Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Appels te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Appels.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Appels of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, zolderverbouwing aan-, uit en opbouw in Appels die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Appels:

Herstelling gevolgschade na waterschade

Wegens daklekkage van ons plat dak hebben wij waterschade opgelopen. Het dak word hersteld door firma die dakbedekking heeft geplaatst wegens nog in garantie. Nu zoeken wij een bedrijf die zo vlug mogelijk een offerte kan opmaken van de opgelopen schade voor onze verzekering. Eens deze goedgekeurd is mag deze de werken uiteraard uitvoeren. De zichtbare schade: Slaapkamer 1: Muren, plafond, vloer, laminaat. Slaapkamer 2: Muren, plafond, Vloer, laminaat. Living: Plafond, muur, behang. Dan zal er waarschijnlijk nog onzichtbare schade zijn tussen vloer en plafond, ramen, crepi, ...

Zolder afwerken

Zolderverbouwing: We zouden graag de zolder afwerken door er 2 of 3 kamers van te maken.Oppervlakte ? gans de lengte van de woning. Muren, gyprocwerken, vloeren, deuren.

Verbouwen en afwerken (verkoopsklaar maken)

Het zijn oude gebouwen die moeten afgewerkt worden om te kunnen verkopen. Het betreft een rechthoekig gebouw van 160 m2, om te verbouwen tot twee lofts (2x 160 m2)en de verbouwing van een huis tot twee appartementen van elk 90 m2. en verbouwing van winkel tot woonhuis.

een droogbouw tussen twee woningen, van ...

een droogbouw tussen twee woningen, van twee verdiepen met daarboven een zolder, in de steil van het smalste huis van Antwerpen

Typische rijwoning; nieuw volume op ...

Typische rijwoning; nieuw volume op gelijkvloers van 8 m x 5 m, bijkomend volume op eerste verdieping van 4m x 5m, platte daken, algemene verbouwingen binnen bestaande woning.

Het omvat een oude burgerwoning ...

Het omvat een oude burgerwoning (gesloten bebouwing) van 1925 welke we wensen te renoveren; een deel verder aanbouwen, ook op eerste verdiep. Verder is de woning naakt en dient het te worden aangekleed met electriciteit, verwaming, keuken, badkamer, isolatie,... We zoeken ideeen/aannemers/offertes...

wij zoeken een HOB die kadastraal rechts ...

wij zoeken een HOB die kadastraal rechts moet aanbouwen, van negen meter breed en een kroonlijst op zes meter hoogte. Beneden moet er een living, hall, garage, berging en keuken zijn. Boven minstens drie slaapkamers en badkamer