Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Oost-Vlaanderen.

243 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: nieuwbouw, garage aan huis bouwen in betonsteen, nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken, nieuwe woning, uitbreiding in ruwbouw, afwerken nieuwbouwwoning reeds winddicht, totaalverbouwing rijwoning, renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen, renovatie achterbouw en optrekken garage, totale renovatie huis, renovatie rijhuis, uibreiding van de woning - badkamer en living, huis onderkelderen, renovatie woning, waterdicht maken renovatie balkon appartement en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor aan-, uit en opbouw, renovatie verbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 januari 2017

Aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.
dinsdag 17 januari 2017

Renovatie appartement bestaande uit 2 verdiepingen

Grondwerken, strippen en uitslijpen muur voor elektriciteit/CV wordt door ons gedaan. Wij zoeken nog een aannemer voor volgende werken: Schouw keuken verwijderen Buizen riolering vernieuwen Vochtprobleem aanpakken: - impregneren (vocht uit de grond) - kelder volledig bezetten met waterdichte cement Leggen van buizen/afvoeren keuken, badkamer en washok, verwarming Betegelen keuken, gang en badkamer (totaal +/-50m²) Plaatsen 3 binnendeuren Trap vernieuwen + bergingsysteem onder trap maken Elektriciteit: standaard aanleggen CV: aanleggen van condensatieketel + 5 radiatoren (standaard) = thermostaat Sanitair: kleine badkamer. Plaatsen van dad, wc, lavabo = afvoeren. Plafonds: plaatsen thermogyproc 25m² bezetten van de 2 verdiepingen
maandag 16 januari 2017

Renovatie benedenverdieping

Vloerverwarming, muren uitbreken badkamer op andere plaats en keuken op andere plaats. Leidingen vernieuwen. Plafonds vernieuwen.
zaterdag 14 januari 2017

Totale renovatie huis

Wij zijn bezig met een totale renovatie van ons huis en zijn op een zoek naar een aannemer die alle werken willen doen. In bijlage heb ik de plannen gestoken zodoende u reeds een idee heeft van de omvang van het project. Uiteraard lijkt het me onmogelijk op basis daarvan een offerte op te maken dus indien u interesse heeft in dit project geef gerust een seintje dan kunnen we samen eens bekijken.
woensdag 11 januari 2017

Carport aluminium met plat dak voor 1 wagen

Antraciet carport plaatsen met een plat dak. Voor 1 wagen.
dinsdag 10 januari 2017

Deurgat groter maken door behulp van steunbalk

De doorgang van kamer naar een andere kamer. Groter maken ik weet niet of steunbalk nodig is of niet.
dinsdag 10 januari 2017

Afbreken schouw

Schouw in living afbreken .Boven mag de schouw blijven (ondersteuning)
dinsdag 10 januari 2017

Asbest verwijdering golfplaten dak

Afbraak van het dak van een schuur met hoogte in de nok 5, 4m en grondoppervlak van +-110m². Het dak heeft bij benadering een oppervlak van 150m² en bestaat uit asbest Eternit-platen vastgeschroefd met bouten. 1 plaat weegt ongeveer 18kg en is om en bij 1m op 1, 4m. We zoeken afbreker om het dak af te breken en de golfplaten mee te nemen voor verwerking (storten). Adres is Puinstr aat 36, Gent, de schuur is zichtbaar via Google Maps (3D), er kan tot aan de schuur gereden worden via de oprit (met een wagen of camionette).
maandag 9 januari 2017

Garage aan huis bijbouwen

Wil garage bij bouwen aan huis.Garage 40 m². Metselwerken ruwbouwerken. 2 garagepoorten en opening voor schuifdeur.
maandag 9 januari 2017

Betonrot herstellen

Ik zou graag een offerte hebben van een magazijn waarin de bewapening door het beton komt en op sommige plaatsen al zwaar aangetast is.. je kan er overal zeer makkelijk aan. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 5 januari 2017

Gevel afbreken, isoleren en weer opbouwen

Gevelwerken: Ik wil vooraan en achteraan de bestaande gevel van onze rijwoning laten afbreken, isoleren, en opnieuw opbouwen. De gevel is 6m breed, en ongeveer 8m hoog.
donderdag 5 januari 2017

