Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
325 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw zolderverbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 15 maart 2018

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik wil graag enkele poutrellen laten steken volgens de studie die werd gemaakt door de stabiliteitsingenieur. We zouden dit graag zo snel mogelijk willen uitvoeren omdat een aannemer deze taak op het laatste moment niet meer wenst op zich te nemen. Ik kan eventueel al de poutrellen laten bestellen en leveren indien gewenst.
dinsdag 13 maart 2018

Verbouwing achterbouw

Wij verbouwen onze huidige woning door te keuken over de gehele breedte te trekken, de achterbouw te suprimeren. Er moet een poutrel worden geplaatst, sanitair en elektriciteit moet worden aangepast. In de gang komt een nachttoilet en de badkamer wordt heringericht. Bouwplannen zijn al ingediend voor goedkeuring.
vrijdag 9 maart 2018

Polycarbonaten platen vervangen op veranda

De bestaande polycarbonaatplaten op de veranda zijn versleten en moeten worden vervangen door nieuwe platen. Het gaat om 6 platen van ongeveer 84-88 cm breed, ongeveer 2 m lang en met een dikte van 1,5 cm.
donderdag 8 maart 2018

Zolder afwerken en trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder + afwerken zolder (gyproc wanden/iets van vloer zoals laminaat) en eventueel inbouwkasten. Betreft een nieuwbouw van 5jaar oud.
donderdag 8 maart 2018

Erker in zijkant huis maken

Ik wil een erker aan de zijkant van mijn huis 2m. Breed bij1m. Diep kunststof en zoveel mogelijk glas ook het bovenste gedeelte.
woensdag 7 maart 2018

Diverse herstellingen uitvoeren

Wij willen het hekwerk en mogelijk betonrot laten herstellen op de eerste verdieping van een hotel. Ook moet men nog diverse beschadigingen aan het hotel herstellen. AkkerhageGent Tel: +32(0)Fax: +32(0)E-mail: Website: Free Wifi & Free Parking!
dinsdag 6 maart 2018

Omvormen sanitaire ruimte naar klaslokalen

Ik zoek een vakman voor renovatiewerken aan een deel van ons schoolgebouw. Het gaat over ombouwen van enkele sanitaire ruimtes naar klaslokalen. En bestaande sanitaire ruimtes renoveren. Ook moeten er deuropeningen gemaakt worden. En is er een herstelling nodig na waterschade.
maandag 5 maart 2018

Woning renoveren

Er moeten allerlei werken uitgevoerd worden: nieuwe leidingen, elektriciteit moet vernieuwd worden, verwarming leggen, muren afbreken en bijbouwen, zolder volledig isoleren. Verwarming op aardgas.
donderdag 1 maart 2018

Waterschade in badkamer

Betreffende woning is in houtskelet op getrokken. Rond het bad is de muur, bestaande uit vezelplaat tot ca. 40 cm hoogte verrot en dienen tot die hoogte vervangen te worden. Eventueel moet een deel van de isolatie (glaswol) en de kader waar het bad op steunt vervangen worden. Hiervoor dient de badkuip weggenomen. De afloop van het bad moet ook vernieuwd worden.
woensdag 28 februari 2018

Verbouwing van bijgebouw

Verbouwingswerken bijgebouw bestaande muren kunnen behouden blijven. Momenteel keuken met naastliggende veranda die een geheel dient te worden. Een achterliggende kleine badkamer. Beerput ligt wel ook in veranda en een waterput die eventueel kan gebruikt worden. Voor toilet. Momenteel niet gebruikt. Er moet een nieuw plat dak op met koepel voor lichtinval en een glazen achterdeur. De achterbouw is ongeveer 45m². We willen de verbouwing nog uitvoeren maar wel met de bedoeling te verkopen. Dus binnen een haalbaar budget. Er zou ook centrale verwarming moeten gelegd worden. Nu verwarming met gasconvectors in living en keuken.
woensdag 28 februari 2018

Steunbalken en plafonds restaureren

Er is waterschade aan het vals plafond in onze hal en tevens aan een deel van de bezetting. Mogelijk is er waterschade aan de houten steunbalken achter het vals plafond, hier hebben we momenteel geen zicht op. We zoeken bijgevolg een vakman/-vrouw die de schade kan herstellen aan het vals plafond en de bezetting. Tevens iemand die, moest er ook schade aan de houten steunbalken zijn, de steunbalken kan herstellen/vervangen.
woensdag 28 februari 2018

Werkhuisje bouwen in prefab

Ik wil graag een werkhuis bouwen ongeveer 10 x 15 m (afhankelijk wat er mag gezet worden maar liefst zo groot mogelijk) met een poort van 4m breedte en 4m hoogte, met voorzieningen voor een hefbrug van ongeveer 1000 kg. Inl betonplaat, complete bouw. Mag prefab zijn, ik ga waarschijnlijk een goedkope bouwstijl hanteren omdat het voor hobby doel is. Rioleringswerken en eventueel graafwerken kan ik zelf voor zorgen.
dinsdag 27 februari 2018

