Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
316 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie verandabouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 21 december 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Polycarbonaat platen in mijn woning te vervangen door iets waar de regen minder lawaai op maakt. Het betreft een schuin dak van ongeveer 4,1 m op 2,2 m.
woensdag 20 december 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Tijdens de sneeuwval van vorige week hebben 4 van de 6 Polycarbonaat kanaalplaten (opaalkleurig) van mijn veranda het begeven. De grootte van de platen bedraagt 3200 mm x 1050 mm. De dikte van de platen bedraagt 16 mm.
dinsdag 19 december 2017

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een renovatie moet een nieuwe vloerplaat in beton gegoten worden. Het gaat om ongeveer 60 m², dikte vloerplaat 15 cm. Graag ook prijs voor chape in een latere fase.
dinsdag 19 december 2017

Kelder plafond herstellen door betonrot

We zitten met betonrot in de kelder bij ons beneden. Dit komt waarschijnlijk door het terras boven ons. Het zou gaan om een oppervlakte van 1.80 m op 6-7 m.
maandag 18 december 2017

Verplaatsen van steunbalken en zolderwerken met isolatie

Graag een aannemer voor steunbalken te verplaatsen: We zouden graag de zolder isoleren en de steunbalken verplaatsen zodat we eronder kunnen lopen (momenteel zijn die +-1,4 m hoog). Graag hadden we ze toch 0,4 m hoger gehad. Bijkomend graag ook een prijs voor een zoldergat / vaste trap naar de zolder. Oppervlakte ongeveer :129 m²
maandag 18 december 2017

Veranda plaatsen

Ik wil graag een grote veranda plaatsen. Qua materiaal had ik gedacht aan aluminium, maar dit is nog allemaal te bespreken met de vakman. De oppervlakte is ongeveer 20 m².
zondag 17 december 2017

Steken van poutrel

Ik zou graag een poutrel plaatsen van 3 meter lang. Dit zou moeten gebeuren op een draagmuur van 30 cm breed. Deze zou ook liefst zo hoog mogelijk moeten worden geplaatst.
zondag 17 december 2017

Schouw uitbreken en gyproc plaatsen

Wij hadden graag onze schouw laten uitbreken en hierna ook het puin verwijderen. De muur waar deze bevestigd is willen we vlak laten maken met gyproc. Dit gaat om een muur van 30 vierkante meter. Het gat in de schouw moet ook dicht gemaakt worden en geïsoleerd. De gasleiding zal ook hier afgesloten moeten worden.
donderdag 14 december 2017

Driedubbele beglazing installeren

Wij willen 2 nieuwe ramen steken met 3 dubbel glas. De afmetingen van de ramen zijn 2 m hoog en een van 2.5 m breed en het andere is 1.5 m breed.
maandag 11 december 2017

Deur maken in stenen muur

In ons huis zouden we graag een deuropening maken in een stenen muur. Deze dient dus uitgehakt te worden, voorzien worden van een poutrel, en afgewerkt worden met een kozijn en een schilderdeur. Afmetingen zijn te bespreken met vakman maar normaal minder breed dan een standaarddeur.
maandag 11 december 2017

Herstelling muren en plafond na waterschade

Naar aanleiding van brand in een aanpalende woning heb ik twee grote vochtplekken van ongeveer 50 cm diameter in mijn woning. Wij vermoeden dat er diverse werken moeten worden uitgevoerd zoals het afkappen van bezetsel, uitdrogen, bepleisteren en herschilderen.
maandag 11 december 2017

Afzonderlijke garage bouwen

Afzonderlijke garage van 4m op 8m met puntdak met dakpannen. Geïsoleerde muren en dak. 1 sectionale automatische poort 3m breedte, 1 loopdeur, 2 ramen 2m lang op 1m hoog en een gegoten vloer.
dinsdag 5 december 2017

Betonrot herstellen aan terassen

Ik wens aan mijn pas aangekochte 2 appartementen bij de terrassen betonrot te laten herstellen.
zondag 3 december 2017

Plaatsen van 2 poutrellen

Ik zou graag 2 poutrellen laten steken in de living en eetplaats. Muur in de living is +- 4. 20 meter. Muur in de eetplaats is +- 3. 80 meter.
vrijdag 1 december 2017

Aanbouw met 1 verdieping

Wij zouden graag een aanbouw met 1 verdieping bouwen voor een leefkeuken en badkamer. Aanbouw van 6 m op 8 m. Houten aanbouw met veel glas. Plannen nog niet opgemaakt.
vrijdag 24 november 2017

Betonnen kelder plaatsen

Ik zoek een vakman voor een kelder 5 x 5 meter. Op 2. 50 meter hoog geleverd. Put is reeds gegraven.
donderdag 23 november 2017

Kamer renoveren

Wij willen graag het plakwerk verwijderen en muren plamuren, plafond bijwerken en vloer herleggen in 1 kamer van ca. 20m². Er zal wat puzzelwerk aan te pas komen wegens de aanwezigheid van een zoldertrap en leidingen.
maandag 20 november 2017

Renoveren en isoleren van achtergevel en dakkapel

Achtergevel keuken en dakkapel renoveren met hout en kunststofplaten of stenen gevel. Isoleren. In totaal ongeveer 20 m².
donderdag 16 november 2017

Zolder toegankelijk maken en isoleren

Ik wil volgende werken laten uitvoeren in een woning die ik wens te verhuren: - plaatsen van een zoldertrap (uitschuifbaar of opklapbaar) want zolder is momenteel nog niet bereikbaar; - een OSB-vloer plaatsen op zolder; - zolder voorzien van dakisolatie (ruimte tussen kamers en zolder is al geïsoleerd! ); - een aantal mdf-deurlijsten laten vervangen wegens vochtopname.(groene mdf lijsten werden al aangekocht!)
woensdag 15 november 2017

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².
maandag 13 november 2017

Afbraak zwembad en veranda

Wij willen het buiten zwembad met er om heen een veranda afbreken.
maandag 13 november 2017

Zolder afwerken

Afwerken van zodler door het leggen van platen alsook vloeren van zolder.
donderdag 9 november 2017

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

Verwijderen van draag muur keuken (draagtmuur van 1 verdieping) Plaatsen van poutrel. Overspanning 3m20
maandag 6 november 2017

Waterschade herstellen in appartement

Waterschade in mijn (eigendom) appartement op gelijkvloers: gezwollen plinten, afbladerende verf, schimmel op muren. Blijkbaar is er eveneens schade bij de 2 bovenliggende appartementen (niet mijn eigendom).
maandag 6 november 2017

Funderingsherstel

Fundering herstellen: Bestaand huis uitgebreid voor keuken met funderingsplaat op te geringe diepte. Kleigrond die krimpt en uitzet. Gevel aanbouw vertoont scheuren. Graag advies , ter plaatse komen kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Partners

Partners van Casius