Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
336 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 18 juli 2018

Wasplaats renoveren

De wasplaats verder afwerken de muren zijn nog bloot dit is een oppervlakte van 18 a 20 m². Een deur plaatsen. Het plafond verder afwerken, is nog beton. Leidingen nakijken om een douche en toilet te installeren. De muren zouden dus nog mooi afgewerkt moeten worden. Elektriciteit zou ook moeten nagezien worden in gans het huis.
woensdag 18 juli 2018

Zolder ombouwen tot ouderlijke suite

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een zolder van 40m² te verbouwen tot eenouderlijke suite . er moet er een badkamer ,slaapkamer en dressing komen . Voor de badkamer op zolder moeten de leidingen getrokken worden . De electriciteit moet ook gebeuren, isolatie, schilderwerken, bevloering,.......... Op de eerste verdieping moet er een tweede badkamer ook vernieuwd worden met inloopdouche , bad, en badkamermeubel met dubbel lavabo .
maandag 16 juli 2018

Garage ombouwen tot atelier

Ik zou graag de garage van een woning gelegen laten ombouwen tot een atelier waar ik mijn bijberoep in kan uitoefenen (verjaardagsfeestjes, workshops en creastages voor kinderen, naaiatelier,..). De oppervlakte van de garage 40m² Momenteel is het een typische garage , er moet een nieuwe vloer in komen de muren ook , en de volledige inrichting De voorkeur gaat naar het volgende : Duurzaam en stevig materiaal De ruimte zal worden gebruikt voor kinderen De veiligheid is dus ook een vereiste
zondag 15 juli 2018

Renovatie van rijhuis

De volledige badkamer renoveren, betegelen, badkamermeubel en douche plaatsen. Keuken plaatsen , volledige keuken plaatsen met inbouwtoestellen. Dak leggen. Laminaat leggen op de gelijkvloers en bovenverdieping. Elektriciteit vervangen. Ramen plaatsen op gelijkvloers en eerste verdieping. Een vaste trap naar zolder plaatsen , graag een houten trap , komt tegen een muur te staan.
woensdag 11 juli 2018

Draagmuur living uitbreken en poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning renoveren en er is geen fundering geplaatst in der tijd. De draagmuur van in de living staat willen wij afbreken om meer een open gevoel te krijgen. Dit kan gemakkelijk gesteund worden met een opleg van 20-30 cm langs beide kanten en de overspanning is 4 m 70. Er zijn nog 2 verdiepingen erboven inclusief zolder.
woensdag 11 juli 2018

Ruwbouwwerken uitvoeren voor moderne woning met veel glas

Wij hebben een vrij perceel waar we een huis op willen bouwen van ongeveer 400 m². Het is de bedoeling dat er modern gebouwd wordt dus gewoon rechthoek en twee verdiepen met veel glas.
maandag 9 juli 2018

Overzet buiten vensterbanken plaatsen

Het gaat om 12 overzet vensterbanken voor buiten te palatsen.
maandag 9 juli 2018

Renovatie en deel ruwbouw uitvoeren

Deel renovatie, deel nieuwbouw voor pand. Plaatsen van deel nieuwbouw 2 verdiepingen, ophogen en verbeteringswerken uitvoeren bij bestaande bebouwing. Volledige ruwbouw + winddicht maken. Bouwplannen en meetstaat reeds beschikbaar.
vrijdag 6 juli 2018

Muuropeningen maken en poutrels steken

In een muur moet er een opening gemaakt worden van twee meter op twee meter. Ook poutrel plaatsen. Wellicht moet er verder ook een poutrel gestoken worden om een open keuken te maken.
vrijdag 6 juli 2018

Zolder afwerken en isoleren

Onze zolder is nu geïsoleerd met 8 cm rotswol (vermoeden we) we zouden daar nog8 cm bij willen doen om correct te isoleren. Er zit nog een schouw in het dak en die zouden we weg willen zodat er op zolder plaats komt voor een tweetal slaapkamers. Uiteindelijk zouden we een offerte uitgesplitst in verschillende delen willen, afhankelijk van ons budget kan het zijn dat we niet alles ineens kunnen doen. Wegnemen schouw/extra isolatie, afwerken isolatie/ plaatsen tussenwanden met deuren met plaatsen van 2 radiatoren (hebben we liggen) en enkele stopcontacten.
donderdag 5 juli 2018

Glas vervangen van veranda dak

Afmetingen ongeveer 90 bij 300 cm ligt onder een hoek van 55°. De veranda is gebouwd in alu en bestaat uit 4 schuine glazen . Eén er van moet vervangen worden wegens scheur in de gelaagde kant.
donderdag 5 juli 2018

Schouw afbreken

Graag vakman voor het stutten van een schouw (1 verdiep, net onder zolder). De onderkant (2 verdiepen daaronder) van de schouw werd reeds in het verleden weggenomen. Het stuk boven de zolder en het dak moeten blijven staan (gezamenlijke schouw met buren), dit is ongeveer 1,5 meter lang. De verdere afbraak van de schouw wil ik, indien mogelijk, zelf doen, maar ik zoek in de eerste plaats iemand die de bovenkant van de schouw kan stutten.
woensdag 4 juli 2018

