de zolder inrichten en ook tot eindafwerking onder handen nemen. Hiernaast is er een ruimte die we graag willen omvormen tot badkamer, kleine ruimte van maximaal 3 x 3 meter. Ook moet heel de elektriciteit worden gedaan.

Zolder volledig renoveren

Zolder afwerken: vaste trap plaatsen in één van de slaapkamers naar de zolder, isolatie plaatsen en gyproc plaatsen + 1 valse wand als tussenscheiding. Woning is van 2001. Er liggen op zolder osb platen nu.