Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

272 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: verbouwen garages tot 2 studio's, werken aan ruwbouw uitvoeren, volledige renovatie van woning, totale renovatie van éénwoonst tot 3 appartementen, complete renovatie appartement, aanbouw plaatsen voor kangeroewoning, totaalrenovatie appartement, mobiele zorgwoning plaatsen in de tuin, volledige renovatie woning, deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen, afwerking binnen casco woning, totaalrenovatie van appartement, houten aanbouw zetten, totaalrenovatie rijwoning, renoveren van appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verbouwing verandabouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 27 juni 2017

Gevel kaleien

De Gevel is wit geschilderd maar begint af te blakeren. De zolder is voor de helft bezet met cement. De andere helft zijn ruwe oude bakstenen. We zouden de voorgevel en de zolderkamer willen kaleien. De voorgevel zouden we eventueel een kleurtje geven. Binnen wordt alles wit. Oppervlakte ongeveer 50 m².
dinsdag 27 juni 2017

Complete renovatie appartement

Renovatie van appartement. Ongeveer 60 m². Nieuwe vloer steken. Hvac plaatsen. Elektriciteit plaatsen. Schilderwerken. Nieuwe badkamer en keuken plaatsen.
vrijdag 23 juni 2017

Verbouwen van zolder met badkamertje

Zolder verbouwen en er twee slaapkamers van te maken en badkamertje. Moet ook laminaat gelegd worden. En een douche plaatsen.
donderdag 22 juni 2017

Verbouwen garages tot 2 studio's

Verbouwing van 2 garages tot 2 studio's. Werken omvatten: platte daken vernieuwen, isoleren en bekleden wanden, plaatsen sanitair (toilet, douche, lavabo), doortrekken van bestaande verwarming vanuit aanpalende woning + plaatsen radiatoren, elektriciteit vernieuwen, vloeren vervangen, poorten blijven zitten maar de ramen en deuren vervangen, ....
woensdag 21 juni 2017

Dakopbouw op bestaand plat dak

Dakopbouw gewenst op bestaand plat dak, met mogelijks daarboven veranda. Enkel ruwbouw nodig, afwerking doen we zelf .
dinsdag 20 juni 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Voor een betonplaat te laten gieten onder mijn nieuw tuinhuis heb ik 3 m³ beton nodig, graag had ik de prijs hier van gekregen om te laten storten. De stortplaats bevindt kan rechtstreeks via achteraan een braakliggend terrein bereikt worden. Minimale storttijd. Aanstaande donderdagmorgen te storten aub. Graag telefonisch contact aub. Ik beslis sowieso vandaag.
maandag 19 juni 2017

Schouw gedeeltelijk afbreken

Ben op zoek naar iemand die de schouw op mijn (hoge) huis gedeeltelijk kan afbreken en terug, een kleiner gedeelte kan opmetsen. De schouw is in slechte staat. Diende voor steenkool, maar nu voor gasverwarming. Ze hoeft dus niet zo hoog meer te zijn.
zondag 18 juni 2017

Volledige renovatie van woning

Totaalrenovatie zoals nieuwe vloerplaat gieten , sanitair, rioleringswerken (regenwater & vuilwater) , 2 badkamers , uitbouw houtskelet , verwarming installatie , nieuwe ramen , afwerking in trespa uitbouw enz... oppervlakte van . Ongeveer 90 m² . Plaatsen van 2 poutrels waarvan 1 in de buitengevel , en 1 steunmuur die rust op poutrel buitengevel. Afbraakwerken doen we zelf, containers , electriciteit enz.. optioneel : afhankelijk van budget eventueel ook dakwerken. Alles graag overleggen wat wij kunnen doen / wat u kan doen. Duidelijke prijsafspraken en/of werken in regie....
zondag 18 juni 2017

Garage met plat dak en section ale poort

Garage met plat dak bouwen aanbouw tegen bestaande muur. +- 5 m * 8 m met section ale poort, zijdeur en 1 raam. Verder weinig afwerking.
vrijdag 16 juni 2017

Uitwerken van erkers in living

Ik wil graag mijn 2 erkers in living laten uitwerken: 1 tot bureautje en 1 tot zithoekje.
donderdag 15 juni 2017

Oversteek dak afwerken

Onderaan oversteek dak met hout afwerken.
woensdag 14 juni 2017

Renoveren van appartement

Afbreken van gemetste binnenschouw, afkappen van tegels op binnenmuur , bezetten van muren , uitbreken van plankenvloer, plaatsen van houten plaat op balkenvloer, erop fermacell platen,plaatsen van tegels op de plaat, plaatsen van condensketel en één radiator , plaatsen van douchecel, bestaande uit : aanbrengen van douchebak op een uit te voeren verhoogde vloer, aanbrengen van glazen vaste wand , bijplaatsen van enkele stopcontacten, en drie led verlichtingstoestellen, plaatsen van WC met douchebak, aanlsuiten van keukenblok , plaatsen van kleine hanglavabo. De werken dienen zo vlug mogelijk te worden uitgevoerd .
woensdag 14 juni 2017

