Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

282 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouwwoning bouwen met cellumat, woning volledig renoveren, ruwbouw en gevelwerken voor nieuwbouw, staalbouwwoning, eerste verdieping uitbreiden, werkplaats bouwen, verbouwing woning en aanbouw, schuur te renoveren, hOB renoveren, renovatie van achterbouw, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, garage met puntdak bijbouwen, gelijkvloers uitbreiden met gemetste aanbouw, zolderrenovatie uit te voeren, houten aanbouw plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

maandag 21 augustus 2017

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen na waterschade: Tijdens het vervangen van ons dak heeft de firma tijdens een stortbui een fout gemaakt. Het water is met bakken via de dakgoot in ons huis gelopen. Vooral de badkamer die onder de zolder ligt, heeft de volle lading gekregen. Er is zichtbare schade (vlekken op het plafond en licht uitgezette houten planken van het badkamermeubel) maar er zal ook wel onzichtbare schade zijn aan de gyprocplaten, het pleisterwerk, de isolatie, de armaturen van de spots, ..
zondag 20 augustus 2017

Steken van een poutrel

Wij willen het muurtje 1.5m tussen onze ramen achteraan weg laten halen en een groot schuifraam in de plaats steken. Het gaat om een muur zonder spouw
zondag 20 augustus 2017

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.
zaterdag 19 augustus 2017

Steunmuur uitbreken

Ik wil graag een steunmuur uitbreken om zo meer plaats in de ruimte te creëren. De muur is 2m breed en is in een hoek van 120 graden. Werken uit te voeren in oktober.
donderdag 17 augustus 2017

Waterschade herstellen na douche lek verzekering

Ik heb een lek gehad in de afvoer van mijn douche. Zonder te beseffen hebben we een tijdlang gedouched met dit lek aanwezig. Water is onder vloer (steentapijt) omringende muren geslopen en in de plijstermuur met geschilderd glasvliesbehang. Zoutafzetting is zichtbaar geworden en op sommige plaatsen zijn er enkele schimmel plekken. Geschatte oppervlak is +/- 15 m². Daarnaast is de omkasting van 2 deuren uitgezet waardoor de deur niet meer kan sluiten. Dit zou ook hersteld moeten worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Diverse renovatiewerken uitvoeren

Heb volgende opdracht : - binnenschilderwerk ( 2 verdiepingen ) - plaatsen van wand in de living - verplaatsen van deur / uitbreken van muur - plaatsen van 2 wc - douche en dub. Lavabo - plaatsen van verlichtingarmaturen - ophangen van gordijnen en overgordijnen
zaterdag 12 augustus 2017

Deurgat verbreden en tot plafond uitbreken

Een deurgat zou 1m moeten groter gemaakt worden om een mooie opening te hebben tussen living en eetplaats. Er dient 3 a 4 m2 uitgebroken te worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Bestaande bakstenen binnenschouw renoveren tot een sierschouw

Wij hebben een gemetste schouw met inbouwcassette. Binnenschouw te renoveren tot een sierschouw. Omkadering rond inbouwcasette dient gemaakt worden om de bakstenen muur weg te werken.
zaterdag 12 augustus 2017

Betonrot herstellen

Graag een prijsindicatie voor het herstellen van betonrot aan onze woning. Op bepaalde plaatsen van het huis komt het beton los. Kleine stukken rond het huis maar ook 2 hoeken moeten herdaan worden.
donderdag 10 augustus 2017

Grote renovatiewerken uit te voeren

Regenput waterdicht maken, kelder bewoonbaar klimaat maken en pleisteren muren in living en badkamer en eventueel een douche plaatsen in de garage en de watertoevoer en afvoer voorzien.
donderdag 10 augustus 2017

Werkplaats bouwen

Momenteel hebben we een container van 11 op 3, die gebruikt wordt als werk- en opslagplaats. We willen deze vervangen door een vaste constructie met gelijkaardige oppervlakte, voorzien van 2 deuren en voldoende ramen om daglicht binnen te laten. De constructie moet ook voorzien zijn van elektriciteit (lichten, stopcontacten).
woensdag 9 augustus 2017

Herstellen plafond, laminaat en kassement na waterschade

We hebben tijdens ons verlof water binnen gekregen. Het water heeft een gyproc plafond in de slaapkamer aangetast. Dit gaat over een 5m2. Het is door het plafond op de laminaat gelopen. Deze heeft ook water opgezogen in staat al wat bol. Dit gaat over een 5m2. Ook heb ik om het lek te kunnen vinden een kassement moeten afbreken. Dit is een kassement van gyproc met osb plaat. Dit is ongeveer 1m2.
dinsdag 8 augustus 2017