Deels aanbouw en verbouwing

Deels verbouwing, deels aanbouw van een nieuw gedeelte. Renovatie een deel bijbouwen. De aanbouw is ongeveer 80 m². Graag komen kijken ter plaatsen.
maandag 26 februari 2018

Bouwaanvraag voor bouwen mantelzorgwoning

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin bouwen. Deze moet voorzien worden van een badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek. Hiervoor ben ik ook op zoek naar een architect om de aanvraag te regelen.
maandag 26 februari 2018

Uitbreken van bestaande badkamer en nieuwe plaatsen

Uitbreken van de bestaande badkamer, tegels op muren en vloeren, ligbad, toilet en badkamermeubel. Eventueel verplaatsen en bijleggen van leidingen. Plaatsen van een instapdouche, een ligbad, badkamermeubel, vloer en wanden (geen idee wat we achter de tegels gaan vinden, eventueel volledige herstelling van muren onderliggend). Rond ligbad en inloopdouche muurwanden plaatsen. Toilet nieuw plaatsen en herleggen van huidige leidingen. Graag een aannemer die het volledige project samen met ons wilt uitvoeren. Nieuwe deur plaatsen is ook nodig. Badkamer is 4m70 diep en 2m30 breed. Eventuele tijdelijke douchecabine zou ook nodig zijn afhankelijk van duur van de werken.
zondag 25 februari 2018

Plaatsen van vloerplaat gelijkvloers

Plaatsen (gieten) van vloerplaat voor ongeveer 85 m².. Dat is voor gelijkvloers. Dit is voor renovatie. Er liggen momenteel tegels. Geen vloerverwarming, wel de bedoeling om vloerverwarming te plaatsen.
zondag 25 februari 2018

Bovenverdieping verbouwen en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil mijn bovenverdieping renoveren en herindelen. Daarbij wil ik bekijken of er een vaste trap naar de zolder kan worden gestoken en de zolder functioneler kan maken. Hiernaast wil ik de huidige kamers renoveren en is er ook een extra ruimte voor een nieuwe badkamer te voorzien.
donderdag 22 februari 2018

Mantelzorgwoning plaatsen

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin laten bouwen. Ik dacht aan een chalet of prefab constructie voor hulpbehoevend persoon met partner. Voorzien van badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek.
zondag 18 februari 2018

Aanbouw plaatsen

Ik wil een aanbouw plaatsen aan open woning van 6m x 2,50 m . Gesloten aanbouw met koepel. Plan kan opgevraagd worden.
zondag 18 februari 2018

Renoveren van een oude schuur

We willen een oude schuur graag verbouwen tot een woonunit. Het is 50 m² groot en heeft een waterleiding nodig, een douche, een wc, er moet een deurraam inkomen, een ophoging van de vloer want die trekt vocht. Ook het injecteren van de muren , opknappen binnenmuren, keukentje installeren, slaaphoek boven, en twee raampjes op het zuiden aanbrengen. Tot slot ook een schouw aanbrengen voor pellet of houtkachel.
donderdag 15 februari 2018

Aanbouw uitvoeren

Wij staan voor een verbouwing, aanbouw van keuken, slaapkamer, berging en badkamer. De totale oppervlakte is 80m2. Schuifraam, raam en achterdeur worden gerecupereerd. Er moeten 4 dakkoepels geïnstalleerd worden. Houtskelet of traditioneel metselwerk. Groendak wordt ook voorzien (dat gaan we zelf doen). De installatietechnieken (sanitair, verwarming, elektriciteit) gaan we zelf uitvoeren. Plannen zijn in orde.
donderdag 15 februari 2018

Kleine uitbouw plaatsen

Wij zijn op zoek naar iemand voor de ruwbouw voor onze uitbouw. De extra aanbouw moet bestaan uit ongeveer 13 m² met enkel gelijksvloers. Het is voor aan de achterkant van de rijwoning.
dinsdag 13 februari 2018

Renovatie van rijwoning

Renovatie van rijwoning: afkappen van pleisterwerk en behandeling opstijgend vocht (8m), verwijderen behangpapier, muren afwerken met fix en finish, plaatsen van nieuwe plafonds (+/- 100m2) of renovatie bestaande plafonds, installatie nieuwe badkamer (hangtoilet, douche, lavabo), installeren centrale verwarming + ketel cv en ww, plaatsen nieuwe vloer op glv (bovenop bestaande vloer) (+/- 60m2), plaatsen van laminaat/parket op de 1eV (+/- 35m2), plaatsen keuken
zondag 11 februari 2018

Zolderrenovatie afwerken

Dak afwerken met gyproc/osb Reeds geïsoleerd balken dienen uit gedikt te worden totaal uit te dikken lopendemeters 165 meter. Oppervlakte uit te bekleden 65 m² met drie veluxen in.
zaterdag 10 februari 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Renovatiewerken: Eventueel leidingen leggen water en elektriciteit, gyproc plaatsen, badkamer installeren, vloer leggen en muurtegels, plafond plaatsen (Badkamermeubels al aanwezig en gyproc platen ook al aangekocht), muren langs binnenzijde isoleren.

Partners

Partners van Casius