Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
334 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie aan-, uit en opbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 september 2018

Kleine betonwerken

Vloerplaat van +-50 m² gieten in schuur/garage, moet dienen als eindvloer (polybeton), er worden ook nieuwe binnenmuren op gemetst . (Vier zijdes in 14 cm dikte). Vloerplaat kan 20 cm dik gegoten worden indien nodig. Momenteel vloerplaat van 8 cm.
donderdag 20 september 2018

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.
dinsdag 11 september 2018

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.
maandag 10 september 2018

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.
maandag 10 september 2018

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.
zondag 9 september 2018

Fundering uitmeten en herstellen

Wij zijn bezig met renovatie, nu merkten we dat de vloeren op de 1ste verdieping scheef lopen en zijn opzoek naar de oorzaak. Vermoeden een verzakking van de fundering in het rijhuis die dus graag willen laten herstellen.
dinsdag 4 september 2018

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.
zondag 2 september 2018

Tuinhuis met terrasoverkapping metselen

Ik wil een tuinhuis laten metselen van 6 x 4 meter. Hiervoor moet men eerst een fundering voorzien. Tuinhuis met schuin of zadeldak met dakplaten en aan de buitenkant afgewerkt met gevelsteen, type barok. Er moeten ook 2 vensters en een deur inkomen. Bijkomend terrasoverkapping met terras van 4 op 4 aangrenzend aan tuinhuis.
donderdag 30 augustus 2018

Ruwbouwwerken aan arbeiderswoning uitvoeren

Voor een totaalrenovatie van een arbeiderswoning zijn wij op zoek naar een ruwbouw aannemer voor volgende werken : - plaatsen riool - betonplaat - ophogen voor en zijgevel - plaatsen dak constructie ( hellend dak). Plannen kunnen worden opgevraagd. Bouwvergunning in orde.
dinsdag 28 augustus 2018

Poutrels plaatsen in woning

Ik zoek iemand voor 2 poutrells te plaatsen. Poutrell 1: (3-3. 5meter) In de woning een bestaande vervangen dat op de schouw rust. De schouw mag weg. Poutrell 2: (4-4. 5meter) In functie van een aanbouw een poutrell in de gevel plaatsen.
dinsdag 28 augustus 2018

Woning uitbreiden

Beneden uitbreiden met 10m² en een nieuw schuifraam over de hele lengte (4m90 + hoekraam). Boven uitbreiden met houtskelet bouw , oppervlakte 4,5 op 3,7 + dak, raam, gevel + deze kamer is naast de badkamer waarvan het schuin dak ook deels moet rechtgetrokken worden (over lengte van minder dan 1m) + nieuwe vloer in badkamer.
vrijdag 24 augustus 2018

Mezzanine uitzagen in beton

Ik wil in mijn loft die onderkelderd is een mezzanine van +/-14m2 laten uitzagen uit de betonnen vloer (10cm dik) zodat er vanuit de loft naar de kelder kan worden gegaan. De afgebroken beton zou ook moeten worden afgevoerd. De kelder waar de beton in tercht zou komen bij afbreken kan bereikt worden met voertuig (aanhangwagen/bobcat).
vrijdag 24 augustus 2018

Poutrel plaatsen

Ik wil mijn woning verbouwen. Ik wil op termijn een totaal renovatie laten uitvoeren maar aangezien ik daar voorlopig de middelen niet voor heb zoek ik voorlopig enkel iemand voor volgende zaken: Steunmuur en schouw uitbreken en poutrel plaatsen. In de steunmuur bevind zich wel een elektrische schakelaar die ik graag op een andere plaats wil laten steken.
donderdag 23 augustus 2018

Arduinen boord opnieuw vastzetten

Het balkon is rondom afgezet met blauwe steen waarvan er 2 zijn losgekomen(in het midden). Daardoor liggen er nu ook tegels los. De blauwe steen (arduin) moet dus terug vastgelegd worden en ook de vloer moet worden vernieuwd (misschien geen tegels meer maar een waterdichte specie).
woensdag 22 augustus 2018

Open haard renoveren

Ik heb een open haard in mijn living die ik graag wil laten renoveren. Op zoek naar een vakman om ook mogelijkheden te bespreken van hoe we dit kunnen aanpakken.
woensdag 22 augustus 2018

