Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
370 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing renovatie in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

maandag 10 augustus 2020

Open haard afbreken met klein muurtje en poutrel plaatsen

We hebben een nieuwe woning gekocht en zouden daar graag nog wat werken uitvoeren alvorens we in de woning trekken. Een van de werken is het uitbreken van een open haard (die dient als draagmuur) en een klein muurtje ernaast tussen onze keuken en living.
dinsdag 4 augustus 2020

Uitbreken van muur en steken van poutrel + uitbreken open haard + verbreden deuropening

We zijn ons huis aan het verbouwen en zouden daarbij een stuk muur willen laten uitbreken. De rest van de muur bevat een open haard, dewelke ook mag uitgebroken werden om te vervangen door een gashaard. Daarnaast willen we nog een deuropening vergroten.
vrijdag 31 juli 2020

Kelder renoveren

Verf aan de muren is los en moet worden afgestoken, opnieuw met compactuna insmeren, overbodige muurtjes moet weg, extra muurtje bouwen, kabels electriciteit moet worden weggewerkt, osb platen voor afwerking trapwand, extra lampen hangen.
dinsdag 28 juli 2020

Zolder renoveren

Ik wil verschillende werken laten uitvoeren in mijn woning: _inbouwkast onder trap 2,5m x 2,5m / 2 _badkamer uitplakken 32m2 _zolder reno : 2 veluxen vervangen GGU UK04 0069, isoleren 34m2, gyproc 40m2, nieuwe vloerbekleding 15m2, inbouwkasten 9m2 _nieuwe buitenberging 8m2 _achtergevel reno 11m2
maandag 27 juli 2020

Deurgat maken in steunmuur

Deurgat maken tussen 2 zolderplaatsen in dragende muur onder dakgewelf.
donderdag 23 juli 2020

Gieten van chape

Chape van 9cm gieten in min. 4 en max. 6 naast elkaar liggende handelspanden. Het betreft een totale opp. van 259m² voor de 4 en 473m² in totaal voor de 6 handelspanden.
woensdag 22 juli 2020

Terras aanleggen

Had de intentie om zelf een terras (3m*3.6m in keramische tegels 60*60*2) te leggen. Tijdens het gieten van de fundering bezeerde ik mijn rug. De gewapende fundering ligt er, op 1.5 m² na; het materiaal (zand, grint) is op. De tegels, voegspecie en cementsluierverwijderaar liggen klaar. Graag 1.5m² gewapende fundering aanleggen. Zand en grind plaatsen. Terras volledig afwerken met tegels en voegen.
zaterdag 18 juli 2020

Woning renoveren

afbraak van stuk schuur en slaapkamer in verband met onteiging. ongeveer 60m² weer opbouwen en eventueel gedeelte dak vernieuwen. Dit in vierkantshoeve
vrijdag 17 juli 2020

Beschadiging van gevel renoveren

Een verhuisfirma heeft schade aangebracht aan de voorgevel/ balustrade van mijn terras op de 2de verdieping van een appartementsblok. Net aan de rand van de gevel waar een metalen verstevigingsprofiel gebogen is. Er zou minder dan 10 m² hersteld moeten worden waarbij de gevel met gevelbepleistering is alsook zou de gevel hierna in hetzelfde kleur overschilderd moeten worden.
donderdag 16 juli 2020

Voorbereidende werken keuken

Oude keuken van ong. 3m x 3m uitbreken en klaarmaken voor wanneer nieuwe geplaatst word door IKEA. Muur uitbreken en poutrel plaatsen.