Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
363 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing zolderverbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 19 maart 2019

Totaalrenovatie woning (bouwjaar 61)

Renoveren van een bestaande woning (brand gehad) met 3 verdiepen (gelijksvloer, 1ste verdiep en zolder) Ruwbouw: herplaatsen van enkele muren, bezetten, betonnen gewelf voor plat dak, Gietvloeren of alternatieven. Verwarming: vloerverwarming (gelijkvloers, 1ste verdiep) of radiatoren (1ste verdiep), lucht-water warmtepomp. Electriciteit (domotica = licht, rolluiken) (gelijkvloers, 1ste verdiep) Installatie nieuwe keuken en badkamer (op 1st verdiep), 2 toiletten (gelijksvloer, 1ste verdiep).
maandag 18 maart 2019

Rioleringswerken uitvoeren

Met camera-inspectie hebben we een rioolverzakking onder ons woonhuis gedetecteerd. Centrale afvoerbuis onder gelijkvloers met aansluiting op toilet en regenbassin in de tuin dient volledig vernieuwd te worden (voor badkamer en keuken werden de leidingen al vernieuwd tot aansluiting op gelijkvloers). Deze werken dienen op korte termijn te worden uitgevoerd.
zondag 17 maart 2019

Schouw woonkamer verwijderen

Ik wens graag dat de grote sierschouw met inbouwhaard wordt verwijderd uit de woningkamer. Deze neemt alle ruimte in beslag, nu wil ik dit ook veilig laten verwijderen dat de schouw niet inzakt, instabiliteit enzovoort en er achteraf geen kopzorgen bijkomen.
dinsdag 12 maart 2019

Houten aanbouw aan woning realiseren

Modern gebouwd met een dak tot bijna aan de grond kwam in de keuken,. Graag zouden wij dit nu recht willen trekken met een soort van plat dak 11m breed . En buitenzijde in hout en dit tevens over het terras ook verder afwerken tot een soort van tuinkamer
zaterdag 9 maart 2019

Zolder isoleren en afwerken

Dak isoleren via binnenkant. Afwerking tot zolderkamer. Trap vervangen die gaat naar zolderkamer. Oppervlakte 30 m².
woensdag 6 maart 2019

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een oppervlakte van ca 35m² zoek ik een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op het gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen.
woensdag 6 maart 2019

Herstellen betonrot appartementsgebouw

Achteraan het appartementsgebouw hebben we terrassen. Deze laten blijkbaar bij sommige water door omdat wij bij sommige terrassen stalactieten zien Betongedeelte is ook bij sommige aan het afbrokkelen. Appartementsgebouw met 4 verdiepingen en dakterras. Stelling plaatsen.
maandag 4 maart 2019

Beton van autoboxen te vervangen

Ik heb 20 autoboxen in twee rijen van tien en die zijn in beton maar moeten vervangen worden Zijn 65 jaar oud Ik zou graag een prijsofferte vragen voor die nieuwe wanden die Zijn ongeveer 5,20 Lang en 2,10 hoog oplopend tot 2,20
maandag 4 maart 2019

Ruwbouwwerken voor 2 nieuwbouwwoningen

Ruwbouwwerken voor 2 halfopen bebouwingen. Start voorzien begin april 2019. Plannen opgemaakt en vergunningen goedgekeurd.
zondag 3 maart 2019

Appartement renoveren

Ik wil mijn appartement laten verbouwen. Afbreken badkamer, keuken, plafonds, muren, vloeren uitbreken, chape egaliseren, metselwerken voor 2 nieuwe muren, nieuwe chape keuken, badkamer, hall, alle nieuwe muren behandelen met primer bezetten met gipspleister schilderklaar. Plaatsen gipsplafond in keuken voor dampkap naar buiten. Plaatsen nieuwe waterleidingen afloop voor badkamer keuken en slaapkamer. 8ste verdieping.