Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
354 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 22 februari 2020

Poutrellen steken voor verbouwingen

Er moeten voor onze verbouwingen 3 poutrellen in het huis geplaatst worden en de metalen poutrellen boven de ramen (13) moeten ook vervangen worden door betonnen poutrellen.
maandag 17 februari 2020

Balkon herstellen

Het balkon aan de zijkant van ons huis brokkelt af. We zouden dit graag zo snel mogelijk laten repareren. Het balkon is ongeveer 2-3 vierkante meter groot.
maandag 17 februari 2020

Plaatsen van poutrel

Ik zou graag een poutrel steken voor een stuk open te trekken aangrenzend aan keuken en living. De te overbruggen afstand is 4 meter .
zondag 16 februari 2020

Uitbreken steunmuur plaatsen steunbalk

Ik wil de steunmuur uitbreken die aanbouw (keuken) verbindt met de living. Breedte van de ruimte is +/- 4,5m Ik heb geen idee wat er mogelijk is en welk type steunbalk ik nodig heb.
zondag 16 februari 2020

Fundering graven en gieten beton voor blokhut

Uitvoering: we hebben nu momenteel een bestaand tuinhuis met fundering van 5mx4m. We zouden graag een groter tuinhuis willen plaatsen waar een fundering van 11m x 4m voor nodig is. Kan de bestaande fundering vergroot worden eventueel of moet deze ook weg. Wat zijn de kosten voor een fundering van +/- 40 vierkante meter. (11m breedte x 4m diepte)
vrijdag 14 februari 2020

Zoldertrapgat dichtmaken en verplaatsen

Wij willen een bestaand zolderluik/gat in één kamer dichtmaken en vervangen door een nieuw zolderluik/gat (al dan niet met behoud van de trap zelf) in de hal. Momenteel uitklapbare trap die weg moet.
donderdag 13 februari 2020

Verzakking in gebouw herstellen

Verzakking van een deel van een gebouw, ongeveer 2m x 10m herstellen
woensdag 12 februari 2020

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

3 Poutrels plaatsen.
dinsdag 11 februari 2020

Renovatiewerken na waterschade

Ik wil mijn kelder en boven het washok laten renoveren na waterschade bij ons in de woning. Er zou overnieuw geverfd moeten worden, vloer in orde gemaakt worden door allebei de ruimtes. Kort samengevat: Schilderen Laminaat opnieuw leggen/herstellen Plafond herstellen Deuren en kozijnen
donderdag 6 februari 2020

Funderingen + betonplaat gieten

Er moeten voor onze woning funderingen worden gegoten en een betonplaat. Pomp en dergelijke kunnen we zelf regelen.