Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zolderverdieping renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zolderverdieping renoveren:

Zolderverdieping renoveren

Op de zolderverdieping zouden 3 kamers en een toilet moeten komen. Nodige werken: Plaatsing van 1 velux, 2 ramen in de zijgevel ipv 1 klein raam. Elektriciteitswerken, plaatsen van 3 verwarmingselementen en een toilet. Gyproc schuine wand + pleisterwerk + pleisterwerk deel benedenverdieping en 1 tussenwand te plaatsen. Ook chape en evenuteel vloer te plaatsen. Oppervlakte bovenverdieping is 180 m².

Zolder renoveren tot verschillende kamers

We willen graag een slaap- en badkamer inrichten op de zolder. Er is momenteel geen trap naar de zolderverdieping en deze moet men dus ook nog compleet inrichten en het dak mogelijks aanpassen. Oppervlakte van de zolder is ongeveer 8 x 8 meter. Er zijn enkele hoogteverschillen op zolder. Wij willen onze leefruimte graag uitbouwen met een verandadeel, dit op de plaats van het huidig terras. De uitbouw is niet erg groot, maar moet rekening houden met de huidige positie van het venster. We opteren voor een moderne, lichte constructie.

Renovatie zolderverdieping

Ik wil een zolder laten renoveren. Er zouden twee dakramen gestoken moeten worden, 1 raam vervangen (eventueel groter maken), dak isoleren, elektriciteit leggen, waterleidingen leggen, inmaakkasten maken, verlichting, ... Op de zolder zou dan een badkamer en een slaapkamer komen. De vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 25 m². Op de eerste verdieping zou een keuken geïnstalleerd moeten worden. Dus ook waterleidingen, elektriciteit, ... . Een groot raam zou een grote schuifdeur moeten worden en een radiator zou verplaatst moeten worden. Wij kunnen 15 oktober definitief in ons huis en vanaf dan kunnen de werken starten.

Renovatie van geïsoleerde zolderverdieping tot woonruimte

Wij wensen onze zolderverdieping (waarvan het dak vorig jaar gerenoveerd is en veluxen geplaatst zijn) te renoveren tot een onafhankelijke wooneenheid (+/- 90 m²). Het betreft 5 kamers in ruwbouw die verder afgewerkt moeten worden met gyproc als wandbekleding en osb-plaat met lino als voerbekleding. 1 kamer dient afgewerkt te worden als een kleine badkamer met een douche-bad combinatie, een wastafel en een wc. Afvoerleidingen en elektriciteit knooppunten zijn in alle kamers reeds voorzien. Een andere kamer dien ingericht te worden als een kitchenette, een fornuis en dampkamp is hier ook al reeds voorzien. Voor ons is de snelheid waarmee van start gegaan kan worden zeer belangrijk. De werken zouden voor Augustus afgerond moeten zijn.

Verbouwing ééngezinswoning te Mariakerke

De verbouwing omvat zowel het uitbreiden alsook het renoveren van een ééngezinswoning. Met een uitbouw achteraan en het gieten van polybeton vloer met vloerverwarming. Binnenmuren worden verwijderd, kelder zal deels worden afgebroken en afbraak van schouw en schoorsteen. Er zal een opening gemaakt worden naar zolder, waar er een trap zal worden geplaatst. Slaapkamer zal een badkamer moeten worden. Zolderverdieping isoleren en afwerken tot volwaardige ruimte. Vernieuwen van veluxramen. Verder binnenmuur isolatie (geen spouw). Lichte afbraakwerken starten april 2013 - geplande tijd afbraak = 2 weken - Dus start werkzaamheden eind april - begin mei 2013 - Graag aannemer die totaalpakket kan verzorgen op uitzondering van eventueel sanitair / elektriciteit.

Zolderverdieping compleet renoveren naar ...

Zolderverdieping compleet renoveren naar leefruimte.

Renoveren van de voor en achtergevel van ...

Renoveren van de voor en achtergevel van het pand. Vernieuwen van het dak (bestaande dakgebinte kan blijven), plaatsen van veluxen, bestaande dakconstructie deels inkorten voor het installeren van een buitenterras. Ombouwen van de zolderverdieping tot een extra kamer, verlichting, verwarming, plaatsen van vloeren, kortom totale afwerking. Verplaatsen van de verwarmingsketel op de zolderverdieping en tenslotte ook nog een renovatie van de traphal over 3 verdiepingen.

Volledige renovatie. kelder staat ...

Volledige renovatie. kelder staat water,waarschijnlijk lekkende standleiding, maken van slaapkamers en badkamers op zolder met isolatie dak en nieuwe veloxramen, dakterras en dakbedekking vernieuwen, zolderverdieping is een valse wand nodig, renoveren sanitair en elektriciteit, parketvloeren, open haard inbouwen, keuken maken, toilet renoveren en voorgevel, goten, stucadoren, verwarming renoveren en uitbreiden, isolatie muren en dak, renoveren en gedeeltelijk vernieuwen ramen en deuren, schilderen