Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
349 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie nieuwbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 25 maart 2020

Waterdicht renoveren balkon

Huidig geplaatste vlakke tegels & voegen op balkon blijken geen waterdichte oplossing te zijn (voegen? ontbreken waterdichte laag onder tegels?). Ofwel plaatsen van waterdichte coating/gietvloer bovenop bestaande tegels ofwel aanbrengen van waterdichte laag met daarop tegeldragers. Dit om correcte waterafvoer via bestaande goot te verzekeren. Terras is ca. 5m² oppervlakte.
dinsdag 24 maart 2020

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil de steunmuur tussen de keuken en woonkamer uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Afstand nog niet gekend, maar ik voeg een foto toe waarop de muur te zien is.
zondag 22 maart 2020

Fundering leggen voor tuinhuis

We zouden graag een fundering van 7x4m laten leggen. Willen om later een tuinhuis en terras te maken.
zondag 15 maart 2020

Kelder te verstevigen en te renoveren

Ik zou graag de balken (potrellen) in mijn kelder laten verstevigen. Deze zijn namelijk roest en slijten af. Kelder is ongeveer 5x5 meter. 1,8m hoog We zouden ook graag renoveren - daar moet de vakman ons wat advies over geven (hoe en wat)
zondag 15 maart 2020

Drie draagmuren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij willen drie draagmuren uitbreken, met een totale lengt van 10m. Er zouden hierdoor ook minimum 2 steunbalken geplaatst moeten worden.
zondag 15 maart 2020

Renoveren van het huis

Wij zijn sinds een dik jaar ons huis zelf aan het renoveren maar we hebben het een beetje zwaar onderschat, mijn echtgenoot doet tot nu toe alles zelf en dat lukt ook maar een extra hand die hem kan helpen en mee beslissingen neemt zou zeer welkom zijn! Er is al veel werk verzet maar er moet nog veel gebeuren ook! zoals: gyproc profielen verder plaatsen , nog een deel verder isoleren, gyproc plaatsen, badkamer terug zetten, bezetten en eventueel nog schilderen! Het meeste materiaal dat nog nodig is hebben wij al in ons bezit.
dinsdag 10 maart 2020

Herstellingen na waterschade

Problemen met het binnensijpelen van water tussen veranda en huis. Tamelijk veel waterschade. Het gaat om twee verschillende plaatsen. Er zijn twee plexiglazen uit onze veranda waardoor onze ene gyproc muur begint te zwellen . Daarnaast hebben we in de veranda een groot schuifruim waar het water binnensijpelt via onze ruilluik. De muur zou dus hersteld moeten worden, twee plexiglazen en kijken wat er verder kan gedaan worden om verdere waterschade te vermijden.
vrijdag 6 maart 2020

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding plaatsen voor nieuwbouw. Oppervlakte is ong. 18m². Muren dienen niet geïsoleerd te worden.
donderdag 5 maart 2020

Fundering leggen voor houtskeletbouw

Ik wil een fundering laten steken om een houtskeletbouw op te zetten. Een houten gevelbekleding maar geen voorzetsteen dus . Het grondvlak is 5 op 7 m, nokhoogte 5 m in totaal 200 kubieke meter, dit op reeds vrijgemaakt maar bebost terrein, bereikbaarheid verzekerd. Gegoten fundering of schroeffundering, opties laat ik voorlopig open.
woensdag 4 maart 2020

Balkon eerste verdieping renoveren

Ons huis is gebouwd in 1970. Wij denken dat er misschien een probleem is met ons balkon op het eerste verdiep. Sinds recent zien we een vochtvlek in living en slaapkamer die overeen komt met de breedte van het balkon. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen en herstellen.