Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolder renoveren en trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder renoveren en trap plaatsen:

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit leggen en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 100m2. Start van de werken zomer 2019.

Zolder renoveren

De zolder zou gerenoveerd moeten worden. Bouw 2014, is dus reeds geïsoleerd. Graag zouden wij ook een kleine badkamer willen plaatsen. Plaatsen van velux ramen, elektriciteit doortrekken en lichtpunten maken, stopcontacten. Gyproc tegen muur, enkele muren in gyproc plaatsen. 2 muren moeten nog bezet worden. Vloer plaatsen,...

Zolder renoveren

Ik wil mijn zolder laten renoveren. Isolatie plaatsen, laminaat leggen, cv en elektriciteit voorzien, schilderen, deuren plaatsen, toilet voorzien,..

Zolder renoveren en trap plaatsen

Graag laten wij een vaste trap plaatsen naar zolder. Afwerking van wanden en plafond met gypoc en afscheiding maken van berging. Electriciteit voorziening doortrekken en lichtpunten bijmaken. Chappen zolder. Oppervlakte : 5 m op 10 m.

Zolder renoveren

De zolder is langs de buitenkant geïsoleerd. Nu langs de binnenkant op zolder is de gyproc aan het beschimmelen. Uitbreken van gyproc, terug isoleren en toemaken. Op te meten door vakman.

Zolder renoveren

WIj willen onze zolder renoveren. Een eerste stap is het plaatsen van een aantal scheidingsmuren, deur, en electriciteit. Zolder van 120 m². Zolderluik van 2 m.

Muur uitbreken en nieuw trapgat naar zolder maken

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht, een huis van 35jaar oud. We willen het graag grondig renoveren en denken daarbij o.a. aan het uitbreken van de muur tussen de keuken en de woonkamer. Verder willen we een nieuw trapgat naar de zolder. Het verdiep bestaat uit beton welfsels.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.