Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

283 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: uitbreiding in houtskeletbouw, nieuw sanitair, elektriciteit en verwarming aanleggen in appartementen, extra slaapkamer en badkamer bijbouwen, grote verbouwingswerken uitvoeren, woning uitbreiden en kamers vernieuwen, verbouwen oude boerderij, garage met bovenverdiep bouwen, bouw van een aanbouw en betonplaat/riolering bestaande woning, garage aanbouwen met zadeldak en zolder, betonrot herstellen in appartementsgebouw, optrekken achtergevel en dakhelling wijzigen bijgevolg, nokverhoging van de woning, renovatie gelijkvloers woning en afwerking zolder, aanbouw renoveren, aanbouw aan villa en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, restauratie renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Bijbouw plaatsen en regenput boren

Plaatsen van een bijbouw 30 m² (enkel de ruwbouw) Dit is een HOB en komt achter het huis. Plaatsen van een nieuwe septische put en regenput.
dinsdag 19 september 2017

Betonen fundering storten om garage te bouwen

Ik ga een nieuwe garage bouwen naast mijn huis. En zou een betonnen fundering plaatsen en daarvoor heb ik 7 m³ beton nodig. Dus zou graag willen hoeveel het zou kosten.
dinsdag 19 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

Wij zoeken een aannemer voor het gieten van een grondplaat voor ons tuinhuis. Het gaat om een standaard of polybeton plaat 15 cm dikte met beton net. Afmetingen zijn 400 x 250 cm. De grondplaat moet achteraan de tuin in braakliggend terrein komen (geen uitbraakwerken vereist). Uiterste opleverdatum: januari 2018.
zaterdag 16 september 2017

Herstellen regenwaterput

Herstellen van regenwaterput. In mijn regenwaterput (beton) van 5000 Liter. Is er een lek, de put staat zelfs nu met het dagelijks regenweer praktisch volledig leeg.
woensdag 13 september 2017

Schouw herstellen

Schoorsteen herstellen na schouwbrand.
maandag 11 september 2017

Schuifraam in container plaatsen

Ik heb een schuifraam die gemonteerd dient te worden in een container die als woonst werd gebruikt. Uitslijpen van opening en plaatsen van schuifraam.
maandag 11 september 2017

Betonplaat gieten voor tuinhuis

IK wil de betonplaat voor mijn tuinhuis laten gieten. De plaat wordt 10m op 4m met een dikte van 20 cm.
dinsdag 5 september 2017

Beton gieten voor keuken en badkamer

Een beton gieten/storten voor een keuken en badkamer ( gelijkvloers), oppervlakte 30m² en voor een dikte van 20 cm zonder vloerverwarming.
zondag 3 september 2017

Afbraak oude schouw en plaatsen van nieuwe

Afbraak van de bestaande schoorsteen tot gelijk met de dakbedekking + afvoer steenpuin. Metselen van een nieuw schoorsteen met een volle steen. +/- 2 meter Inwerken van bladloodslabben 1. 5mm dik over de ganse breedte van de steen. Afwerken van de schoorsteen met een arduinen deksteen 5cm dik voorzien van een druiplijst.
donderdag 31 augustus 2017

Verwijderen draagmuur + steunbalk plaatsen

Bij de aankoop van een pand voor onze kinderopvang moet er een steunmuur verwijderd worden en vervangen worden door een steunbalk. De muur is 4. 75 m lang en 2. 5 m hoog. Er dient ook een steunbalk geplaatst te worden.
maandag 28 augustus 2017

Renovatie woning

Aanpassen van raamopeningen en deuropeningen : een schruifraam plaatsen op GLV en daavoor muur aanpassen. Op verdieping van 2 ramen overgaan naar het maken van 1 raam met de nodige aanpassingen. ramen in PVC Op GLV gieten van betonvloer ,oppervlakte : 14,5 m op 3,5 m. Binnenhuis 1 muur bezetten in de keuken.
zondag 27 augustus 2017

Fundering van veranda herstellen

Graag vlugge actie voor ons probleem : veranda van ons huis zakt ( aangebouwd aan huis )van 1938.
woensdag 23 augustus 2017

