Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolderrenovatie uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolderrenovatie uitvoeren:

Zolderrenovatie uitvoeren

Zolder afwerken: 4 nieuwe dakvensters. Gyproc wanden. Opbergruimte (inbouwkasten) creëren. Hobbyruimte en extra slaaphoek. Vloer leggen.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik had graag een een volledige zolderrenovatie van A tot Z uitgevoerd met indeling tot 2 ruimtes. Men moet een slaapkamer maken en een badkamer. Hiernaast moet er een vaste trap geplaatst worden naar zolder toe. Opening dient nog gemaakt te worden, het dak isoleren, gyproc plaatsen, sanitair en elektriciteit liggen klaar en ramen (velux) plaatsen. Oppervlakte +/- 60m².

Zolderrenovatie uitvoeren

Wij wensen in onze renovatie van ons nieuwgekocht huis (uit 1993) de 2 zolderruimtes al deels in te richten: 1. Plaatsen van veluxramen (2 à 4), eventueel vervangen van het enige aanwezige veluxraam). 2. Op vloer (houten gebinte) OSB plaatsen en eventueel geluidsisolerend laagje. Linoleum of zo doen we later. 3. Dak isoleren: kepers dikker maken, dampscherm en bv. cellulosevlokken inblazen. 4. Zonnepanelen plaatsen (als jullie dat doen). 5. Rookgasafvoer-opening maken in dak. Er is een grote zolder (opp. 60m), en een kleine (ca. 20m). De eerste 2 veluxen zijn vrij dingend. De andere wachten op de afronding van de bouwaanvraag (voorzijde huis). Er moet ook een trap van niv. 1 naar niv. 2 geplaatst worden. Deze heeft ca. 268 cm om ca. 272 cm te stijgen, met kwartdraai en eventue

Zolderrenovatie uitvoeren

De zolderverdieping afwerken tot master slaapkamer met ruimte voor dressing en een doucheruimte. Er moet nog 1 dakraam bij geplaatst worden, zolder is nu geïsoleerd maar met een vals plafond. Dat moet eruit en isoleren tot in de nok. Verwarming doortrekken, elektriciteit, gyproc en vloerbedekking. Evt ook installatie van douchecel + afwerking. Opp in totaal +- 50 vierkante meter. Vaste trap naar boven staat er al.

Zolderrenovatie uitvoeren

We zoeken een aannemer voor een totaalrenovatie van de zolder. Vaste trap aanwezig. Opp 40m² dat onderverdeeld moet morden in slaap-en badkamer. Alle voorzieningen van elektriciteit en waterleidingen aanwezig. Het gaat dus om het plaatsen van De tussenmuren, het isoleren van het dak (isolatie en folie reeds aangekocht) De afwerking met gyproc + plakken, inbouwkasten en plaatsen van het sanitair.

Volledige zolderrenovatie uitvoeren met badkamer

Volledige zolderrenovatie tot een slaapkamer (mss met badkamer) plus plaatsen van toegankelijke trappen. Afwerking zolder. Totaal oppervlakte niet echt geweten , komen kijken ter plaatse.

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik ben op zoek naar een aannemer die mijn zolder kan renoveren tot slaapkamers / badkamer. 2 tal slaapkamers. Gyprocwerken, vloer, electriciteit, sanitair; Oppervlakte van 90 m².

Zolderrenovatie uitvoeren

Ik wil graag zolder laten afwerken als bureau en slaapkamer. Totaal 35m². 2x velux , gyprocwerken, ingemaakte kasten, afwerken elektriciteit en verwarming Laminaat ligt al alsook vaste trap en hal met twee deuren. Voorziening verwarming, elektriciteit aanwezig. Isolatie is gedaan.