Dichtmetsen van twee deurgaten en bijmaken van een deurgat

Het betreft het dichtmaken van 2 deuren in een binnenmuur. Daarna het verplaatsen van een deur naar een andere plaats voor 1 van de toegemaakte deuren.
maandag 7 augustus 2017

Gevel kaleien van een driegevelwoning

Onze woning betreft een typische jaren 50 driegevelwoning. We willen we de huidige bestaande voor- en zijgevel laten kaleien. Ongeveer 150 m².
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwbouwwoning bouwen met cellumat

Volledige nieuwbouw plaatsen met cellumat (of andere betonsoort). De plannen worden komende week opgesteld. We zoeken dus een goede aannemer die ervaring heeft met dit materiaal.
vrijdag 4 augustus 2017

Tegelvloer plaatsen

Graag een vakman voor een tegelvloer te plaatsen 120 vierkante meter. Tegels zijn al aangekocht.
vrijdag 4 augustus 2017

Trapgat dichtmaken, muur afbreken en schuifdeur plaatsen

We wensen een aantal klussen samen aan te pakken - de trap van gelijkvloers naar eerste verdiep dwarst de woning. Graag bekeken we om deze trap te verplaatsen tegen de muur, trapgat dichten en nieuw trapgat te maken, eventueel ook (buiten)raam plaatsen. Daarnaast willen we een extra kamer creëren, door de (open) trap van eerste naar tweede verdiep met wand af te sluiten, waarbij ook een schuifdeur en een gewone schildersdeur moet worden geplaatst.
donderdag 3 augustus 2017

Renovatie van woning

Renoveren van woning: elektriciteit, toiletten, isolatie, nieuw vloer leggen.
woensdag 2 augustus 2017

Dakramen plaatsen

7 Fakro-dakramen (94 op 118cm) plaatsen op zolder. Aankoop en plaatsing.
dinsdag 1 augustus 2017

HOB renoveren

- Vernieuwen van elektriciteit, sanitair. - Installeren van centrale verwarming 5 radiators - Uitbreiden badkamer adhv valse wand 6 m² - Plaatsen van chape & vloer 72. 55 m² - Pleisteren muren 180 m² - Plafond valt nog te bekijken - Badkamer installeren bad & douche
maandag 31 juli 2017

Pleisterwerk verwijderen

Oud plaasterwerk wegdoen in Kamer van 5 m op 4 m.
zondag 30 juli 2017

Chape en tegels te plaatsen

Ik wil graag de benedenverdieping van ons huis laten chappen. Ongeveer 100 m². En deze eventueel ook laten betegelen. Tegels moeten bleek zijn maar zijn nog niet aangekocht. Huis bestaat uit keuken, living, wc, berging en 2e living.
zaterdag 29 juli 2017

Renovatie van achterbouw

Project renovatie achterbouw: afbraak bestaande oude keuken en badkamer, afbraak bestaande tussenmuren en aanleg nieuwe tussenmuren, realisatie nieuwe badkamer en tweede toilet, nieuwe keuken, vloeren, plafonds, schuifdeuren, verwarming en verluchting... De buitendeuren en ramen zijn vroeger al vernieuwd, hier geen veranderingen. Vermoedelijk ook nodig om nieuwe septische put en nodige riolering te plaatsen. Tevens vernieuwing elektriciteit. Graag uitgebreide kostprijsberekening, en advies nood bouwaanvragen. Graag firma die volledig project kan verwezenlijken.
donderdag 27 juli 2017

Betonrot herstellen

Behandelen van betonrot in voorgevel op het 3de verdiep overlengte van 4m door uitzetting zijn betonijzers uitgezet door de recente warmtegolf.
donderdag 27 juli 2017

Badkamer en keuken in dakappartement verwisselen van ruimte

Verbouwing in een dakappartement. Badkamer en keuken liggen in de huidige toestand naast elkaar maar zouden in de nieuwe toestand moeten gewisseld worden van plaats. De keuken is voorzien van water en een gasaansluiting. De badkamer bestaat uit een bad, lavabo's en een toilet. Ook is in de badkamer een wasmachine voorzien.

Partners

Partners van Casius