Nieuwe badkamerplafond

Nieuw plafond: Het plafond van de badkamer is ingezakt door een lek in het dak (die ondertussen al een tijd gerepareerd is). Isomo plaatjes, gipswerk en een soort riet zijn eruit gevallen. De badkamer oppervlakte is ongeveer 12 m². Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 22 augustus 2017

Bouwen achterbouw in houtskelet

We zoeken een aannemer voor houtskeletbouw, het betreft een klassieke achterbouw van zo een 50 vierkante meter met badkamer bovenop. We starten graag in november. Alle technische gegevens vind je terug in bijlagen.
maandag 21 augustus 2017

Plafond herstellen doorzakkende tegels

Renoveren van plafond in living: ongeveer 32 m². Plafond begint door te zakken. Lekt niet. Tegels zijn aan het zakken. Dit is een vals plafond.
maandag 21 augustus 2017

Betonnen trap met bekisting installeren

Graag zouden we onze huidige houten trap in ons huis willen vervangen met een betonnen trap, omdat dit minder snel slijt en minder lawaai levert voor naar boven en beneden te gaan. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. In de hal.
maandag 21 augustus 2017

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen na waterschade: Tijdens het vervangen van ons dak heeft de firma tijdens een stortbui een fout gemaakt. Het water is met bakken via de dakgoot in ons huis gelopen. Vooral de badkamer die onder de zolder ligt, heeft de volle lading gekregen. Er is zichtbare schade (vlekken op het plafond en licht uitgezette houten planken van het badkamermeubel) maar er zal ook wel onzichtbare schade zijn aan de gyprocplaten, het pleisterwerk, de isolatie, de armaturen van de spots, ..
zondag 20 augustus 2017

Steken van een poutrel

Wij willen het muurtje 1.5m tussen onze ramen achteraan weg laten halen en een groot schuifraam in de plaats steken. Het gaat om een muur zonder spouw
zondag 20 augustus 2017

Betonnen onderkant van achterbouw renoveren

Herstellen zwevend achterbouw dat is ingericht als toiletruimte. De onderkant (beton) begint af te brokkelen. Beton moet hersteld of gerenoveerd worden.
zaterdag 19 augustus 2017

Steunmuur uitbreken

Ik wil graag een steunmuur uitbreken om zo meer plaats in de ruimte te creëren. De muur is 2m breed en is in een hoek van 120 graden. Werken uit te voeren in oktober.
donderdag 17 augustus 2017

Waterschade herstellen na douche lek verzekering

Ik heb een lek gehad in de afvoer van mijn douche. Zonder te beseffen hebben we een tijdlang gedouched met dit lek aanwezig. Water is onder vloer (steentapijt) omringende muren geslopen en in de plijstermuur met geschilderd glasvliesbehang. Zoutafzetting is zichtbaar geworden en op sommige plaatsen zijn er enkele schimmel plekken. Geschatte oppervlak is +/- 15 m². Daarnaast is de omkasting van 2 deuren uitgezet waardoor de deur niet meer kan sluiten. Dit zou ook hersteld moeten worden.
dinsdag 15 augustus 2017

Diverse renovatiewerken uitvoeren

Heb volgende opdracht : - binnenschilderwerk ( 2 verdiepingen ) - plaatsen van wand in de living - verplaatsen van deur / uitbreken van muur - plaatsen van 2 wc - douche en dub. Lavabo - plaatsen van verlichtingarmaturen - ophangen van gordijnen en overgordijnen
zaterdag 12 augustus 2017

Deurgat verbreden en tot plafond uitbreken

Een deurgat zou 1m moeten groter gemaakt worden om een mooie opening te hebben tussen living en eetplaats. Er dient 3 a 4 m2 uitgebroken te worden.
zaterdag 12 augustus 2017

Bestaande bakstenen binnenschouw renoveren tot een sierschouw

Wij hebben een gemetste schouw met inbouwcassette. Binnenschouw te renoveren tot een sierschouw. Omkadering rond inbouwcasette dient gemaakt worden om de bakstenen muur weg te werken.
zaterdag 12 augustus 2017

Betonrot herstellen

Graag een prijsindicatie voor het herstellen van betonrot aan onze woning. Op bepaalde plaatsen van het huis komt het beton los. Kleine stukken rond het huis maar ook 2 hoeken moeten herdaan worden.

Partners

Partners van Casius