Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
369 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie verandabouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 18 september 2019

Muren uitbreken en poutrels steken

Er moeten 2 muren uitgebroken worden en 2 steunbalken plaatsen. Het zijn beide muren van 6 meter met 1 deuropening.
woensdag 18 september 2019

Solatube van tuin naar kelder plaatsen

In een nieuwbouwwoning, willen we alsnog daglicht in kelder krijgen en dus een solatube (twee van 35cm diameter) van de tuin/terras naar de kelder brengen. Nauwelijks 2 m te overbruggen. Gaten moeten wel geboord in betonnen wand.
dinsdag 17 september 2019

Scheurende binnenmuur herstellen

Ik heb sinds wegenwerken van het stad een exponentieel groeiende scheur (in bakstenen) in mijn binnenmuur die nu helemaal tem het eerste verdiep doorloopt.
dinsdag 17 september 2019

Stuttingswerken, metselwerk en poutrel steken

Op zoek naar een vakman voor stuttingswerken, metselwerk en een poutrel te plaatsen.
vrijdag 6 september 2019

Nieuwe zonnewerende platen op verandadak plaatsen

We zouden graag de dakplaten van onze veranda vervangen worden door zonnewerende polycarbonaatplaten k1.0. Dit om de warmte in de zomer beter buiten te houden en de koude in de winter. De veranda is +- 7 m x 3 m
dinsdag 3 september 2019

Betonvloer gieten en een kleine aanbouw metselen

Onze garage zou een nieuwe betonplaat moeten krijgen, alsook de achterbouw achter de garage dient meegenomen te worden. Dit gaat om zo een 55 m² in totaal. Op de achterbouw moet er ook een aanbouw gemetst worden van 2 x 2,5 meter. Eventueel zou er ook een volledige nieuwe dakbekleding moeten komen.
dinsdag 3 september 2019

Bijbouw uitbreiden en schuifraam plaatsen

Achteraan ons huis is er een Ytong bijbouw/schuur van 5 m op 3,5 m met een schuin dak. Bestaat uit houten balken, met daarop polycarbonaat platen. In de zomer wordt het daar heel warm, en in winter erg koud. We zouden de Ytong muur aan de ene kant willen verhogen, en een plat dak construeren. De muur, die moet worden verhoogd, wordt geschraagd door een constructie van betonpalen en - platen aan de buitenkant. deze willen we graag vervangen door een andere muur. Een tweede ytongwand, met gevelsteentjes of crepi ertegen. Aan de andere kant van de ruimte, is de Ytongmuur gebouwd tegen een gemeenschappelijke muur van de buren.De korte zijde, die niet tegen het huis zit, maar op de tuin uitkijkt, zou voorzien moeten worden van een schuifraam.
vrijdag 30 augustus 2019

Vervangen betonnen poutrel garagebox

Garagebox: Willen nieuw poort plaatsen, maar daar zijn eerst werken voor nodig. - Vervangen betonen potrel. - herstelling beton - plaatsen van nieuw dorpel
donderdag 29 augustus 2019

Bovenverdieping renoveren

Wij wonen in een woonst in hoevestijl van 1990. Ze is altijd enkel beneden bewoond de zolder is geïsoleerd en er staan muren in voorzien om kamers te maken. Er moet een trap geplaatst worden. Het zijn twee kamers en een tussenstuk met dakkapel. Van de grootste kamer moet een slaapkamer gemaakt worden de andere kamer een badkamer. Er moeten in de slaapkamer twee dakramen gestoken worden en in de badkamer één. Elektriciteit moet overal voorzien worden en loodgieterij voor de badkamer plus badkamer plaatsen. Alle plafonds en muren en vloeren afgewerkt. Als boven alles afgewerkt is zouden we beneden verbouwen maar voorlopig dus enkel boven.
woensdag 28 augustus 2019

Poutrel plaatsen

ik wil in mijn draagmuur ( 252 cm h x 350 cm b x 24cm d) een opening creëeren met een breedte van 265 cm door middel van een poutrel. De steunpunten zouden 32cm en 56 cm breed zijn. De muur zou weggenomen moeten worden tot op een hoogte van 100 cm.