Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
356 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing nieuwbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 16 januari 2019

Verbouwing + terras + metselwerken + afwerking

Werkplaats : Metsen nieuwe muur 250 op 368 (L-vorm) en hoogte 300, te metsen inclusief raam & poort opening. Rechten van muur atelier +-26 m² cementering/plaasteren betonvloer werkplaats +- 100m² herplaatsen raam recuperatie werken voorgevel (zie hieronder) Terras heraanleggen van nieuw terras +-38 m² nieuwe chapefundering plaatsen van Aquadrains aansluiten van hemelwater afvoer dak integreren van kabels in muur terras hermaken van bezetting muren. +- 32m² (cement momenteel) Verandering voorgevel (volledig nieuwe muur metsen met raam & deur opening) Venstermaat 1400mm x 2415mm Deurmaat 1050mm x 2800mm bestaande raampartij uitbreken & verplaatsen naar nieuwe opening werkplaats. Deze uitvoering is tijdsgevoelig (werk op 1 dag uit te voeren) wegens bewoonde woning
maandag 14 januari 2019

Garage met bovenliggend terras aanbouwen

De bouwkundige werken voor een garage/terras (uitbreiding van de woning). Aan de zuidzijde grenst de garage aan de bestaande woning. Afmetingen LxBxH: 7x7x4m3
zaterdag 5 januari 2019

Plaatsen 2 wanden in kantoorruimte

wij zoeken voor onze kantoorruimte een verdeling met 2 'muren' die in een hoek op elkaar staan en aansluiten op 2 vaste muren. Wij hadden graag één muur in glas gehad (+/-8m) en één muur in gyproc (of dergelijke) (+/-6m). In de muur (gyproc bij voorstel) dient een deur geplaatst te worden. Op de bijgevoegde foto is het grote vierkant de plaats waar de muren moeten komen. Onderaan (aan de halve ronde) gyproc (of gelijkaardig) en rechts glas.
vrijdag 4 januari 2019

Afwerken renovatieproject

Enkele werken uit te voeren in een renovatieproject: Plaatsing tweede toilet op gelijkvloers en installatie van een nieuwe keuken. Plaatsing raam in de keuken dat reeds is aangekocht, afmetingen zijn 2m67 x 3m50. Plaatsing gashaard in living, ingewerkt in wandmeubel. Elektriciteitswerken onder andere stopcontacten en schakelaars bijplaatsen en mogelijk extra voorzieningen maken. Plinten te plaatsen.
woensdag 2 januari 2019

Herstel keuken na waterschade

Door een lekkende vaatwas (lek reeds gerepareerd) is er vochtschade onderaan het keukeneiland. Dit zou hersteld moeten worden.
maandag 17 december 2018

Nieuwbouwproject van 5 appartementen bouwen

We willen een nieuwbouwproject met 5 appartementen bouwen. De architect heeft het voorontwerp al getekend. Alvorens het definitieve plan in te dienen hadden we graag met de aannemer overlegd. Wijzelf zijn momenteel bezig met de afbraak van de 3 oude woningen waar de appartementen komen te staan.
zondag 9 december 2018

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Een stuk muur tussen twee reeds bestaande openingen, garagepoorten, uitbreken. Hierboven moet dus een poutrel komen over de volledige overspanning van 4,8 meter.
zondag 9 december 2018

Schouw afbreken en poutrel steken

De schouw moet afgebroken worden. Ze staat in het midden van de living. Dus er moet wellicht ook een poutrel gestoken worden. De vloer en muur op het eerste verdiep moeten hersteld worden. Het dak moet dicht gemaakt worden.
dinsdag 4 december 2018

Betonnen vloer uitbreken

Beton van oude garage moet uitgebroken worden. Betreft ongeveer 12 m². De garage is ondertussen ook al uitgebroken de betonnen vloer moeten nog gebeuren .
maandag 3 december 2018

Deuropening in draagmuur maken

In een draagmuur van 2m30 H een deuropening maken. Zou een opening moeten worden voor een deur met standaardafmeting. Er dient ook een poutrel gestoken te worden.