Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

308 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen, aannemer voor ruwbouwwerken uit te voeren, verbouwing woonhuis, bouw privéwoning - ruwbouwaannemer gezocht, mantelzorgwoning bouwen, ombouwen woning tot appartementen, gemetselde aanbouw plaatsen, benedenverdieping renoveren, handelspand renoveren, huis renoveren, renovatie authentiek herenhuis, ruwbouwwerken uitvoeren, dak optrekken en elektriciteit vernieuwen, renovatie van oud huis met handelsruimte, achterbouw vergroten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor zolderverbouwing, verbouwing verandabouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 16 november 2017

Zolder toegankelijk maken en isoleren

Ik wil volgende werken laten uitvoeren in een woning die ik wens te verhuren: - plaatsen van een zoldertrap (uitschuifbaar of opklapbaar) want zolder is momenteel nog niet bereikbaar; - een OSB-vloer plaatsen op zolder; - zolder voorzien van dakisolatie (ruimte tussen kamers en zolder is al geïsoleerd! ); - een aantal mdf-deurlijsten laten vervangen wegens vochtopname.(groene mdf lijsten werden al aangekocht!)
woensdag 15 november 2017

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².
maandag 13 november 2017

Afbraak zwembad en veranda

Wij willen het buiten zwembad met er om heen een veranda afbreken.
maandag 13 november 2017

Zolder afwerken

Afwerken van zodler door het leggen van platen alsook vloeren van zolder.
donderdag 9 november 2017

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Verwijderen van draag muur keuken (draagtmuur van 1 verdieping) Plaatsen van poutrel. Overspanning 3m20
maandag 6 november 2017

Waterschade herstellen in appartement

Waterschade in mijn (eigendom) appartement op gelijkvloers: gezwollen plinten, afbladerende verf, schimmel op muren. Blijkbaar is er eveneens schade bij de 2 bovenliggende appartementen (niet mijn eigendom).
maandag 6 november 2017

Funderingsherstel

Fundering herstellen: Bestaand huis uitgebreid voor keuken met funderingsplaat op te geringe diepte. Kleigrond die krimpt en uitzet. Gevel aanbouw vertoont scheuren. Graag advies , ter plaatse komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 3 november 2017

Nieuwe veranda dakbedekking in glas

Ik heb een kleine veranda van ongeveer 9 vierkante meter en een grote veranda van 21 vierkante meter. Voor de kleine veranda opteren we om de dakbedekking te laten herleggen in glas en voor de grote veranda zijn de rubbers versleten van de dakbedekking. Voor deze moeten we bekijken wat we kunnen doen. Vervangen of eventueel bekijken of we ook glas kunnen leggen . Bekijken of de profielen deze kunnen dragen-glas?
donderdag 2 november 2017

Renoveren en afschuren 9 eiken binnendeuren

Wij verbouwen momenteel onze woning. De oude eiken deuren zouden we graag behouden maar in een andere kleur zetten. Omdat onze deuren niet gewoon recht zijn en er vormen inzitten zouden we het afschuren graag aan een professionele persoon overlaten. Het gaat om 9 deuren, waarvan 2 met glas in.
dinsdag 31 oktober 2017

Achterbouw verbouwen

Ik wil mijn achterbouw laten verbouwen 680x392 Het betreft een nieuwe badkamer laten plaatsen 410 X 352. Bad ,lavabo, inloopdouche en kast, tegels aanbrengen op muur,drie binnendeuren en schuifdeur,verwarmingsketel en drie radiators en waterkoppelingen. Gang en wc bezetten 580X100. Electriciteit aanleggen. Vloer en plafond leg ik zelf
zondag 29 oktober 2017

Verven van muur en plafonds keuken en badkamer

Herstelling van muur en plafond door vocht in keuken + badkamer(plafond) verven. Nieuwe werkblad installeren van keuken.
woensdag 25 oktober 2017

Opbouwen van woning

Het is een gestript huis, wat wil zeggen de basis ligt er al. Nu is het gewoon vanbinnen alles opbouwen, elektriciteit leggen en bezetten van muren, een volledig nieuw dak enzovoort. Dit wil zeggen ook een nieuwe keuken en badkamer. Wij hebben carte blanche op vlak van indeling tot afwerking. Dus nu moet ik ongeveer weten wat me dit allemaal gaat kosten. , Een toonzaalmodel als keuken is ook goed voor ons. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Verlichting, Ventilatie, Verwarming, Andere Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 25m² Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? : Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan, Spatwanden
maandag 23 oktober 2017

Herstellen van dichtingen lichtkoepel

Wij hebben in de keuken een lichtkoepel, langs de 1 of andere kant moet er water binnenkomen, want het plaksel begint los te komen en er staan blazen op met vocht. Graag herstellen van de dichtingen van de koepel.
maandag 23 oktober 2017

