Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Zwevend terras in metaal plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zwevend terras in metaal plaatsen:

Zwevend terras in metaal plaatsen

Ik heb een appartement op het eerste verdiep. Graag had ik aan de achterzijde een metaal zwevend terras geplaatst. Afmeting van dit terras: 2,40m op 6,00m.

Bestaand terras van bel-etage op 1ste verdieping vergroten

Wij wonen in een bel-etage met achteraan een groot terras. Dit terras is nu geen mooie rechthoek, er is een hoek uit (1.20m x 1.20m). Graag zouden wij deze hoek mee willen integreren in ons terras. Men heeft ons gezegd dat dit zwevend zou dichtgemaakt kunnen worden met verankerd beton in de muren.

Betonrot herstellen zwevend terras

Betonrot aan terras: Zwevend terras dat kenmerken vertoont van betonrot. Het terras is ongeveer 3 m bij 1 m. Het betonrot zit vooral in de versieringsgleuf onderaan het terras. De ijzeren staven zijn zichtbaar en verroest. Werken pas uit te voeren vanaf januari 2018.

Betonrot herstellen zwevend terras

Wij zijn volop bezig met het renoveren van een woning van '62. Op verschillende plaatsen aan de woning hebben wij betonstructuren die last hebben van betonrot en deze wensen wij te laten herstellen. Enkele structuren bevinden zich boven en onder de ramen. De grootste structuur is vooraan aan de woning, dit deel is een looppad over heel de lengte van de woning. Dit gedeelte is op steunpilaren opgetrokken tegen de woning. Daar dit stuk gebruikt wordt om over te lopen lijkt me dit cruciaal om deze te laten herstellen. Door het betonrot sijpelt er ook water door langs de kant van de gevel terwijl deze naar voer moet geleidt worden.

Terras in gepolierd beton aanleggen

Wij laten een zwevend terras bouwen, met hieronder graag een tweede terras van 50m² in gepolierd beton. De voorbereidende graafwerken zullen dus reeds uitgevoerd zijn. Het volstaat om de beton te storten en het terras verder af te werken.

Hangterras maken achterzijde appartement

Ik wil een zwevend terras laten bouwen aan de achterzijde van mijn appartement op de tweede verdieping. Er zou ook best een (schuif)deur ipv het raam komen. Ik houd van een balkon met veel karakter, type Frans balkon met houten planken. Het betreft een lichte constructie die eventueel een overkapping moet kunnen dragen. Zie bijlage voor de schets op het grondplan. De uitvoering ervan zou in de eerste 3 weken van januari 2016 moeten gebeuren.Plan ter beschikking.

Aanbouw hangend of zwevend balkon

Ik heb een appartement in Gent gekocht en ik wil achteraan een hangend of zwevend balkon laten aanmaken. Er zit momenteel een ruit die vervangen zou moeten worden door een deur. Het terras zou ongeveer 3 op 4 meter groot worden.

Muren uitbreken + plaatsing zwevend terras

In een oud, nog niet gerenoveerd arbeidershuisje te Boom dienen er 4 muren te worden weggeslagen + plaatsing van zwevend terras. 1 steunmuur 2m70 x 3m10 + poutrel zetten, 1 muur 2m20 x 65cm, 1 onderstuk raam 1m30 x 85cm (van raam -> deur) (zie foto) 1 muur 1m85 x 90cm 1 zwevend terras +/- 4m50 x 4m50 (zie foto) eventueel: - trap van terras naar tuin - muurtje +/- plaatsen 60cm - bestaand muurtje koer verhogen tot aan terras - muurtje van einde terras tot naar beneden in tuin Deze werken dienen ten laatste deze zomer worden gedaan. Liefst contact via e-mail.Foto ter beschikking.