Totaal renovatie van een alleenstaande woning

Wij hebben een huis gekocht en wensen een totaal renovatie. Dit is een open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 200 m². Alles van A tot Z vernieuwen.
woensdag 4 juli 2018

Totaalrenovatie uitvoeren

Leveren en plaatsen nieuw dakconstuktie +onderdak met nieuwe pannen en 2 Velux ramen. Plaatsen van nieuwe rioleringsbuizen en afvoerbuizen. Plaatsen van nieuw elektriciteit en waterinstallatie. Reeds eigenaar van de woning.
zondag 1 juli 2018

Plaatsen algemene funderingsplaat

Graag vakman voor het leveren & plaatsen van een algemene funderingsplaat. (Funderingsplaat voor uitbreiding woning) Oppervlakte funderingsplaat= 19,4m² Dikte funderingsplaat= 25cm Eén vorstrand (hoogte 55cm x breedte 30cm x lengte 328cm)
zondag 1 juli 2018

Hertelling balkon na brandschade

Graag had ik een herstelling laten uitvoeren op mijn Balkon. 1) brandwerende plaat? (foto 1) 2) vlak gedeelte (foto1) 3) ballustrade (foto2) (dit onderdeel is wel beschikbaar bij de bouwfirma van het appartement) De balustrade stopt net om de hoek en gaat over in een ander gedeelte dat niet beschadigd is. (foto3) Detail (foto4) Foto 5 en 6 algemeen zicht goede balustrade.
dinsdag 26 juni 2018

Grote verbouwingswerken uitvoeren

Verbouwen van een winkelpand. Op 1 ste verdieping maken van leefruimte, badkamer en daktterras. Keuken maken in een open ruimte (Skandinavische stijl); Badkamer maken in een ruimte waar niks staat. Nu een dakterras bestaande uit roofing en koepels omvormen tot daktuin met kunstgras.
zaterdag 23 juni 2018

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

Renovatiewerken. Er moeten twee draagmuren weg en 2 poutrels geplaatst worden.
donderdag 21 juni 2018

Metsen van schouw

Schouw van brander is in slechte staat , is aan vervanging toe bevind zich in de garage.
zondag 17 juni 2018

Ruwbouwwerken en metselwerken voor een totale verbouwing

Voorjaar 2019 wordt mijn woning helemaal gerenoveerd. Plannen zijn reeds binnen bij de gemeente. Meer bepaald zoek ik aannemer ruwbouwwerken en metselwerken, alsook het leggen van vloertegels 90X90 op bestaande vloer ( gedeeltelijk 12m² eerst vloer uitbreken). Dit alles ism architect en stabiliteitsingenieur.
vrijdag 15 juni 2018

Appartement volledig renoveren na een brand

Het appartement moet na een brand gerenoveerd worden. De keuken (10 m² is totaal uitgebrand), moet volledig vernieuwd worden. De muren van de kamers moeten opnieuw bezet worden. De vloer van de keuken is volledig vernietigden er moet een nieuwe vloer komen Appartement moet volledig herschilderd worden, voor een totale oppervlakte van 80m² Twee slaapkamers, living, gang en keuken. Het plafond van de keuken moet vervangen worden
vrijdag 15 juni 2018

Diverse werken uit te voeren

Wij willen een aantal verfraaiingen uitvoeren, maar hebben hier zelf niet de aanleg voor. We zouden graag het volgende verwezenlijkt zien: oud plafond weghalen; gyproc plafond plaatsen; laminaat leggen; keuken weghalen; radiators weghalen en elders herplaatsen; eventueel watertoevoer keuken verplaatsen alsook dampkap; indien nodig waterleiding vervangen.
zondag 10 juni 2018

Bijgebouw in ytong zetten

Ik zou graag een bijgebouw willen zetten in ytong (zie bijlage: afmetingen eetplaats). De eetplaats moet dienen voor een keuken. Het bijgebouw moet voorzien worden van een plat dak, de muren zowel buiten als binnen afgewerkt. ( er is al elektriciteit,sanitair en verwarming voorzien voor deze ruimte). Rode streep: deuropening blauwe streep: raamopening hoogte bijgebouw 3m
woensdag 6 juni 2018

Waterkering en gevelplint plaatsen

Voor het wegwerken van oude kelderroosters wil ik mijn buitengevel laten onderkappen om een waterkering te plaatsen. Dit gaat om een 32 m rondom rond het huis met een gevelsteen van 10 cm dik. Nadien zal er een gevelplint geplaatst worden. Dichtmaken van de gevel kan dus met een snelbouwsteen.
maandag 4 juni 2018

Acherbouw bijbouwen

Ik zou een achterbouw willen bijzetten van 10 m op 4,5 m. Gemetselde aanbouw met veel glas . Er dient achteraan aan de keuken een grote venster uitgebroken te worden en aan te bouwen.

Partners

Partners van Casius