Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aalst:

Verbouwingswerken uitvoeren

In de woning dient een steunmuur weggebroken te worden, plaatsen van een poutrelle en kolom. Een nieuwe muur metsen (120 x 250), nieuwe tegels 70 m² verlijmen op bestaande vloer en pleisterwerk herstellen. Stabiliteitsplan ingenieur is opgemaakt. Werken dienen te starten oktober / november 2019 indien mogelijk.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

In oktober zou ik graag een deel van een dragende muur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen en poutrels laten steken. Deel dat verwijderd moet worden is ongeveer 2m lang en 2.5m hoog.

Poutrel plaatsen

Draagmuur verwijderen . Wij wensen graag een binnenmuur uit te breken. Bakstenen binnenmuur 4,50 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit is een draagmuur en er dient dus een poutrel geplaatst te worden.

Isolatie van de keuken en plaatsen van nieuwe vloer

Ik wil mijn keuken laten isoleren van ongeveer 15m². Nieuwe tegels plaatsen voor plaatsing van een nieuwe keuken in mei. Demonteren van huidige keuken. Leidingen aanpassen

Bestaande ramen vergroten en 2 extra ramen steken

Ik zoek een aannemer die 3 bestaande raamopeningen kan vergroten tot op de vloer, de voordeur kan vervangen en ernaast raam plaatsen en in de zijgevel een volledig nieuwe opening met raam kan steken.

Verbouwing + terras + metselwerken + afwerking

Werkplaats : Metsen nieuwe muur 250 op 368 (L-vorm) en hoogte 300, te metsen inclusief raam & poort opening. Rechten van muur atelier +-26 m² cementering/plaasteren betonvloer werkplaats +- 100m² herplaatsen raam recuperatie werken voorgevel (zie hieronder) Terras heraanleggen van nieuw terras +-38 m² nieuwe chapefundering plaatsen van Aquadrains aansluiten van hemelwater afvoer dak integreren van kabels in muur terras hermaken van bezetting muren. +- 32m² (cement momenteel) Verandering voorgevel (volledig nieuwe muur metsen met raam & deur opening) Venstermaat 1400mm x 2415mm Deurmaat 1050mm x 2800mm bestaande raampartij uitbreken & verplaatsen naar nieuwe opening werkplaats. Deze uitvoering is tijdsgevoelig (werk op 1 dag uit te voeren) wegens bewoonde woning

Verbouwing van benedenverdieping

Verbouwing benedenverdieping. Is al volledig gestript. Bijbouw enkel nog schuifraam van PVC en plat dak ( roofing) te plaatsen plus isolatie en afwerking. Plat dak 12 m op 5m.

Kamer maken van zolder

Zolder laten afwerken als slaapkamer en een kleine berging. Totaal+/- 35m². 2x velux , gyprocwerken, de vloer moet nog stevig gemaakt worden (rot hout)en afwerken met laminaat Isolatie heillend dak en muur, ingemaakte kasten, plus het afwerken van elektriciteit en verwarming.

Zolder renoveren

De zolder is toe aan een nieuwe outfit en willen deze graag helemaal renoveren. Wat we zouden willen: een vaste trap, het plaatsen van veluxramen, isolatie en afwerking met gyprocplaten. Het is een zolder van ongeveer 40-50 vierkante meter.