Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

251 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: extra verdieping bijbouwen op bestaande woning, vierkantshoeve bouwen (fase 1) welness, houtskeletbouw, rijwoning volledig renoveren, extra verdieping bouwen op bungalow, extra verdieping bouwen op bungalow, houtskeletbouw zetten, renovatie woning tot 2 wooneenheden, renoveren en verbouwen woning, bouwen houtskeletbouw, totaal renovatie van een bestaande woning, renovatie appartement, terrassen van een appartementsgebouw renoveren, renoveren van een oude schuur, creeren duplex ruimte in dakappartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 22 februari 2017

Toilet

Een deel van het toilet werd nu uitgebroken omwille van een waterlek. Graag wil ik een nieuwe wand voor het zwevend toilet en nieuwe betegeling van de muren. Eventueel ook leidingen laten inwerken.
maandag 20 februari 2017

Renovatie woning tot 2 wooneenheden

Huis uit de jaren '50 te renoveren tot 1 appartement + zolder (ongeveer 100 m²) en 1 dokterspraktijk. Uit te voeren werken: nieuwe verwarmingsinstallatie, nieuwe vloer (tegels voor praktijk), nieuwe keuken in appartement, nieuw sanitair in beide, nieuwe verlichting, extra gyproc scheidingswanden, dakisolatie, nieuwe ramen en dubbel glas (ongeveer 40 m²)
maandag 20 februari 2017

Poutrel plaatsen

Achterste gedeelte van de woning bestaat uit overdekte gang (koer - veranda) en keuken. We zouden hier 1 ruimte van willen maken.
zondag 19 februari 2017

Betonnen vloer voor garage gieten

Ik wil een gepolierde beton vloer als basis voor opbouw houten garage. 40m². (3.2 m x 12.5 m) In achtertuin, korte zijde paalt onmiddellijk aan rijweg. Dus gemakkelijk bereikbaar.
vrijdag 17 februari 2017

Achtergevel openbreken en vervangen door een ligger

Wij zijn momenteel een verbouwing aan het plannen. In een eerste fase moet een groot deel van de achtergevel opengebroken worden en vervangen door een ligger. De benedenverdieping moet ook uitgegraven worden.
woensdag 15 februari 2017

Beton gieten voor garage

Ik wil in garage van 7 m op ongeveer 4 meter betonnen laten gieten.
woensdag 15 februari 2017

Uitbreken zijgevelmuur en plaatsen petrels

Ik wens een zijgevelmuur uit te breken. Het werk omvat dus het uitbreken van een zij gevelmuur (draagmuur), plaatsen van een petrel voor de draagmuur en plaatsen van een peter voor de gevelstenen zelf. Afmeting gat: 3. 5 m breed op 2. 5 m hoog. Al offerte ontvangen Dasebo. Al contact gehad met Tom Claesen.
maandag 13 februari 2017

Garage bouwen

Ik wil een garage van 3m35 op 8m plaatsen. Moet in steen zijn met een plat dak en met elektrische poort. Aan de zijgevel een brede deur (poortje) zodat je makkelijk langs daar ook buiten kan met fiets , Vespa geïsoleerd. Voorzien van elektriciteit. De garage moet komen op de plaats waar nu planten staan ( foto bijgevoegd)
donderdag 9 februari 2017

Muurisolatie plaatsen houtskelet

Voorzetwand muurisolatie. Geen voorkeur dit is een hout sketlet nieuwbouw. Graag advies over de verschillen in prijs, liefst zo natuurlijk mogelijk.
woensdag 8 februari 2017

Garage ombouwen tot slaapkamer

Ik wil een deel van de garage ombouwen tot slaapkamer het gedeelte slaapkamer zou een 15 m² tot 20 m². Zijn vloer aanpakken, isoleren/wanden zetten. Dakisolatie. Verwarming voorzien. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
dinsdag 7 februari 2017

Renoveren van benedenverdieping

Het zou gaan om een totaalrenovatie van de benedenverdieping, centrale verwarming, schouw en houtvuur, plakwerk en plafonds, isolerende vloer, electriciteit vernieuwen. Alsook een bijbouw voor de keuken.
zondag 5 februari 2017

Lek en gevolgschade waterschade te herstellen

Onder de douchebak is een lek . De douchebak moet vervangen worden omdat er geen opening voorzien is onder de bak om de afvoer te herstellen Er moet vanuit de garage een nieuwe kraan op de buitenmuur geplaatst worden en de oude kraan moet afgesloten worden omdat er een lek is in de leiding naar die kraan. Door een lek onder de douchebak zijn er verschillende muren en plafonds aangetast. (1) een muur in de slaapkamer naast de douchebak (2) een muur in de keuken onder de douchebak (3) twee muren in de living : de muur onder de douchebak en de buitenmuur met de lekkende leiding (4) De zoldering in de keuken gedeeltelijk onder de douchebak waarbij water langs de muur loopt en ook door de ingebouwde spot naar beneden loopt De zoldering in de living gedeeltelijk onder de douchebak
zondag 5 februari 2017