Kozijnen schuifpui plaatsen

Schuifdeur plaatsen: Ik wil een kunststofschuifdeur maat Br. 240 cm - H. 200 cm.
maandag 23 oktober 2017

Garage aanbouwen

Dubbele garage gemetst afgewerkt met houten poort. Garage aangebouwd aan woning. garage van 7,5 m tot 7m.
zaterdag 21 oktober 2017

Renovatie van oud huis met handelsruimte

Herindeling van de binnenzijde + opnieuw opmetselen en/of herstellen binnenblad spouwmuren + nieuwe inrichtingen water + afvoer + gas +electriciteit + stabilisatie huis + betonlaag 30 cm op zandbodem + 2 garages en veranda opknappen
vrijdag 20 oktober 2017

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.
vrijdag 20 oktober 2017

Verbouwing van woning

Ik wil een verbouwing laten uitvoeren : een draagmuur uitbreken en steunbalk steken tussen slaapkamer en bureauruimte vlgs bijgevoegd plan ; voorzieningen van water aanvoer en afvoer voor keuken te plaatsen aan de muur grenzend aan garage. (In die linkerhoek van de garage komen alle voorzieningen binnen) Vervolgens een wand plaatsen in de huidige living achter groot raam links) met deur om een slaapkamer te maken en een 2e slaapkamer zou ik voorzien in de plaats waar nu keuken is. Hiervoor een toegangsdeur van in de hall waar nu ingemaakte kasten zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Draagmuren vervangen door poutrel

Ik wil graag een poutrel laten steken in een muur die mijn vloer erboven draagt. Het gaat om een afstand van ongeveer 3 meter en het zou op of de maand november nog in orde moeten komen.
woensdag 18 oktober 2017

Dak en zolder verbouwen

Ik wil mijn woning verbouwen: nieuwe schuin dak (40m²) met kapel en velux, nieuwe roostering op de vloer van de zolder (25m²), verhoging van plat dak (opmetsen) en nieuw plat dak (20m²) met koepel en buiten isolatie. Schuin dak is reeds afgebroken.
dinsdag 17 oktober 2017

Muur en vloer herstellen na waterschade

Door waterschade hebben wij schimmels gehad en afbladderend behangpapier en pleisterwerk op een deeltje van de muur in onze living. We zoeken iemand die dit kan herstellen. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 17 oktober 2017

Kleine raam in toilet inbouwen, verluchtingsgat in garage aanbrengen

Ik wil graag een klein raam in mijn toilet laten inbouwen. Momenteel zijn er 3 glazen stenen in plaats van een raam. Het gat voor de raam moet dus groter gemaakt worden, en en kleine raam moet geplaatst worden. Graag met volledige afwerking, zodat ik alleen nog behang moet aanbrengen om het weer schoon te hebben. Als tweede kleine project zou ik graag een verluchtingsgat in mijn garage laten aanbrengen, om de voorwaarden voor verluchting voor mijn verwarmingsketel te halen. Er is al één gat aanwezig (zie foto's), maar een tweede moet verder boven gemaakt worden.
maandag 16 oktober 2017

Beton vloer storten en garage renoveren

Ik heb een garage gekocht in een blok met een aantal garages. De muren vertonen scheuren, de garage poort dient vervangen te worden en een nieuwe beton vloer gestort te worden.
donderdag 12 oktober 2017

Beton gieten voor containerbouw te plaatsen

Ik wil een betonnen plaat gieten om een containerbouw te plaatsen, de oppervlakte is ongeveer 5 x 10 meter. De dikte (denk ik een 20 tal cm) zou ik nog moeten bespreken met jullie. Voor een oppervlakte van 50 m².
woensdag 11 oktober 2017

Afwerken eerste verdieping in jeugdgebouw

Aanleg 1ste verdieping Onze Chiro heeft op haar terrein drie gebouwen. De uit te voeren werken hebben betrekking op drie lokalen in het voorste gebouw. Uit te voeren werken Lokaal 1: - Verder afwerken plafond lokaal (nu ± 60% geplafonneerd) - Plaatsen nieuwe, stevige trap en railing - Doorgang en deur op 1e verdieping van lokaal 1 naar nieuw te maken lokaal 2 Lokaal 2: - Plaatsen plafond/vloer eerste verdieping (niets aanwezig) - Doorgang en deur op 1e verdieping van lokaal 2 naar volgend lokaal - Plaatsen verlichting en stopcontacten - Eventueel later: Plaatsen Velux(en? ) in lokaal 2 Lokaal 3: - Verder afwerken plafond (nu ± 60% geplafonneerd)

Partners

Partners van Casius