Garage aan huis bouwen in betonsteen

Ik wil garage aan gebouwd aan huis 85 m2 met hoogte van 3M50 plat dak rol poort +-3m hoog 6 m lang garage in betonsteen en gevel steen.
woensdag 4 januari 2017

Badkamer bijbouwen op 2de verdieping (plat dak)

We zouden op de tweede verdieping van ons huis (op een plat dak) een badkamer willen bijbouwen met douche en toilet. Dit vlak boven de bestaande badkamer op de eerste verdieping. Dit in een houtstructuur. Het profiel van de deur is reeds voorzien in de buitenmuur.
maandag 2 januari 2017

Steunbalk vervangen

Stallingen achter huis: steunbalk moet vervangen worden.
maandag 26 december 2016

Totaalverbouwing rijwoning

Mijn vrouw en ik bereiden momenteel de verbouwing van onze woning te Gent voor. Het betreft een woning uit de jaren 60 waar grondig aan verbouwd dient te worden (nieuw dak, aanpassing kamers, aanleg CV,...). Daar onze bouwaanvraag momenteel loopt, zijn we in samenwerking met onze architect op zoek naar aannemers voor het uitvoeren van de werken. Wij hopen ergens in maart te kunnen starten met de werken. Het eerste dat dient te gebeuren zijn ruwbouwwerken en het plaatsen van een nieuw dak waarbij de dakhelling aangepast dient te worden. Wij kwamen via via terecht op uw website en wensen graag een offerte aan te vragen voor de ruwbouw- en dakwerken. Wanneer u hiervoor interesse heeft, kan u mij terug contacteren opdat ik u plannen en meetstaten kan bezorgen, alsook voor een eventuele afspraak.
vrijdag 23 december 2016

Herstellen van lekkende dakkapellen

We hebben 4 houten dakkapellen waarlangs er regen binnenkomt. Wat zou de richtprijs zijn om dit te laten herstellen?
woensdag 21 december 2016

Nieuwbouw ruwbouw werken en dakwerken

Onze bouwaanvraag is reeds gedaan en wij verwachten eerstdaags een gedetailleerd lastenboek. Graag zouden wij enkele offertes kunnen bekomen voor ruwbouw werken en dakwerken.
vrijdag 16 december 2016

Scheurherstel

16 tot 30 m² Scheurherstel door werken in de straat.
vrijdag 16 december 2016

Toilet renovatie

De volledige (kleine) toiletruimte dient gerenoveerd te worden. Het zittoilet eventueel vervangen door een hangtoilet. De betegeling aan de wanden afgekapt en vervangen door iets moderner (ik denk bvb aan afwerking met wanden in kurk of steugerhout). De (pas gerenoveerder) vloer met wel ongeschonden behouden blijven.
vrijdag 9 december 2016

Afwerking zolder slaap- en speelkamer maken

We zouden graag een zolderkamer hebben voor ons zoontje,slaapkamer,speelkamer. Afwerking zolder. Dak is ongeveer een 90 m² , er zijn 2 veluxen in. Graag ter plaatse komen komen kijken voor een prijsofferte.
maandag 5 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk 31 tot 50 m² Scheurherstel.
zondag 4 december 2016

Terras aanbouwen bel-etage

Ik had graag een terras laten aanbouwen aan Bel-Etage woning. Terras thv keuken op eerste verdieping, liefst licht doorlatend terras. Geen voorkeur voor materiaal, vermoedelijk gewenste oppervlakte 6 à 7 m breed op 2 à 3 meter diep.
maandag 28 november 2016

Steunmuur afbreken

Steunmuur tussen keuken en living moet weg Er zal dus een steunbalk moeten komen, maar onder toezicht van een architect en met de nodige berekening en aansprakelijkheid. Afwerking: Vloer en schilderwerken niet inbegrepen. Contact best via mail
maandag 28 november 2016

Afwerking zolder

Afwerking zolder. Trapgat maken en trap plaatsen en eventueel dakraam plaatsen. Ruimte indelen. Vernieuwing electriciteit en vloer en afwerking. Woning van 2007 dakisolatie aanwezig. Ruimte van 60 vierkante meter.
zondag 27 november 2016

Inrichten hangar voor hondenopvang

Een bestaande hangar inrichten voor hondenopvang. Plan samen uit werken. Betreft hondenhotel. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.

Partners

Partners van Casius