Renoveren van een oude schuur

Complete inrichting, niks voorzien, alleen dak en bakstenen muren.
zondag 5 februari 2017

Renovatie van een garage

Garage voorzien van een glaspartij om te vormen en te verdelen in 2 ruimtes. Bouwen van muren,plafonds, isolatie. Een ruimte dient om stockage van gitaren.
dinsdag 31 januari 2017

Grote renovatie appartement

Ik bezit een appartement uit 1964 dat ik 10 jaar geleden gekocht heb. Ik zou dit nu willen verhuren, maar zou dat eerst een beetje willen opfrissen. In concreto zou het gaan om de keuken en living gedeelte samen goed voor zo'n 35m². Eventueel het maken van een open keuken door tussenmuurtje weg te halen, sowieso nieuwe (budget) keuken (exclusief toestellen) 2 deurgaten dichtmaken, nieuwe chauffage (3 stuks) nieuwe vloerbekleding, loskomende pleisterlaag op een muur verwijderen en vernieuwen, ... dat soort dingen. Ik ben op zoek naar een partij die dit alles voor zijn rekening kan nemen en mij daar in eerste instantie vrijblijvend een prijsestimatie voor kan geven.
dinsdag 31 januari 2017

Prefab kelder onder het nieuwbouwhuis bouwen

Ik zou graag een offerte krijgen voor het leveren en lossen in de bouwput van een prefab kelder op de bouwwerf. De grondwerken dienen niet meegenomen te worden in deze offerte, vrachtwagen en kraan zullen eenvoudig op de werf kunnen rijden, aangezien er stalen rijplaten voorzien zijn en grondbemaling. Type kelder: Prefab kelder met funderingsfunctie incl. plafond. Binnenafmetingen 700 x 300 x 210 cm In het plafond dient er een standaard trapgat voorzien te worden. Werken voorzien voor deze zomer.
dinsdag 31 januari 2017

Dakkapel kunststof plaatsen

Betreft dakkapel kunststof. Afmetingen : 2 meter dakkapel plaatsen. Vakman ter plaatse komen kijken.
maandag 30 januari 2017

Bouwen houtskeletbouw

We gaan verbouwen en zijn op zoek naar een firma die een totaalpakket kan verzekeren. We zijn niet zeker of we een stedenbouwkundige vergunning nodig hebben. Een architect hebben we niet. We zouden 2,5 meter op 4 meter willen bijbouwen, ook in de hoogte (één verdieping). Zo creëren we op de eerste verdieping genoeg ruimte om onze dressing om te vormen tot een volwaardige kamer. En op de gelijkvloers gewoon extra ruimte. Beneden dient een schuifraam uitgebroken te worden en een nieuw raam gestoken in het nieuwe stuk(+/-4m). Op de eerste verdieping dienen de ramen opengebroken te worden, de zijgevel (achter) dient een bijkomend venster geplaatst worden vanuit de dressing (extra kamer).
maandag 30 januari 2017

Ruwbouw en schrijnwerk opdrachten

Voor een totaalrenovatie voor enkele ruwbouwwerken en schrijnwerk opdrachten. Het gaat hierbij over het maken van nieuwe trapgaten, het ondersteunen van enkele muren door plaatsen van balken (en dus verwijderen van de muren) en metselwerk van vooral binnenmuren.
zondag 29 januari 2017

Betonrot herstellen

Bij een schuur met een totale oppervlakte van ongeveer 180m² is de wapening aan de onderkant van de vloerplaat op heel wat plaatsen zichtbaar geworden. Ook de omhullende beton begint dus af te brokkelen. De hoogte van het te behandelen oppervlak bevindt zich op ongeveer 2,5 meter.
donderdag 26 januari 2017

Vaste trap zolder en trapgat maken

Ik wil een nieuw trapgat steken op de eerste verdieping en dan een trap naar de zolder steken. Dus er zullen breekwerken zijn maar ook wat metselwerken, er moet een toilet verplaatst worden dus de leidingen ook. Het oude trapgat moet dicht gemaakt worden.
zondag 22 januari 2017

(Draag)muur verwijderen

Muur van ongeveer 3m dient verwijderd te worden. Ik ga ervanuit dat het een draagmuur is.( de buren , ingenieurs hebben dit bevestigd) Poutrel te steken.
zondag 22 januari 2017

Totaalrenovatie van een woning

Hoek rij-huis is compleet vervallen (behalve buitenmuren, plafonds en dak). Een deel moet afgebroken worden en gedeeltelijk heropgemetst worden. Nieuwe ramen, deuren, elektriciteit, water, verwarming, vloeren, groene energie, trap, badkamer en keuken moeten ook voorzien worden. Bouwvergunning is in orde, plan architect is klaar.
vrijdag 20 januari 2017

Renovatie woning

Nieuwe vloeren in living, keuken, hal en toilet én nieuwe radiators in deze plaatsen (totaal aantal radiators 4 ). Nieuw toilet en nieuwe binnendeuren op gelijkvloers (aantal 4).
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen

Partners

Partners van Casius