Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een aannemer uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende aannemers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.
341 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, zolderverbouwing verbouwing in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Oost-Vlaanderen:

woensdag 14 november 2018

Renoveren van hall en toilet

Wij willen onze hall renoveren. Het gaat om uitbreken van een vloertje van 3 m², nieuwe vloer, nieuwe ingebouwde kast van 1,5 m breed, en een nieuw toilet ( uitbreken wand en vloertegels, nieuwe tegels en sanitair.
maandag 12 november 2018

Gat zoldertrap toemaken en nieuwe plaatsen + vaste trap en nieuwe zoldervloer leggen

Ik wil het gat van de zoldertrap op een andere plaats steken, de zoldervloer moet vernieuwd worden + de vaste zoldertrap moet gestoken worden. Huidige zoldervloer is hout, een nieuwe vloer plaatsen. De vloer is ongeveer 16 m². Houten trap , recht naar boven tegen de muur plaatsen. Armleuning met de vakman te bespreken.
zondag 11 november 2018

Alleenstaande garage bouwen

Wij willen een garage laten zetten in traditionele houtskeletbouw. Hiervoor een epdm dakbezetting met standaard isolatiedikte.
zaterdag 10 november 2018

Achtergevel vernieuwen

Het gaat om een verbouwde schuur waar we een raam en deuropening willen vergroten. Renoveren van achtergevel plus nieuwe keuken plaatsen in het bestaande volume. Schuifdeuren te plaatsen in huidige raamopening.
dinsdag 6 november 2018

Trapgat en muuropening maken voor plaatsing nieuwe vaste trap

We willen een vaste trap van de 1e verdieping naar de zolder. Hiervoor moet er een trapgat op zolder gemaakt worden en een muuropening op de 1e verdieping.
vrijdag 2 november 2018

Living renoveren

Renoveren living van 40 m² met een plafond van gelijkaardige oppervlakte. Uitbreken steunmuur die nu in boogvorm is. Nieuwe elektriciteit, pleisteren muren, volledige installatie van inbouwcassette op gas dus een nieuwe schouw. 2 nieuwe binnen deuren en nieuw venster van 1 op 3 meter tussen living en veranda. Verplaatsen van elektriciteitskast en vernieuwing van plafond geen zweefplafond.
dinsdag 30 oktober 2018

Steunbalk zoldervloer vervangen

Voor de zoldervloer moet er 1 van de houten steunbalken herplaatst worden. Oude is er al uit, enkel dus voor de installatie. Afmetingen nieuwe balk, nog te voorzien, is ongeveer 5 meter lang op 6 cm breed en 13 cm hoog. Naast de plaatsing van 1 steunbalk, had ik graag het systeem verder verstevigd door loodrechte verbindingen tussen de steunbalken.
maandag 22 oktober 2018

Woning laten renoveren

Vernieuwing, verbouwing van woning. Architect heeft plannen opgemaakt. Er dient een betonlaag te komen op 1 ste verdieping. Muur uitbrieden aan de kant van de tuin. Ook trap steken en andere werken. Ik wil beton leggen op de eerste verdieping,de muur van de kant van tuin,dieper maken,nieuwe trapen maken.
zondag 21 oktober 2018

Totaalrenovatie bungalow uitvoeren

Bungalow van 160 m² is totaal uitgeleefd. Uitgezonderd dak willen we een totale renovatie laten uitvoeren. De woning moet energiezuinig worden en waarin licht strakke lijnen en de natuur een mooie rode draad vormen.
zondag 21 oktober 2018

Renoveren van open bebouwing met geluidsisolatie

Plaatsen van gyproc wanden en deuren, met kennis van de moderne technieken en materialen zoals geluidsisolatie. Ruimte opnieuw onder te verdelen in slaapkamers. Geluidsisolatie plaatsen op ganse bovenverdieping. Vloer bekleden enkel de boven verdieping ofwel met laminaat of wel met kurk. Gaat om een open bebouwing.
vrijdag 19 oktober 2018

Herstelling betonrot boven raam gelijkvloers

Het beton boven 2 ramen in mijn woonkamer op het gelijkvloers brokkelt af aan de buitenkant, betonijzer is zichtbaar.
donderdag 11 oktober 2018

