Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit Berlare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere aannemers uit Berlare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste aannemer voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in Berlare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor verbouwing, renovatie aan-, uit en opbouw in Berlare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer in Berlare:

Fundering leggen voor tuinhuis

We zouden graag een fundering van 7x4m laten leggen. Willen om later een tuinhuis en terras te maken.

Diverse renovatiewerken

We hebben een grote slaapkamer van 16 m² en dit zullen we in 2 kamers splitsen. Maken van inloopdouche op het gelijkvloers en gyproc plaatsen in opbergzolder.

Totaalrenovatie woning

Ik ben op zoek naar een aannemer /vakman voor de totaalrenovatie van mijn huis. Dit omvat de grote werken tot de afwerking: vernieuwen van plafonds, Vloer, Pleisterwerken voor binnenmuren ; vloer op bovenverdieping in laminaat leggen, inloopdouche in badkamer plaatsen; ventilatie, CV verwarming, elektriciteit/water/afvoer. Details Woning Bj 1960, 1Living 3 slpk, 2toiletten, 1badkamer en keuken;

Erker in zijkant huis maken

Ik wil een erker aan de zijkant van mijn huis 2m. Breed bij1m. Diep kunststof en zoveel mogelijk glas ook het bovenste gedeelte.

Garage aan huis bijbouwen

Wil garage bij bouwen aan huis.Garage 40 m². Metselwerken ruwbouwerken. 2 garagepoorten en opening voor schuifdeur.

Herstellen van lekkende dakkapellen

We hebben 4 houten dakkapellen waarlangs er regen binnenkomt. Wat zou de richtprijs zijn om dit te laten herstellen?

Afwerking zolder

Afwerking zolder. Trapgat maken en trap plaatsen en eventueel dakraam plaatsen. Ruimte indelen. Vernieuwing electriciteit en vloer en afwerking. Woning van 2007 dakisolatie aanwezig. Ruimte van 60 vierkante meter.

Grondwater boring

Ik had graag een put laten boren voor grondwater, of een regenput laten steken. Ik ben er nog niet uit wat ik het best zou doen. Ik wil alvast beginnen met van beiden een prijs offerte aan te vragen.

Schade aan muur en plafond

Schade scheur aan muur zou moeten hersteld worden en wij zouden ook graag een nieuwe plafond laten steken. Kan u ons verder helpen?

Afbraak garage

Afbraak garage: oppervlakte ongeveer 16m². En mooi afwerken en opmetsen van muur die blijft staan.