Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Aalst:

Plaatsen regenwaterput, infiltratiebekken, nivelleren grond

Regenwaterput van 10.000L plaatsen met inline filter. Infiltratiebekken van 4.000L/8m² plaatsen. Grond nivelleren. Riolering aansluiten. Wachtbuizen nutsleidingen tot aan rioollijn plaatsen. Regenafvoeren aansluiten op regenwaterput.

Tuin en huis afbraak en opbouw riolering en vloerplaat

-Ik zoek een aannemer om de tuin zuiver te zetten , bomen en aangebouwen verwijderen en tuin opkuisen. - 2 muren verwijderen en steunbalken plaatsen. - uitgraven woning. - plaatsen riolering volgens plan. - plaatsen vloerplaat.

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Draagmuur van 4.5m weghalen en poutrel/draagbalk steken op gelijkvloers.

Gieten fundering binnen en aanbouw

Gieten betonplaat ( Dramix ) 15cm +-120m2 ( grote open ruimtes met grote doorgang, 2kleinere ruimtes ) Gieten beton aanbouw + fundering +- 25m2 Voorbereidingswerken worden uitgevoerd door eigenaar in overleg met uitvoerder.

Herstellen balkons uit beton

We hebben 8 studio's gekocht. Een 4 à 5 tal ervan hebben een lek op het balkon. 1 ervan brengt vocht in het plafond van de living eronder. Ik hoop dat het met een nieuwe bedekking kan opgelost worden?

Verbouwingswerken uitvoeren

In de woning dient een steunmuur weggebroken te worden, plaatsen van een poutrelle en kolom. Een nieuwe muur metsen (120 x 250), nieuwe tegels 70 m² verlijmen op bestaande vloer en pleisterwerk herstellen. Stabiliteitsplan ingenieur is opgemaakt. Werken dienen te starten oktober / november 2019 indien mogelijk.

Verwijderen draagmuren en poutrels steken

In oktober zou ik graag een deel van een dragende muur tussen keuken en woonkamer laten verwijderen en poutrels laten steken. Deel dat verwijderd moet worden is ongeveer 2m lang en 2.5m hoog.

Poutrel plaatsen

Draagmuur verwijderen . Wij wensen graag een binnenmuur uit te breken. Bakstenen binnenmuur 4,50 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit is een draagmuur en er dient dus een poutrel geplaatst te worden.

Isolatie van de keuken en plaatsen van nieuwe vloer

Ik wil mijn keuken laten isoleren van ongeveer 15m². Nieuwe tegels plaatsen voor plaatsing van een nieuwe keuken in mei. Demonteren van huidige keuken. Leidingen aanpassen