Betonplaat gieten

Gieten van een betonlaag op volle grond als basis van mijn vloeropbouw. Oppervlakte = 30m² + 6m2 (ruimtes zijn verbonden).
maandag 8 oktober 2018

6 appartement zetten

Voor de bouw van nieuwbouwappartementen. 6 appartement oppervlakte 90-110m² X6 . Van ruwbouw tot totale afwerking .
maandag 8 oktober 2018

Deuropening maken in draagmuur slaapkamer

Deuropening maken in draagmuur van ene slaapkamer naar de andere slaapkamer.
donderdag 4 oktober 2018

Verdieping plaatsen op uitbouw en badkamer verplaatsen

We willen graag een verdieping plaatsen op een bestaande uitvouw van 20 m². Ook is het de bedoeling om de badkamer, die momenteel op gelijkvloers is , naar boven te brengen bij de slaapkamers. Het is een gesloten bebouwing.
zaterdag 29 september 2018

Herstellen fundering muur

Gedeelte in voorgevel begint te scheuren. Ook de betonnen plafonds vertonen kleine scheuren.
donderdag 27 september 2018

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.
zaterdag 22 september 2018

Renovatiewerken uitvoeren

Vernieuwing plat dak 25m² Opnieuw bezetten van muren die vochtschade hebben opgelopen door een lek in het dak. Chappen van de gelijkvloers 40m² Verdere afwerking van de badkamer (tegelen en voegen) Plaatsen van een gasleiding en het plaatsen van een boiler voor warm water en CV (chauffages al geïnstalleerd) Vernieuwing van de elektriciteitskast 3 nieuwe ramen plaatsen (5m² per stuk)
donderdag 20 september 2018

Vloerplaat gieten

Vloerplaat van +-50 m² gieten in schuur/garage, moet dienen als eindvloer (polybeton), er worden ook nieuwe binnenmuren op gemetst . (Vier zijdes in 14 cm dikte). Vloerplaat kan 20 cm dik gegoten worden indien nodig. Momenteel vloerplaat van 8 cm.
donderdag 20 september 2018

Muren uitbreken en steunbalken plaatsen

Wij zouden graag de muur tussen living en keuken openbreken. Ook de muur tussen keuken en veranda uitbreken. Er zouden dus 2 steunbalken geplaatst moeten worden. En de binnenmuren moeten ook opengebroken worden.
dinsdag 11 september 2018

Onderzagen van muren

Onderzagen/onderkappen van onze muren (renovatie). Stuk uitzagen, waterkering plaatsen en terug opmetsen. In totaal gaat het om 3 buitenmuren van een klein huisje.
maandag 10 september 2018

Buitenmuur plaatsen met buitendeur

Voor een bestaand pand, ben ik op zoek naar een vakman betreffende het bouwen van een nieuwe toegangsweg naar de begane grond. Het pand bestaat op dit moment uit een begane grond en een verdieping, waarbij de toegang tot beide ruimtes via een elektronische poort gebeurt. Er zou een nieuwe entree moeten gebouwd worden, door een venster aan de voorgevel uit te slijpen, een tussen(buiten)muur te bouwen, en een nieuwe voordeur te plaatsen, om op deze manier de twee verdiepen van elkaar te scheiden.
maandag 10 september 2018

Fundering garage voorzien

Het gaat over het plaatsen van een fundering achter in onze tuin om later een garage of tuinhuis op te plaatsen. Totale oppervlakte zou rond de 35m² zijn en de totale oppervlakte mag gepolierd worden. Alsook mag de fundering voorzien worden van vorstrand (indien jullie dit nodig achten). De plaats waar de fundering zou moeten komen is perfect bereikbaar via de baan. Achter de fundering gaat de grond stijl naar beneden richting een gracht.
zondag 9 september 2018

Fundering uitmeten en herstellen

Wij zijn bezig met renovatie, nu merkten we dat de vloeren op de 1ste verdieping scheef lopen en zijn opzoek naar de oorzaak. Vermoeden een verzakking van de fundering in het rijhuis die dus graag willen laten herstellen.
dinsdag 4 september 2018

Aanbouw in ytong realiseren

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. De achterbouw is al weg, de plateau ligt klaar sinds maart. De afmetingen zijn +/- 20m x 6m met leefruimte, badkamer, toilet en wasruimte. De bouwvergunning is in orde. Voor dringende uitvoering.

Partners

Partners van Casius