Volledige renovatie woning

Renovatiewerken van onze woning: -inrichten zolder en verhogen roostering en verwarming plaatsen: douchekamer, slaapkamer, logeerkamer -traphal: trap plaatsen, gyproc muur plaatsen traphal -renovatie keuken + uitbreken muur tussen Keuken en living ( nieuwe keuken plaatsen stijl cottage) -renovatie badkamer (uitbreken en vernieuwen , 3 op 4 m) -nieuwe ramen, deuren, rolluiken in pvc -conform maken electriciteit -laminaat living/gang ( ongeveer oppervlake ?)
woensdag 14 juni 2017

Deels renoveren van bestaande woning en aanbouw plaatsen

1) benedenverdieping strippen en aanbouwsels slopen 2) poutrel steken 3) sanitaire en electriciteit vernieuwen 4) vloer in polybeton leggen 5) aanbouw (10x6m) met snelle industriële materialen zoals beton, glas en houtstructuren
woensdag 14 juni 2017

Glazen dakpanelen van verandadak te vervangen en afdichten

Bestaande aanbouw-veranda is een halve cirkel, 8 hoekig, 8 opstaande PVC panelen met isolerend glas en een waaiervormig dak bestaande uit 8 driehoek-vormige isolerende glaspanelen. Straal cirkel is 3 m, dus 6 m breed op 3 m diep. Dakstructuur is Alu, opstaande panelen PVC. Bouwjaar 1994. De 8 glazen dakpanelen moeten worden vervangen (allen ondicht, dampvorming en/of gebarsten)Dichtingen tussen de 8 opstaande PVC panelen zijn ondicht,waterinfiltratie.
dinsdag 13 juni 2017

Totaal zolderrenovatie

Het zou eigenlijk een chill ruimte moeten worden voor mij en mijn vrienden en heel graag zou ik er op 23 augustus mijn sweet 18 willen: Het is een oppervlakte van 107 m². Graag isoleren, en ook laminaat leggen. Graag ook een inloopdouche plaatsen. Graag een keukentje.
dinsdag 13 juni 2017

Bijplaatsen van toilet op 1e verdieping

Het plaatsen van een toilet op de 1 verdieping maar er is geen afvoer voor het toilet daar. Dit extra toilet komt in de badkamer, onder de badkamer is het gastentoilet gelegen. Wat is de kost om deze installatie te plaatsen rekening houdend met een afvoer voor het toilet te moeten maken, dit kan naar het gastentoilet eronder en daar dan aansluit te maken op de afvoer voor de roilering. In de badkamer kan eventueel een bestaand bidet vervangen worden door een staand toilet. Deze opdracht zou liefst afgewerkt worden tijdens de maand juli.
maandag 12 juni 2017

Betonnen trap plaatsen

Plaatsen van een trap (beton) naar 1e verdieping : 1e helft: muur tot muur. 2e helft: zwevende treden.
zondag 4 juni 2017

Schouw afbreken in woning

Ik zou graag de schouw laten weg doen. Deze wordt niet meer gebruikt. De radiator zal zelf worden losgekoppeld.
zaterdag 3 juni 2017

Dubbele garage te bouwen

Ik wil dubbele garage en berging ineenlopend 61 m2 . Metselwerk. Poort van 5 meter twee ramen en deur er af . , plat dak en vrijstaand van de woning . Bouwen in september , bouwaanvraag is ingediend .
vrijdag 2 juni 2017

Scheuren herstellen

Tijdens funderingswerken naast ons huis zijn er scheuren en barsten in onze living, keuken waargenomen, de buitengevel is tevens ook gescheurd. De deur die van living naar keuken staat hebben we moeten uitdoen aangezien ze niet meer open of toe kon door verhoging van de vloer.
donderdag 1 juni 2017

Schouw afbreken en aanpassen muur

In onze living staat een schouw met inbouwkachel. Deze zou moeten afgebroken worden. Daarna moet de muur en plafond natuurlijk ook bijgewerkt worden.
dinsdag 30 mei 2017

Scheurherstel woning

Scheur herstellen over de hele woning en aan de garage en zijkanten van wasplaats. Over de ganse woning grote scheuren.
dinsdag 30 mei 2017

Dakkapellen plaatsen

Graag dakkapel plaatsen , eventueel 2 te plaatsen. Mag in kunststof zijn, en plat dak.
dinsdag 30 mei 2017

Opening maken in muur en ventilatierooster plaatsen

Ik heb onlangs een mobiele aircooler aangeschaft. Een gat in de muur v/d slaapkamer boren 113mm met bijhorende verluchtingrooster zodat ik in de winter ook geen koude buitenlucht binnenkrijg. De reden dat ik mij geen window-kit heb aangeschaft omdat er op straat soms te veel lawaai is s'nachts.

Partners

Partners van Casius