Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

272 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: appartement bouwen op bestand gebouw, afwerking van 5 ruwbouwen reeds winddicht, renoveren bijgebouw, meergezinswoning bouwen, gemetselde aanbouw plaatsen, mantelzorgwoning in de tuin plaatsen, afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe, afbreken en heropbouwen bestaande achterbouw, renovatie halfopenbebouwing, verbouwing uitvoeren, ruwbouwwerken uit te voeren, bijgebouw ombouwen naar Poolhouse, renoveren huis, gemetste bijbouw plaatsen, garage in L-vorm bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 25 mei 2017

Betonplaat gieten in tuin

Beton gieten : * wachtbuizen leggen voor water en elektriciteit * betonijzer leggen * betonplaat gieten * plaat 5 op 9 meter
woensdag 24 mei 2017

Dak reinigen

Dak reiniging er is groene aanslag. Spaanse stijl dak, zonder veluxen.
maandag 22 mei 2017

Bijbouwen carport/garage

Naast ons huis zouden wij graag een garage of carport bijbouwen. We zouden dit willen met een zwarte, stenen muur en houten dak. Achteraan is er voldoende ruimte om een extra berging te voorzien.
maandag 22 mei 2017

Renoveren bijgebouw

Een bestaande woning die gerenoveerd moet worden. Dit betreft een totaal renovatie en nieuwbouw achter huis van ongeveer 18 meter.
zondag 21 mei 2017

Poutrel steken

Wij zouden graag een dubbele deur in onze living willen laten plaatsen. Hiervoor zou een gat in een binnen steunmuur moeten gemaakt worden en ondersteund door een poutrel.
zaterdag 20 mei 2017

Woning renoveren

Vervangen van oude leidingen. Aflopen sanitair, electrische, gasleiding leggen enz...
vrijdag 19 mei 2017

Beton storten voor fundering muurtjes

Ik wil beton laten storten voor de funderingen van de muurtjes in de tuin. Betonijzers zijn reeds voorzien. Dimensie: 2X 4m lang, 40 cm breed en 50 diep De tuin is gemakkelijk toegankelijk.
dinsdag 16 mei 2017

Bouwkundige keuring nodig

Ik heb interesse in dit huis, doch weet niet of het bewoonbaar is. Ik zou, bewoonbaar of niet bewoonbaar, willen renoveren verspreid over onbepaalde duur... Kan ik hier intussen op een geïmproviseerde manier wonen? Bouwkundige keuring nodig?
zaterdag 13 mei 2017

Aanbouw plaatsen leefruimte en keuken

We zoeken een vakman voor de uitbouw van onze leefruimte en keuken. De totale oppervlakte zou max 40 m² zijn. Wij opteren voor een uitbouw met plat dak. Om dit te kunnen realiseren zou een groot deel van de buitenmuur, aan de achterkant van de woning, moeten verwijderd worden. Bovendien is er ook de moeilijkheid dat onze septische put nu gepositioneerd zit waar we onze uitbouw willen plaatsen.
donderdag 11 mei 2017

Beton gieten

Ik wil graag een betonnen plateau laten gieten van 9m op 4m van +/- 20cm dik om een tuinhuis op te zetten. Ook de cofferage dient gemaakt te worden. Graag prijs alles inclusief. Materiaal + werk.
woensdag 10 mei 2017

Gedeeltelijk afbreken van muur

Ik wil een dragende binnenmuur gedeeltelijk afbreken over een breedte van ongeveer 2 m en hoogte van 2m. Dikte van de muur 41 cm. Muur is volle steen en dragend dus latei noodzakelijk.
woensdag 10 mei 2017

Verbouwing uitvoeren

Ik zoek een vakman voor de verbouwing die ik wil uitvoeren. De werken kunnen in principe midden juni starten( op dat moment zal ik mijn vergunning krijgen). Hierbij wat meer details; • Half openbebouwing • Afmeting: 3,55m op 6 meter. • Fundering ( zie planning) • Hefschuifraam te plaatsen van 4m 80. • Isolatie: 12cm dik ; volgens wettelijke normen • Dakwerken: platdak + geïsoleerd • Afwerking: Steenbuitenkant met voegen
maandag 8 mei 2017

Plat dak plaatsen

Hellend dak moet worden afgebroken, en plat dak geplaatst worden.
zaterdag 6 mei 2017

Serre aan te bouwen

Ik wil een serre aanbouwen van ongeveer 5x4m. Aanbouw tussen 3 muren (één zijkant slechts gedeeltelijk). Hoogte ongeveer 3m. Graag wat opties voor de opening in de achterste wand van de serre.
vrijdag 5 mei 2017

Beton storten en chappen

Ik ben van plan vloerverwarming te leggen dus had ik voor 10 cm en 15cm beton willen laten storten in huis alsook een chape van 7-8 cm. Beton en chappe ongeveer 100 m².
donderdag 4 mei 2017