Opening maken in binnenmuur

Ik zou graag in onze keuken een raam of opening laten maken naar onze living zodat het licht van de dakkoepel in de keuken ook onze living wat oplicht. Een gat van ongeveer 1m op 1m. Deze muur betreft wel een steunmuur.
woensdag 22 augustus 2018

Zadeldak vernieuwen, badkamer renoveren en voorzieningen heraanleggen

Bijgebouw met zadeldak zou vervangen moeten worden door een plat dak met mogelijkheid tot dakterras. Opp: 20 m² Badkamer is volledig te herdoen maar blijft op dezelfde plaats Cv volledig te installeren Vloer met waterleidingen en afvoerleidingen eronder (rijhuis) volledig te herdoen. Tegels liggen vermoedelijk op het zand. Totale oppervlakte: 50 m² (inclusief keuken en badkamer) Op de eerste verdieping zou een wc moeten komen indien technisch haalbaar Elektriciteit is volledig te herdoen.
woensdag 22 augustus 2018

Huis gedeeltelijk renoveren

Isoleren van een dak, oppervlakte te isoleren is niet meer dan 100 m². Ook moet men de zolder inrichten en ook tot eindafwerking onder handen nemen. Hiernaast is er een ruimte die we graag willen omvormen tot badkamer, kleine ruimte van maximaal 3 x 3 meter. Ook moet heel de elektriciteit worden gedaan.
dinsdag 21 augustus 2018

Lek zoeken en gevolgschade herstellen na storm

Na het onweer van vorige week hebben we waterschade opgelopen aan de muur en de vloer in de keuken + de kamer er vlak boven. Zelf heb ik geen enkel idee langs waar het water binnenkomt.. De dakgoot is volledig vrij en volgens dat ik kan zien liggen er geen dakpannen verkeerd. Vloer is laminaat : 15 m². Muur van de keuken te herschilderen. Lek op te zoeken
maandag 20 augustus 2018

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Ik zou graag de muur tussen mijn keuken en eetkamer uitbreken voor een betere lichtinval. De muur heeft nu een opening die de grote heeft van een deurgat, het is een draagmuur van zeker 15 cm dik. Deze opening zou in totaal moeten verbreed worden naar ongeveer 2,40 meter.
maandag 20 augustus 2018

Doucheruimte bouwen in industriepand

Op zoek naar vakman voor bouw van een doucheruimte inclusief sanitair. Afmetingen ruimte 3,00 m x 2,00 m en hoogte 2,20 m. Hier moeten 2 buiten- en binnenwanden komen, 3 deuren etc. Qua sanitair : 3 douchecabines 1,00 m x 2,00 m inclusief, elektrische boiler van 80-100 liter of 3 kleintjes van 15 liter. Ook ventilatiekanaal te installeren.
maandag 20 augustus 2018

Trap naar zolder veranderen en zolderruimtes afwerken

Op zoek naar een vakman om trap te veranderen naar de zolder voor de veiligheid. Momenteel een trap vanuit de garage, willen graag een trap met een of meerdere draaien vanuit de gang naar de zolder. Ook verbouwen we een zolder met 4 slaapkamers en badkamer, hiervoor zijn we op zoek naar een vakman voor bezetting en afwerking.
zondag 19 augustus 2018

Afbreken schouw gelijkvloers

Afbreken van een schouw in de woonkamer. Het gaat om een stenen schouw met klassieke schouwmantel. Stenen schouw met schouwmantel.
vrijdag 17 augustus 2018

Betonnen buitentrap vernieuwen en leuning plaatsen

Betonnen buitentrap vernieuwen (nieuwe laag beton) en nieuwe leuningen plaatsen ,woning is een bel etage.
donderdag 16 augustus 2018

Keuken voorbereiden op renovatie

Mijn oude keuken wordt vervangen,keuken moet worden afgebroken, elektriciteit voorzien voor vaatwasser en de muren moeten worden bezet Ik wil mijn parketvloer vervangen door een stenen vloer. ( tegels zijn nog niet gekozen) er ligt ook een septische put waar een gepaste oplossing voor moet worden gevonden. Nieuwe keuken wordt eind oktober gezet.

Partners

Partners van Casius