Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
359 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, verandabouw aan-, uit en opbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 15 januari 2020

Poutrels plaatsen

Ik zou 3 poutrels willen laten steken een buitenmuur en 2 in een binnenmuur.
dinsdag 14 januari 2020

Bijgebouw plaatsen

Ik wil 2 muren laten afbreken en opnieuw metsen. Daarnaast een bijgebouw laten plaatsen van ongeveer 7 op 4 meter met een glazen schuifdeur, 3 ramen en een plat dak met koepel.
dinsdag 14 januari 2020

Verbouwing oude fabriek

Ik zoek een aannemer voor sanitair, lift en aansluitingspunten elektrische installatie voor de renovatie van een klein fabriekspand. (buiten zone circulatieplan)
vrijdag 10 januari 2020

Draagmuren verwijderen

Ik wil op het gelijkvloers een draagmuur laten verwijderen zodat we een grotere keuken kunnen maken en in een andere een doorgang maken naar de living. Op de eerste verdieping is er een barst die ik ook wil laten onderzoeken.
woensdag 8 januari 2020

Buitenmuur verwijderen uitbouw plaatsen

Momenteel zit in de achtergevel (35cm) reeds een glazen deur en een raam van 1,5 op 1,5. Naast de glazen deur is er nog een deel muur van 80 cm breed en langs het raam nog een stuk muur van 50 cm. Wij zouden deze buitenmuur van 4 meter breed en 2,5 meter hoog over de volledige breedte wensen uit te breken. Vermoedelijk zit er boven de deur en raam al een draagbalk. Nadien wensen we hier een kleine uitbouw van ongeveer 7m² meter te plaatsen met gesloten dak en glaswanden. Zoals u ziet op de foto, tot de rode lijn en gebruik maken van de muur van de garage. De rechtse deur van de garage zouden we uitbreken en dichtmetselen, zodat we dan gebruik maken van de linkse deur voor garage.
dinsdag 7 januari 2020

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Ik wens een betonplaat van 10cm te laten plaatsen, alsook 10cm pur en 8-9cm chape. Oppervlakte is +-46m2
dinsdag 7 januari 2020

Uitbreken tussenmuur en plaatsen poutrel

Ik wil een muur tussen mijn keuken en living uitbreken van ongeveer 3 meter breed en 3+ meter hoog.
dinsdag 7 januari 2020

Verbouwingen voor het plaatsen van bio ethanol haard

Bestaande witte sierbakstenen uitbreken. Waarna ongeveer 6m² moet bepleisteren worden. Daarnaast zou het stopcontact 1 metertje verplaatsen moeten worden. Er moeten ongeveer 4m² vloertegels gelegd worden om vervolgens de bio ethanol haard te plaatsen. Haard hebben we reeds in ons bezit.
maandag 6 januari 2020

Zolder afwerken

Zolderrenovatie afwerken - verschillende klusjes
maandag 6 januari 2020

Bestaande veranda afbreken en terug opbouwen

Graag hadden we een veranda afgebroken bij mensen waarvan we deze gekocht hebben en deze moet op een ander adres terug opgebouwd worden.