Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

281 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: houtskeletbouw plaatsen, verbouwing van garage en maken badkamer, gelijkvloersappartement volledig renoveren, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, glazen aanbouw plaatsen, studentenwoning renoveren, gevel kaleien van nieuwbouw, muur en dak verkleinen en muur stuccen, dak vernieuwen en isoleren en zonnepanelen plaatsen, achterbouw afbreken en opnieuw opbouwen, uitbreiding inpandige garage met aanbouw, overkapping terras plaatsen met zonnepanelen, houtskeletbouw zetten, garage bouwen in achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verandabouw, verbouwing aan-, uit en opbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 20 juli 2017

Vervangen van één polycarbonaatplaat op veranda

Één plaat op de veranda is stuk en moet vervangen worden afmeting 105 cm op 340 cm
woensdag 19 juli 2017

Muur uitbreken en poutrels steken

Ik zou graag een muur laten uitbreken tussen living en keuken en poutrels ( 2 stuks) te plaatsen.
donderdag 13 juli 2017

Balkon renoveren

Bel-etage woning. Balkon ongeveer 6 m x 0.6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken via oprit. Uitbreken oude tegels, waterdicht maken + nieuwe tegels + herstellen onderkant en voorkant.
donderdag 13 juli 2017

Overkapping terras plaatsen met zonnepanelen

Overkapping terras 3. 5 op 5 m met zonnepanelen. Ofwel Zonnepanelen bovenaan overkapping / andere voorstellen zijn eveneens welkom
dinsdag 11 juli 2017

Houtskeletbouw zetten

We zoeken een bedrijf dat voor onze renovatie een houtskelet kan maken. Het gaat om een terras en badkamer.
zondag 9 juli 2017

Regenwaterput vergroten

We hebben een woning aangekocht waar een regenput zit ( maar nog niet aangesloten ) deze zouden we vergroten met een tweede put bij te steken .
zondag 9 juli 2017

Schouw afbreken en afvoeren

Ik heb een schouw in mijn woning (enkel op het gelijkvloers) die zou moeten worden afgebroken, ze begint van de vloer en de plafond is er rond gelegd. Naast de schouw waar de mazoutstoof staat is er ook nog een stuk aangebouwd dat ook weg zou moeten.
zondag 9 juli 2017

Betonrot aan terras verwijderen

Ik heb een kleine appartementsblok, maar op de terrassen een beetje betonrot is. Ik denk dat dit per verdiep over 2-4 vierkante meter gaat, is het eerste, 2 de, 3 de verdiep.
zaterdag 8 juli 2017

Glazen aanbouw plaatsen

Geheel glazen aanbouw plaatsen dit is ongeveer een 4 op 3.5 meter. Dit is een aanbouw aan de achterzijde van het huis. Dat is voor 1 grote keuken te creëren.
donderdag 6 juli 2017

Volledige verbouwing oud huis

Huis is niks geïsoleerd en is voorzien van verschillende bijgebouwen. Dit zou weg moeten en vervangen worden door 1 ruimte met uitzicht op tuin. Maw vele opties mogelijk om dit te verbouwen.
woensdag 5 juli 2017

Aanbouw met veel glas bouwen achterzijde huis

De aanbouw zou aan de achterzijde komen waar nu het terras ligt ongeveer 4 op 4 meter. Houten aanbouw met veel glas , een soort veranda gevoel. Met grote ramen die opengezet kunnen worden.
woensdag 5 juli 2017

Voorbereidende werken voor veranda uit te voeren

Afbraak bestaande veranda. Uitbreken vloer. Funderingen. Nieuwe vloer met isolatie plaatsen. Isolatie zijmuur. Uitbreken raam en deur. Dichtmetselen deur. Pleisteren achtermuur. Nieuwe veranda is besteld en wordt geplaatst.
dinsdag 4 juli 2017

Houtskeletbouw plaatsen

Ik zou graag een ganse nieuwbouw in houtskelet laten plaatsen. Dit betreft een HOB.
maandag 3 juli 2017

Herstellen van betonrot aan balkon terras

Herstellen van stalactieten en betonrot onderaan balkon in kelderterras. Water insijpeling via buitenterras
maandag 3 juli 2017

