Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolder volledig renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolder volledig renoveren:

Zolder volledig renoveren

Zolder te verbouwen. Men moet een zoldervloer, dakramen en isolatie plaatsen. Hiernaast ook wanden afdekken, inbouwkasten voorzien. Deel van de zolder ook inrichten als badkamer. Elektriciteit en verwarming voorzien. Ook een trapgat en vaste trap plaatsen in een houten vloer.

Huis renoveren

Het gaat om een huis met meer dan 250 m² woonoppervlakte. Raam en deurkozijnen (47 vierkante meter) dienen vervangen te worden. Nieuwe CV ketel plaatsen. Badkamer verbouwen op eerste verdieping, kamer aangrenzend met een douche gedeelte. muren dienen geplijsterd te worden. Begane grond schuifpui aanbrengen. vaste trap maken naar zolder, op dit moment is er een vlizotrap. zolder moet volledig geisolleerd worden en slaapkamer van gemaakt worden. op zolder moet er ook een douche komen

Zolder volledig renoveren

Wij hadden graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit leggen en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 100m2. Start van de werken zomer 2019.

Totaalrenovatie uitvoeren

Wij hebben een huis gekocht wat volledig gerenoveerd moet worden. Alles moet vernieuwd worden: elektriciteit, waterleidingen, muren, dak, vloeren en ramen (PVC en dubbel glas). Op de begane grond zouden wij een open ruimte willen maken van de living, keuken, bijkeuken en huidige terras. Hier zullen muren moeten worden verwijderd, en versteviging worden geplaatst in de vorm van balken. Indien mogelijk ook hier vloerverwarming. Op de eerste verdieping zouden we de badkamer en dressing willen samenvoegen voor een grote badkamer. Op zolder zouden we dan de 2 huidige slaapkamers behouden, maar alvast wachtleidingen plaatsen om in de toekomst daar een tweede badkamer te plaatsen.

Zolder volledig renoveren

Zolder afwerken: vaste trap plaatsen in één van de slaapkamers naar de zolder, isolatie plaatsen en gyproc plaatsen + 1 valse wand als tussenscheiding. Woning is van 2001. Er liggen op zolder osb platen nu.

Zolder volledig inrichten en mogelijkheden voor dakkapel bekijken

Zolder is een lege ruimte en zou graag een slaapkamer erin willen maken. Hoogte midden 2.5m en breedte 4m. Er dient isolatie aangebracht te worden. Uitbreiden, vergroten van ruimte door een dakkapel erin te maken. Ook nu een schuiftrap te vervangen door een vaste trap en opening aan te passen.

Inrichting zolder uitvoeren

De zolder is al deels voorbereid om hier een volwaardige slaapkamer met dressing van te maken. Dit zou nu volledig afgewerkt moeten worden. Wat is al aanwezig? - Afgewerkte trap naar zolder - Dakisolatie - Raam - Chape voor vloer met ingelegde houten balken voor muur/scheidingswand - Centrale verwarming - Elektrische bekabeling aanwezig (incl. Internet en tv aansluiting) Wat moet er gebeuren? - Afwerking schuine muren met gyproc ed. (dus tegen de isolatie) - Plaatsen van muur (en deur) tussen trap en in te richten kamer (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van muur/scheidingswand in ruimte voor dressing (houten balken reeds in chape om muur op te bevestigen) - Plaatsen van inbouwkasten aan en tegenover scheidingswand - Plaatsen van inbouwkast teg

Huis renoveren

Beneden: - Uitgraven, vloerplaat, spuitisolatie, chape, nieuwe vloer, eventueel licht andere indeling - Minstens sanering van die uitbouw ( vermoedelijk afbreken en herbouwen) met schuifraam - Voorzien van sanitaire cel/ toilet/ wasplaats. 2 de verdiep - slaapkamer renoveren tot badkamer Zolder - toegankelijk maken - voorzien van 2 veluxen - 18cm isolatie - al dan niet afwerken tot extra kamer Globaal - schouwen afbreken - Verwarming naar de zolder met nieuwe buizen richting verwarmingselementen - Waterleiding volledig herleggen - Afwatering volledig herleggen - Elektriciteit volledig herleggen De totale oppervlakte is 120m²