Aannemer voor ruwbouwwerken nodig

Wij zijn een industrieel sport accommodatie aan het plaatsen in juni staat deze winddicht. We zijn geïnteresseerd in prijzen metselwerken voor de binnen muren in betonsteen , is dat mogelijk ? Ongeveer 1000 m².
woensdag 3 mei 2017

Verkleinen van raam

Bestaand raam verwijderen, ongeveer (H 2,30m x B 2,50 m). Opbouwen van op de grond van binnen en buitenmuur, hoogte ong. 1,20 m, breedte 2,5 m. Plakwerk binnenkant. Wanneer de buitenbaksteen niet kan gevonden worden zoals mijn bestaande bakstenen, moet er een crepie-laag bovenop komen van ong 14 vierkante meter(= volledig terras). Nadien moet er een nieuw raam (dubbel glas) geplaatst worden van ong. H 1,10m x B 2,50m
woensdag 3 mei 2017

Gang renoveren

Tegels leggen beneden (tegels zijn er al) (+/- 7 m op 1. 5 m) Trap afwerken met een houten randje aan de muren. Laminaat afwerken in halletje 1ste verdiep en kleine slaapkamer (laminaat hebben we reeds) Muren deftig bezetten (hier en daar oneffen of putten) en schilderen. Plafond eerste verdiep afwerken Schuifdeurtje maken aan kruipzolder.:50 cm op 50 cm
woensdag 3 mei 2017

Airco plaatsen

Huis is 20 jaar oud. Wil airco beneden in alle kamers behalve hal, indien mogelijk. Heel het huis.
woensdag 3 mei 2017

Herstellen betonnen balkon

Renovatie van dakterrassen van een appartementsblok. Het betreft 6 appartementen met achteraan elk zijn balkonterras. Men heeft aan de achterkant van het appartementsblok 6 ondergrondse garages naast elkaar, daarboven 3 terrassen (aaneensluitend over de ganse lengte van het gebouw, gescheiden door een eenvoudig paneel) en daarboven nog eens 3 terrassen. Bedoeling: volledig renoveren, waterdoorsijpeling aanpakken en terrassen eventueel 15 cm verbreden.
dinsdag 2 mei 2017

Dakvenster plaatsen en isoleren zolder

Ik wil een Fakro dakvenster laten plaatsen van 134x140 gelakt en de zolder isoleren. De zolder wil ik grotendeels zelf isoleren, met een beetje hulp van een aannemer. Aankoop materialen via aannemer. Het huis is van 1995. De spanten zijn 15cm diep. Liefst isolatie met minerale wol en een minimale Rd waarde van 4,5. Het te isoleren oppervlak is ongeveer 194m2.
zaterdag 29 april 2017

Aanbouw in houtskelet zetten

Voor een bestaande, ingesloten ééngezinswoning in Gent had ik graag prijs gevraagd voor het plaatsen van een aanbouw op het gelijkvloers in houtskeletbouw van 23m2. In deze aanbouw komt de keuken. De aanbouw zou uitgevoerd worden met een plat groendak en een platdakraam van velux (met gebogen glas). De aanbouw wordt afgewerkt met gyproc en in de achtergevel komt een schuifraam. Momenteel moeten de afbraakwerken ook nog starten (dit zou eind juni, begin juli door gaan). Hiervoor mag ook prijs gegeven worden. In bijlage kan u de plannen van de bestaande als de nieuwe toestand terugvinden.
vrijdag 28 april 2017

Garage bezetten

Garage zetten bekleed met steen dit met een plat dak.
donderdag 27 april 2017

Kamer renoveren

Ik zoek een vakman voor het volledig renoveren van een kamer. Gyproc plaatsen en schilderklaar worden gemaakt. Er moet ook een vals plafond in komen. Wegens vernieuwing van elektriciteit moeten er 'gaten' worden voorzien voor de nieuwe prises. De oude parket dient ook volledig opgeschuurd te worden. De houten kozijnen van de ramen moeten ook herschilderd worden. De afmetingen bedragen 4,37 op 3,72 meter en 2,30 meter hoogte (+18 cm tussen de balken).
woensdag 26 april 2017

Renoveren van vierkantshoeve uit 1755

Het betreft een vierkantshoeven vloeroppervlakte verdeeld over 3 stallingen en 1 woonhuis ). In eerste instantie wensen we het woonhuis te renoveren. Grootste werken woonhuis : renovatie dak ( sarkindak met behoud van het oude gebinte - in zeer goede staat ) met behoud van de boomse pannen ; volledige renovatie zolderruimte ( te voorzien : 2 slaapkamers, ontspanningsruimte, dressing, slaapkamer ) ; op gelijkvloers moeten er 2 ruimtes omgebouwd worden ( muur verwijderen ) tot 1 keuken + groot raam is ook te voorzien ; renovotie van de gevels.

Partners

Partners van Casius