Dakplaten veranda vervangen

Betreft het vervangen van de bestaande dakplaten van een veranda. Ongeveer 6 x 8 m.
zondag 2 juli 2017

Zolderkamer maken

We zouden in de toekomst graag onze zolder laten verbouwen tot een slaapkamer. We hebben al een vaste trap, maar het trapgat is nu iets te klein. Bovendien is er een laaghangende balk die hoger zou moeten. Om nu naar zolder te gaan, moeten we via een slaapkamer, dus graag ook een gang maken. Wij staan open voor tips en suggesties. Graag volledig de zolderkamer maken als kamer met dakraam, staan ook open voor suggesties.
zaterdag 1 juli 2017

Afwerken renovatieproject

Uit te voeren werken: - vinyl leggen - schilderen en behangen - vloer leggen - gyprocmuurtje zetten - deuren plaatsen.
woensdag 28 juni 2017

Renovatiewerken uit te voeren

16 tot en met 30 m². Scheurherstel Barstjes in voorgevel. Kelder, tongewelven op ijzeren poutrellen die niet goed meer zijn. In de muur van de kelder zijn er barsten.
woensdag 28 juni 2017

Studentenwoning renoveren

Studentenwoning in Gent, eerste gedeelte van de renovaties: 1) De renovatie en aanpassing van 1 van de kamers - Plaatsen en betegelen douche en warmwaterboiler - Plaatsen keukenmeubel (ikea) inclusief voorzien afvoer en toevoer - Schilderen - Ophangen rookmelders en extra verlichting 2) De renovatie van de gemeenschappelijke keuken: - Nieuwe frontjes op de keukenkasten plaatsen - Schilderen - Keramische kookplaat installeren - Verlichting ophangen 3) Beperkte inrichting van 1 kamer - Plaatsen laminaat - Schilderen - Verlichting ophangen - Plaatsen lavabo 4) Eventueel nog andere kleine klussen. Dit zijn de werken die op vrij korte termijn mogen gebeuren, het is onze bedoeling om beetje bij beetje ook de rest van de studentenwoning aan te pakken.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel kaleien

De Gevel is wit geschilderd maar begint af te blakeren. De zolder is voor de helft bezet met cement. De andere helft zijn ruwe oude bakstenen. We zouden de voorgevel en de zolderkamer willen kaleien. De voorgevel zouden we eventueel een kleurtje geven. Binnen wordt alles wit. Oppervlakte ongeveer 50 m².
dinsdag 27 juni 2017

Complete renovatie appartement

Renovatie van appartement. Ongeveer 60 m². Nieuwe vloer steken. Hvac plaatsen. Elektriciteit plaatsen. Schilderwerken. Nieuwe badkamer en keuken plaatsen.
vrijdag 23 juni 2017

Verbouwen van zolder met badkamertje

Zolder verbouwen en er twee slaapkamers van te maken en badkamertje. Moet ook laminaat gelegd worden. En een douche plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Verbouwen garages tot 2 studio's

Verbouwing van 2 garages tot 2 studio's. Werken omvatten: platte daken vernieuwen, isoleren en bekleden wanden, plaatsen sanitair (toilet, douche, lavabo), doortrekken van bestaande verwarming vanuit aanpalende woning + plaatsen radiatoren, elektriciteit vernieuwen, vloeren vervangen, poorten blijven zitten maar de ramen en deuren vervangen, ....
woensdag 21 juni 2017

Dakopbouw op bestaand plat dak

Dakopbouw gewenst op bestaand plat dak, met mogelijks daarboven veranda. Enkel ruwbouw nodig, afwerking doen we zelf .
dinsdag 20 juni 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Voor een betonplaat te laten gieten onder mijn nieuw tuinhuis heb ik 3 m³ beton nodig, graag had ik de prijs hier van gekregen om te laten storten. De stortplaats bevindt kan rechtstreeks via achteraan een braakliggend terrein bereikt worden. Minimale storttijd. Aanstaande donderdagmorgen te storten aub. Graag telefonisch contact aub. Ik beslis sowieso vandaag.

Partners

Partners van Casius