Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, zolderverbouwing renovatie in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aalst:

Verbouwing van benedenverdieping

Verbouwing benedenverdieping. Is al volledig gestript. Bijbouw enkel nog schuifraam van PVC en plat dak ( roofing) te plaatsen plus isolatie en afwerking. Plat dak 12 m op 5m.

Kamer maken van zolder

Zolder laten afwerken als slaapkamer en een kleine berging. Totaal+/- 35m². 2x velux , gyprocwerken, de vloer moet nog stevig gemaakt worden (rot hout)en afwerken met laminaat Isolatie heillend dak en muur, ingemaakte kasten, plus het afwerken van elektriciteit en verwarming.

Zolder renoveren

De zolder is toe aan een nieuwe outfit en willen deze graag helemaal renoveren. Wat we zouden willen: een vaste trap, het plaatsen van veluxramen, isolatie en afwerking met gyprocplaten. Het is een zolder van ongeveer 40-50 vierkante meter.

Benedenverdieping renoveren

Ik zou graag de beneden verdieping laten renoveren. Er moet nieuwe elektriciteit en verwarming gelegd worden. Badkamer, woonkamer en keuken dienen gerenoveerd te worden.

Renovatie van rijwoning

Renovatie van rijwoning: afkappen van pleisterwerk en behandeling opstijgend vocht (8m), verwijderen behangpapier, muren afwerken met fix en finish, plaatsen van nieuwe plafonds (+/- 100m2) of renovatie bestaande plafonds, installatie nieuwe badkamer (hangtoilet, douche, lavabo), installeren centrale verwarming + ketel cv en ww, plaatsen nieuwe vloer op glv (bovenop bestaande vloer) (+/- 60m2), plaatsen van laminaat/parket op de 1eV (+/- 35m2), plaatsen keuken

Klusjesman voor renovatie studio

Studio 40m² - uit te voeren werken : 1) monteren en aansluiten ikea keukenwand (kastjes reeds gemonteerd) wand = 170cm 2)badkamer : vervangen wc door hangwc + achterliggend steunmuur plaatsen (60cm*240cm) 3)badkamer : aansluiten nieuw lavabomeubel 4) plaatsen wandtegels (+/- 15m²) (keuken + badkamer)

Renoveren en isoleren van achtergevel en dakkapel

Achtergevel keuken en dakkapel renoveren met hout en kunststofplaten of stenen gevel. Isoleren. In totaal ongeveer 20 m².

Veranda vergroten

Voor de moment is het een gewone teras maar we zouden er graag een leefveranda van maken meer plaats voor speelplek. Veranda plaatsen op het terras.

Herstellen plafond, laminaat en kassement na waterschade

We hebben tijdens ons verlof water binnen gekregen. Het water heeft een gyproc plafond in de slaapkamer aangetast. Dit gaat over een 5m2. Het is door het plafond op de laminaat gelopen. Deze heeft ook water opgezogen in staat al wat bol. Dit gaat over een 5m2. Ook heb ik om het lek te kunnen vinden een kassement moeten afbreken. Dit is een kassement van gyproc met osb plaat. Dit is ongeveer 1m2.

Renovatie van woning

Renoveren van woning: elektriciteit, toiletten, isolatie, nieuw vloer leggen.