Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Baasrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Baasrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Baasrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie zolderverbouwing in Baasrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Baasrode:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Draagmuur op gelijkvloers uitbreken. Poutrel van ong. 5m plaatsen. Het betreft een rijwoning uit 1939 met stenen welfsels.

Betonen fundering storten om garage te bouwen

Ik ga een nieuwe garage bouwen naast mijn huis. En zou een betonnen fundering plaatsen en daarvoor heb ik 7 m³ beton nodig. Dus zou graag willen hoeveel het zou kosten.

Klussen aan garage

Mijn man en ik hebben een garage gemetst,er moeten nog dakgoten geplaatst worden+aansluiten,mazouttank ondergronds plaatsen en aansluiten,keldertrap gieten,electriciteit gelegd worden,m.a.w. van alles nog wat.

Renovatie woning

Ik wil mijn woning laten verbouwen 85m²; zolder isoleren en 2 kamers van maken,alles op en aan. Nieuwe badkamer alles op en aan. Nieuwe vloer beneden,2 nieuwe daken waaronder 1 plat met koepel, berging, aparte wc, buizen chaufage onder grond verwerken en nieuwe keuken en gang opfrissen

Herstelling van waterschade aan vloeren en muren

Vrij dringend! Herstelling van 2 binnenmuren; plafond en laminaatvloer tgv waterschade ( lek in een afvoerleiding in de badkamer). ( zie fotos in bijlage ) oppervlakte beschadigde muren : 1. 1m x 1 m ; 2. 5m x 1 m oppervlakte laminaatvloer : 3. 06 x 0. 94 m oppervlakte plafond keuken gelegen onder de badkamer 4. 5m x 3. 2 m losgekomen pleisterlaag en vliesbehang verwijderen + opnieuw bepleisteren, behangen en schilderen. Laminaatvloer uitbreken en een nieuwe laminaatvloer leggen. Opkomt een schade-expert van de verzekeringen de gevolgschade begroten. Graag had ik voor die datum enige offertes gekomen om een prijsindicatie te hebben.

Poutrels te plaatsen

Ik wil 2 poutrels laten plaatsen horizontaal naast elkaar in een muur die 40cm dik is. Rechts in de hoek nog 2 poutrels verticaal plaatsen om de twee horizontale te ondersteunen.

Inrichten van zolder

Plaatsen trap en inrichten zolderverdieping in 2 slaapkamers.Opening dient gemaakt te worden en een vaste trap gemaakt te worden.Isoleren van zolder , vloeren, chappe aanbrengen en kamerindeling voorzien.

Bij de renovatie van onze woning zouden ...

Bij de renovatie van onze woning zouden we een draagmuur willen vervangen door een balk zodat we een open keuken kunnen creëren. Bovendien willen we de opening tussen de 'voor' en 'achter' plaats van de woonkamer verbreden. De kleinere renovatiewerken kunnen we zelf maar voor het steken van de draagbalken hadden we toch graag beroep gedaan op een vakman.

dichten keldergat onder trap + plaatsen ...

dichten keldergat onder trap + plaatsen kast over electriciteitskast

Beste, Graag een offerte voor enkele ...

Beste, Graag een offerte voor enkele verbouwingswerken. (ruwbouw, metsel- en betonwerken, plaatsen van 4 poutrelles en grondwerken (nieuw stuk riolering) Dank.